- 27 Ağustos 2012
- 512
- 816
- 303
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Aaa kayın biraderinin bedduası tutmuş, senin de yuvan yıkılsın demiştiİyi geceler herkese
Yaklaşık 4 saat önce parka köpeğimi gezdirmeye çıktım ve tesadüfen 1.5 yıldır görmediğim eski bir arkadaşımı gördüm.
İşten ayrılmadan önce biz çok samimiydik. 30 küsür yaşında ve bazen annem bazen ablam gibiydi. Onun hayatımdan çıkması beni çok yalnızlaştırmıştı çünkü beni yargılamayan tek insan oydu. Beni dinleyen,anlayan bir şekilde yanlış olanı anlatan.
Herneyse onun çok kötü bir evliliği vardı. Kocası alkol ve madde bağamlısı bir insandı. Onu sevmiyordu ve mutsuzdu. Ben hep boşan abla çekme bu adamı derdim. Oda maddi sorunları,ona alıştığını bahane ederdi.
Nihayet 65 milyar borç ile boşanmış adamdan. Borcu da ödemiş. Kredi ile kendine ev almış ve ailesi yanına gelmiş. 1 oğlu var 7 yaşında.
Benim durumu anlattım ve boşanma bir kez daha dene boşanmış olmak çok zor dedi.
Erkekler çok kötü yalnızlık daha kötü dedi.
İlla ki hayatını biri girecek ve senin evin olduğunu öğrenen birçok erkek seni sömürmek isteyecek dedi. Seni tanıyorum her işte kolay kolay tutunamazsın napacaksın falan dedi. İdare ederim dedim çok zor çok yalnız kalacaksın dedi. Acilen psikoloğa gitmem lazım. Mevzuları zaten biliyordu bilmediklerini de anlattım seninki de çok ağır konuşuyor kendine çok dikkat etmen lazım madem kararlısın ortalık akbaba kaynıyor dedi.
Dedi de dedi yani. Beni deşarj eder sandım negatif yükledi resmen ya
Evliliğin çok yeni...
Evlilikler ilk birkaç yıl sancılı olabiliyor ne kadar tanıyorum desen de aynı çatı altında çok farklı alışma süreci...
Ben doğum yaptığımda eşim çocuğa alışamamıştı oğlum 1 aylıktı ve hastaydı yarın götürelim dedigi için eşime doğru ben bu çocuğu başkasıyla yaptım ya babasını çağırayım demiştim o anki lohusa depresyonu halimle o zaman eşimde beni aldattın diye boşaması lazım değil mi?
Eşinin sinir anında ne söylediğini bilmediğini anladım ben konularından tabiki bu onu haklı çıkarmaz elbette ama boşanmamak için çabalıyor neden bir sanş daha vermiyorsun?
Evet kıskançlığı biraz abartılı olabilir ama sende onu incitici çok laf söylemişsin...
Umarım pişman olmazsın hakkinda hayırlısı olsun.
Dövdüğünü konularinda görmedim oyuzden öyle yaptım yorumumu...adam dövmüş bu bir.
sevgili iken kız hamile kalında bu çocuk benden değil demiş kürtaja zorlamış. kız da çocupğu aldırmış. sonra evlenmişler.
bu adama mı şans versin?
bende boşandım 7 ay oldu. küçük bi ilçedeydim memleketime döndüm ankaraya ailemin yanına. boşanmak zor evet. çalışıyorum,önceki hayatıma döndüm. ama kimse atmaca gibi davranmadı inan hiç fark yok kötü bişey yaşamadım çok şükür. anlam veremiyorum bu boşanmış kadın olmak zor laflarına tabi benim çocuğum yok. bekarda olsan evli de boşanmışta insanların yaklaşımı aynı..artık bekar dul diye bakmıyolar atmacalar sen tavrını koyarsan sorunda olmuyo.İyi geceler herkese
Yaklaşık 4 saat önce parka köpeğimi gezdirmeye çıktım ve tesadüfen 1.5 yıldır görmediğim eski bir arkadaşımı gördüm.
İşten ayrılmadan önce biz çok samimiydik. 30 küsür yaşında ve bazen annem bazen ablam gibiydi. Onun hayatımdan çıkması beni çok yalnızlaştırmıştı çünkü beni yargılamayan tek insan oydu. Beni dinleyen,anlayan bir şekilde yanlış olanı anlatan.
Herneyse onun çok kötü bir evliliği vardı. Kocası alkol ve madde bağamlısı bir insandı. Onu sevmiyordu ve mutsuzdu. Ben hep boşan abla çekme bu adamı derdim. Oda maddi sorunları,ona alıştığını bahane ederdi.
Nihayet 65 milyar borç ile boşanmış adamdan. Borcu da ödemiş. Kredi ile kendine ev almış ve ailesi yanına gelmiş. 1 oğlu var 7 yaşında.
İlla ki hayatını biri girecek ve senin evin olduğunu öğrenen birçok erkek seni sömürmek isteyecek dedi. Seni tanıyorum her işte kolay kolay tutunamazsın napacaksın falan dedi. İdare ederim dedim çok zor çok yalnız kalacaksın dedi. Acilen psikoloğa gitmem lazım. Mevzuları zaten biliyordu bilmediklerini de anlattım seninki de çok ağır konuşuyor kendine çok dikkat etmen lazım madem kararlısın ortalık akbaba kaynıyor dedi.
Alkolik adamı çekip otursaymış o zaman
Konu sahibesi size sadece zırıldanan, erkek delisi veya bağımlı kişilikte insanlar denk geliyor. Ya da siz sadece o tipleri dikkate alıyorsunuz. Misal Demet Şener her gün televizyonda. Boşanmış, çocuklu, gayet enerjik ve güzel bir kadın gözünüz onu görmeyip bu ablayı görüyor. Diğer konunuza tokadı yemenin neresi sığınma oluyor yazmıştım onunla ilgili konu açmayıp bu kadına mı takıldınız mesela? Algınız kafanızla aynı doğrultuda gidiyor.
Ki kadın "dürüstçe çok ağladım çok üzüldüm ama bitti" diyebilmiştir..
Angelina Jolie mesela "çocuklarım görmesin diye duşta çok ağladım" demiştir.
Herkes zorlanabilir bu kararı alırken. Kimse kolay demiyor zaten. Ama böyle körkütük şekilde, sana gram değer vermeyen, her fırsatta aşağılayan bir adamla hala yüzyüze, kaç kişinin içinde sorunları konuşmak aşırı saçma ve basitçe..
Kesinlikle bir duruşu yok konu sahibinin. Kim nereye çekerse gidiyor.. Kendinden başka herkesin fikri önemli.
Bence hiç boşanmasın böyle devam etsinler..
4 yıldır birlikteyiz. 1,5 yıla yakındır da evliyizYa benin anlamadığım ekim 2017de açtığın konuda 2 aylık evliyiz yazmışsın,pazartesi günü de annen sana 4 yıl kadınlık ettin falan demiş. 4 yıllık mı evlisiniz 2 aylık mı? Biraz kafam karıştı ona göre yorum yapacağım.
Iyi de herkesin koşulları farkli; ailesi, çevresi, yaşı, ekonomik durumu, cocuk olup olmaması, bakış açısı vs.. Bosanmak elbette zor bi sey ama insanlari da boyle korkutmak cok abes..İyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?