Boşanmış çocuklu kadın ve bekar erkek sorunsalı

Babasi arayp sormuyor ölüden farksız sen bana donmuyorsun bende sildim onu cevabini defalarca duydum ben .Beni döven ,assagilayan ,anne babamı evime sokmayan, paramı gasp eden adama dinecek kadar da salak değilim.

Ben normal anne çocuk iliskisi kuran bir aile gördüğüm için söylüyorum,anne vefat etmişti. Burada da baba maalesef çocukla görüşmüyormuş, keşke buradaki baba vefat etmiş gibi davranmasaydı, çocuğu var ama yok gibi davranıyor.

Kurban olsun kısmı çok doğru ben hep dyrm evladımı kimseye değişmem diye .Zaten iletisimi kuran kendisi aradayim karar veremiyorum diyen bi yazan sonra korkup kaçan yine kendisi.
Bu adamdan bir halt olmaz. Eski konularını biliyorum yine üzülürsün bu adamla. Çok istiyorsan sevgili gibi takıl,bana öylesi uymaz dersen yol ver gitsin.

Ne güzel şaşırdım doğrusu
Siz acaba yanlis bir izlenim veriyor olabilir misiniz? Yani ben ne olursa olsun bu cocuklar benim, ben bakicam imaji ciziyorum herkese karsi, her ortamda. Acaba sizinle gorusmeye gelen kisiler cocugun kendilerine yuk olabilecegi hissine mi kapiliyor? Lutfen yanlis anlamayin bu soyledigimi, istemsiz boyle bir imaj ciziyor olabilirsiniz degistirin diye soyluyorum

Babasi arayp sormuyor ölüden farksız sen bana donmuyorsun bende sildim onu cevabini defalarca duydum ben .Beni döven ,assagilayan ,anne babamı evime sokmayan, paramı gasp eden adama dinecek kadar da salak değilim.

Baba ve çocuk ilişkisi ; sizin ilişkinizden bağımsız ilerlemeli. Umarım oğlunuzun babası , yetişkin bir erkek gibi davranır ve oğluyla sağlıklı bir baba oğul ilişkisi kurar.

Bu adamdan bir halt olmaz. Eski konularını biliyorum yine üzülürsün bu adamla. Çok istiyorsan sevgili gibi takıl,bana öylesi uymaz dersen yol ver gitsin.
Yok canm bana öylesi uymaz tamam hemen evlenck değilimde ben öyle tskilaym kafasında değilim benlik şeyler değil kimseye kendimi kullandirtmam.

Son düzenleme:
Eee bu durum işi ilerletmeden hemen söylenen birşey değil mi?

Öğretmenim hamd olsun kendi paramı kazaniyorum çocuğuma tek başima bakıyorum karşı taraftan da bir gram beklentim olmadı hiç .Yani siz şimdi böyle yszinca düşündüm de öyle bir izlenim yarattığımı düşünmiyorum açıkçası

O zaman sebep baska bir sey, dusunup siz bulacaksiniz. Benim bir tek aklima bu geldi cunku Baska bir sey gelirse yazarim yine

O zaman sebep baska bir sey, dusunup siz bulacaksiniz. Benim bir tek aklima bu geldi cunku Baska bir sey gelirse yazarim yine
Sizin tanışmak isteyenler bekar mi problem etmeyenler?açıkçası buraya yazınca kendim bile kendimme tuhaf geld çünkü şöyle yorum bile aldım burda "boşanmış çocuklu kadını boşanmış çocuklu adam bile istemez "

Baba ve çocuk ilişkisi ; sizin ilişkinizden bağımsız ilerlemeli. Umarım oğlunuzun babası , yetişkin bir erkek gibi davranır ve oğluyla sağlıklı bir baba oğul ilişkisi kurar.
Amin öyle çok isterm ki en azından bı arsyip sorsun

Neden olmasın ?tabiki tek noktam o değil fakat diğer noktalara bakabilmem için önce onun olması gerekiyor .Neden bu kadr tuhaf geldi ki
ben dışı ıyı ıcı ıyı. ılımlı . maddıyatı da ıyı vip sepeti gibi bı ınsan gormedım . ıcı guzellerın genelde dısı kotu. ya da parası yok dıye dısını duzeltemıyor.. dıstan ıce gecmek zor olur benım dusunceme gore.sonra bı de cok yakısıklı bakımlı adamı da kıskanclıktan bunaltan da cok. bılemedım. allahım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın :)) az sabret. bı kac yıl kafa dınle. daha guzel degıl mı :)

Çocuğun yaşı küçük olduğu için kabullenme ve benimseme olabileceğini düşünüyorsunuz mantıken.

Ancak gerçekler farklı yaşanabiliyor. Mesela : " Sen benim annem/babam değilsin , bana karışamazsın." Yapılacak en ufak bir ikazda "üvey değil mi ondan yapıyor sözleri vs." İlerleyen yaşlarda çocuğun söyleyebileceği " Annem/ babam hayatta olsaydı böyle davranmazdı" sözleri vs.

Tüm bunları aşacak bir aşk ve eşinin yanında kapı gibi durabilecek kaç kadın/erkek vardır , bilmiyorum.

Maddiyat hiccc önemli değil .Yakisiklilk anlasabilmem ve birde eğitim ne güzel sıraladm dmi bunları bulmak çok kolay olmasa gerk hele de ülkemizde

Maddiyat hiccc önemli değil .Yakisiklilk anlasabilmem ve birde eğitim ne güzel sıraladm dmi bunları bulmak çok kolay olmasa gerk hele de ülkemizde
ya simdi dsundum boyle yargılıyor gıbı oluyordum da. ben de surat asılmasına takıntılıyım esıme de derım hep. bosansam ılk bakacagım sey suratı olur sececegım kısının? mıllete bunu dersem ne anlar aman ıste ıcıp kumara para yatırmasın vay aldatmasın surat asıversın nolur. hayır arkadasım ben surat ıstemıyorum bundan bıkmısım ... :) acıklayıcı olmustur ınsallah:)) kısmet.. zaten erken ılıskıyı saglıklı oturtabılmek ıstıyorsan tam duygu aclıgı yoksunluk cekerken bırıne aldanma kolay olurmus yanlıs anlamak dıyım uzak durman lazım :)

Esinden ayrilmis olan cocuklu da var, bekar cocuklu ya da hic evlenmemis olan da oldu. Nitekim sevgilim bekar ve cocuksuz sorun bende mi acaba yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…