- 16 Ağustos 2017
- 379
- 1.280
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
Eski konularınızı bilmiyorum, detaylara vakıf değilim ama şunu söylemeyi görev bildim; Boşanmak herkes için çok zor.
Çocuğu olsun olmasın, maddi durumu müsait olsun olmasın, sosyal statüsü tavan olsun olmasın HERKES İÇİN ÇOK ZOR.
Süreci, kararı alması, düzen kurması, yalnızlığa alışması..
Ama bitmiyor mu? Bitiyor.
İnsan olduğunuzu, nefes aldığınızı, kararlarınızı verebildiğinizi hissediyorsunuz ve bu sizi insanlaştırıyor.
Ben hayvana dönmüştüm evliyken, çok net.
Ama zor, zorlanmayan bi Allah' ın kulunu tanımam.
Ben boşanmış, üzerinden de hayli zaman geçmiş, çocuklu bi kadınım.
Atlattım.
Bitti mi derdim? Hayır.
Bugün dolar, 4,94 tl olmuş, elektriğe d.gaza %9 zam gelmiş, enflasyon rakamları tavan, faiz artırımı vs..
Ve ben bununla tek başıma savaşmak zorundayım, 2 çocuğum var onların geçimini berbat bi ülkede berbat bi ekonomiyle en iyi şekilde sağlamak zorundayım.
Başlarım evliliğine de kocasına da..
Dert bitmez, yer değiştirir :)
Bu kadar basit.
Çocuğu olsun olmasın, maddi durumu müsait olsun olmasın, sosyal statüsü tavan olsun olmasın HERKES İÇİN ÇOK ZOR.
Süreci, kararı alması, düzen kurması, yalnızlığa alışması..
Ama bitmiyor mu? Bitiyor.
İnsan olduğunuzu, nefes aldığınızı, kararlarınızı verebildiğinizi hissediyorsunuz ve bu sizi insanlaştırıyor.
Ben hayvana dönmüştüm evliyken, çok net.
Ama zor, zorlanmayan bi Allah' ın kulunu tanımam.
Ben boşanmış, üzerinden de hayli zaman geçmiş, çocuklu bi kadınım.
Atlattım.
Bitti mi derdim? Hayır.
Bugün dolar, 4,94 tl olmuş, elektriğe d.gaza %9 zam gelmiş, enflasyon rakamları tavan, faiz artırımı vs..
Ve ben bununla tek başıma savaşmak zorundayım, 2 çocuğum var onların geçimini berbat bi ülkede berbat bi ekonomiyle en iyi şekilde sağlamak zorundayım.
Başlarım evliliğine de kocasına da..
Dert bitmez, yer değiştirir :)
Bu kadar basit.