- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Aynen siz de bekâr olsanız çocuğu olan birini istemezsiniz bu çok doğal . Siz nasıl dış görünüş odaklı iseniz onlar da sıkıntısız süreç istiyorlar. Neden tuhaf geldi kiBeklediklerini düşünmüyorum açıkçası. Tesadüf kader bilmyrm artk tekrar konuşuldu .Aslında kendimi ifade edemedim sanırım konu evlilik değil kafam yorgun su an evlilik istemem zaten .Fakat bosanmamn değil de evladımn problem edilmesi ve ısrarla bunun söylenmesi bana tuhaf gelen bu oluyr.Kendimi de sorguluyorum belki ben onların yerinde olsam ben de aynı şekilde düşünürdüm diye
Ay taşlancn şimdi kaçççEsinden ayrilmis olan cocuklu da var, bekar cocuklu ya da hic evlenmemis olan da oldu. Nitekim sevgilim bekar ve cocuksuzsorun bende mi acaba yaaa
E öyleyse yazmaya devam etmemeli kararında net olmalıAynen siz de bekâr olsanız çocuğu olan birini istemezsiniz bu çok doğal . Siz nasıl dış görünüş odaklı iseniz onlar da sıkıntısız süreç istiyorlar. Neden tuhaf geldi ki
Valla aksine asık surat soğuk insanlar bana çok çekici gelir kendim öyle olmadığım için sanırımya simdi dsundum boyle yargılıyor gıbı oluyordum da. ben de surat asılmasına takıntılıyım esıme de derım hep. bosansam ılk bakacagım sey suratı olur sececegım kısının? mıllete bunu dersem ne anlar aman ıste ıcıp kumara para yatırmasın vay aldatmasın surat asıversın nolur. hayır arkadasım ben surat ıstemıyorum bundan bıkmısım ... :) acıklayıcı olmustur ınsallah:)) kısmet.. zaten erken ılıskıyı saglıklı oturtabılmek ıstıyorsan tam duygu aclıgı yoksunluk cekerken bırıne aldanma kolay olurmus yanlıs anlamak dıyım uzak durman lazım :)
ayy yarabbıValla aksine asık surat soğuk insanlar bana çok çekici gelir kendim öyle olmadığım için sanırım
Yazma fırsatı veren sizsiniz ,engelleme özelliği var telefonda. Adam evlenemeyiz ama sevisemeyiz dememiş ki tabii yoklar siziE öyleyse yazmaya devam etmemeli kararında net olmalı
E iyi avucunu yalasın ne diyim benim umrumda olan bişey değil çünküYazma fırsatı veren sizsiniz ,engelleme özelliği var telefonda. Adam evlenemeyiz ama sevisemeyiz dememiş ki tabii yoklar sizi
Evlenmek değil sadece görüşmek isteyebilir, sevgili debilabilirsiniz. Daha çok gencsiniz biraz zaman geçince daha çok yoluna girer her şeyE iyi avucunu yalasın ne diyim benim umrumda olan bişey değil çünkü
Hayr tabiki fakat biseylere doymuş demek istedim aslında
Ben evlilik istemiyorum şu an o 33 yaşında biraz istyr sanırım yani konusmalarndan öyle hissediyorum .Benimle konuşmanın zaman kaybı olacağını dsunuyr oğlumdan dolayı ama yazmadan da duramiyor .Çünkü bir kez bile o yazmadan ben yazmadım çok istesemde yazmadım .Benim hesap sormamam ,niye böyle davranıyorsun dememen tuhaf geliyr bir daha yaziyor belki bi iki sıkıstrsam bunaltsam çoktan kesmişti arada yazmalarida .Yüz yüze de görüştük ilişkiye de sıcak bakmıyor çünkü evlilik fikri var sanırım kafasında vakit kaybetmek istemiyor olabilirEvlenmek değil sadece görüşmek isteyebilir, sevgili debilabilirsiniz. Daha çok gencsiniz biraz zaman geçince daha çok yoluna girer her şey
Ay evlenmesin paşa gonlu bilir fakat ümit te vermesin bı zahmetBir doymaktir gidiyor kaç yorumdur.İnsan bir şeylere doysa hiç evlenmez yani ne tuhaf bakiş acisi.
Başkalariyla bir şeyler yaşandi diye sonraki ilişkide/evlilikte beklentiyi sifirlamiyor ki insan.
Geçmişte çok harika ilişkiler yaşadim, aşk yasadim seviştim artik bunlara gerek yok diyip gidipte cocuklu adamla evlenmezdim ben yani ne alaka.
Ay evlenmesin paşa gonlu bilir fakat ümit te vermesin bı zahmet
Sizin çocuğunuzu geri plana atan insanlarla siz niye bu kadar ilgileniyosunuz bence asıl düşünmeniz gereken bu , beni kabul edip çocuğumu etmiyorsa bir daha o insanla görüşmem net olun sizde kendinizle aynı durumda olan ya da daha ılımlı olan insanları düşünebilirsiniz ve bence çok aceleci olmayın .Beklediklerini düşünmüyorum açıkçası. Tesadüf kader bilmyrm artk tekrar konuşuldu .Aslında kendimi ifade edemedim sanırım konu evlilik değil kafam yorgun su an evlilik istemem zaten .Fakat bosanmamn değil de evladımn problem edilmesi ve ısrarla bunun söylenmesi bana tuhaf gelen bu oluyr.Kendimi de sorguluyorum belki ben onların yerinde olsam ben de aynı şekilde düşünürdüm diye
Yanlış anlamissnz benim kendi dış gorunsumle bir problemim yok ksrdimdakilerden bahsetmiştimDış görünüşünüze takıntılı olmanız boşanmış olmanın verdiği bir kompleks olabilir. Eşiniz sizi güzel bulmadı, ya da başkalarıyla kıyasladı filan. Bunun için uzman desteği almalısınız.
Tabii ki insanın dış görüntüsüne önem vermesi güzel bir şey ama iş takıntı boyutuna geliyorsa tehlikeli.
Hayattaki ilk önceliğiniz evladınız. Onu kabul etmeyecek biri ile zaten ciddi, ileriye dönük bir ilişki yaşayamazsınız.
Ben 15 senelik evliliğim bittiğinde 1 sene sonra erkek arkadaş yapmıştım. Çocuğum olsaydı belki bu süre daha uzun olurdu. Ama en nihayetinde yaşınız genç, illa ki hayatınıza birini almak isteyeceksiniz.
Benim bir kız arkadaşım geçenlerde 2. Evliliğini yaptı. Kız arkadaşımın ilk evliliğinden kızı var. Kızı 2. Eşine baba diyor. Damat kendi ailesini karşısına aldı arkadaşımla evlenmek için.
Kesin olmaz demiyorum ama herkes kendi dengini ister. Sizde illa ki boşanmış, çocuklu birini bulabilirsiniz.
Ben 35 yaşında boşandım. Görüştüğüm erkeklerin çoğunluğu hiç evlenmemişti. Erkekler boşandıktan sonra, hele ki çocuğu varsa evlilik sayfasını kapatıyor. Evlilik kadınları cezbeden bir müessese. Erkekler çok evlilik yanlısı değil. Cinsellikse bunu yapabileceği pek çok alternatif var. Evlenince bir sürü sorumluluk almak zorunda kalıyor. Ancak çok değer verdiği bir kadın olursa evlenmeye razı geliyorlar.
Ay takmışsın yazıyor da yazıyor diye, aşkından öldüğünden yazmıyor, boşluğuna getirip seks yapmak istiyor adam işteE öyleyse yazmaya devam etmemeli kararında net olmalı