- 16 Ağustos 2017
- 379
- 1.280
- 113
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Onunla benim kıymet anlayışımız farklı. Bence kimse kimseyi tepesinde taşımasın hatta. En çok birbirimizi sevelim önce sonra başkaları. Ve Önce birbirimize saygısızlık yapmayalım sonra da başkalarının yapmasına müsade etmeyelim. Ben çok korumacıyım. İçgüdüsel olarak. O öyle değilO sana gereken kiymeti verirse sen de onu tepende tasirsin, degil mi?
Ne kadar güçlüsün,hayran kaldım. Bende böyle diyeceğim başlarım evliliğine,erkeğine aç karnımı doyurayım önce diyeEski konularınızı bilmiyorum, detaylara vakıf değilim ama şunu söylemeyi görev bildim; Boşanmak herkes için çok zor.
Çocuğu olsun olmasın, maddi durumu müsait olsun olmasın, sosyal statüsü tavan olsun olmasın HERKES İÇİN ÇOK ZOR.
Süreci, kararı alması, düzen kurması, yalnızlığa alışması..
Ama bitmiyor mu? Bitiyor.
İnsan olduğunuzu, nefes aldığınızı, kararlarınızı verebildiğinizi hissediyorsunuz ve bu sizi insanlaştırıyor.
Ben hayvana dönmüştüm evliyken, çok net.
Ama zor, zorlanmayan bi Allah' ın kulunu tanımam.
Ben boşanmış, üzerinden de hayli zaman geçmiş, çocuklu bi kadınım.
Atlattım.
Bitti mi derdim? Hayır.
Bugün dolar, 4,94 tl olmuş, elektriğe d.gaza %9 zam gelmiş, enflasyon rakamları tavan, faiz artırımı vs..
Ve ben bununla tek başıma savaşmak zorundayım, 2 çocuğum var onların geçimini berbat bi ülkede berbat bi ekonomiyle en iyi şekilde sağlamak zorundayım.
Başlarım evliliğine de kocasına da..
Dert bitmez, yer değiştirir :)
Bu kadar basit.
Anladım.4 yıldır birlikteyiz. 1,5 yıla yakındır da evliyiz
yahu sen konu açmışsın eşini dövüyor diye, daha sonra yuvası yıkıldı diye sana beddua etmişti.. ee haksızmıyım?Ne kadar komiksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?