Teşekkür ederim bu cevap için çünkü sürekli hamile psikolojisiyle böyle davranıyorsun deyip üstüme geliyor veya söylediklerimi ciddiye almıyor.Hamile psikolojisi mi acaba diye sormuşsunuz yanıt vereyim, bir kızım olacak ve
Böyle diyen bir adamın kızımı o örümcek beyni ile yetiştirmesine izin vermem
Ha bi de bana, çocuğunun annesine eğlenilecek kadın diyecekum
Peki sizi suçlayan bu adam Kendi yaşadıklarına ne diyor? arsız utanmaz hwrifBoşanacağımı söyledim belki on kere. Düzelme yok belki içten içe düzelir diye bekliyorumdur. Bende nedenini tam anlayamıyorum. Sıkıntım burda kafam karışmış
Yazmadığım konularda nartistlik özellikleri var. Bu konuda terapistlede görüştüm. Çocuk meselesi isteyerek olmadı dedim zaten. O zaman küçük bir kıskançlık gibi yansıtıyordu bu tarz cümlelerini. Daha sonra arttı. Zaten neden neden sorusuna cevap bulamadığım için yazmak istedim.
Boşan...Merhaba. İçinden çıkamadığım bir durum olduğu için yazıyorum. Konu uzun lütfen okuyun. 7 aylık evliyim. Evliliğim çok kötü gidiyor. Eşimde bende belirli meslek sahibiyiz. Hatta eşim eğitim düzeyi yüksek toplum tarafından daha fazla saygı sevgi duyulan bir meslekte. Bunu da güzel kullanıyor. Kendisiyle 3-4 yıl aynı iş yerinde çalıştık. İletişim halinde olduğumuz bir meslek grubundayız. Daha sonra nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde hızlıca yakınlaşmaya başladık. Dışarda buluştuk mesajlaştık. Daha öncede beraber çalıştğımız için çok yabancı değildik iletişim konusunda. Hızlıca evlenme kararı aldık. Eşim benden 7 yaş büyük ben 27 yaşındayım. Evlenirken benim kendime ait evim filtre kahve makinesine kadar her türlü eşyam mobilyam, arabam vardı. Eşim benden 3 4 kat daha fazla maaş alıyor onun sadece borcu vardı. Evlenirken nikah yaptık daha sonra düğün yaparız diye düşündük 5 ay sonra gibi maddi durum açısından. Nikahtan sonra aynı evde yaşamaya başladık. İkimizinde evlenmeden önce ilişkisi olmuştu ikimizde cinsel olarak aktif insanlardık bunu da zaten konuştuk evlenmeden önce biliyorduk. Hatta aynı iş yerinden görüştüğümüz başka insanlarda olmuştu. Evlendikten sonra eşim sürekli benim daha önceki ilişkime taktı. Sürekli sorun çıkardı insanların bundan bahsettiğini sürekli kulapına geldiğini söyledi. Ama benim ilişkim çok önceydi. Onun ilişki değil sadece tek seferlik ilişklierini bile ben evlenmeden önce birebir kişilerden duyuyordum. Ama benden öncesi olduğu için sıkıntı yapmadım. Eşim sürekli bu konuda üstüme gelmeye başladı. 2 kişiyle görüştüm özellikle tek kişiye kafayı taktı. Kafayı taktı ama sadece bana yansıttı kendisi o kişiyle yakın arkadaştı ben söylediğim halde görüşmeye devam etti evde bana eziyetinede devam etti. Bir süre uzak bir yere görevlendirildi orda bile bu durumu sürekli dile getirdi psikolojk baskı yaptı. Ben evlendikten sonra hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra çocuğu doğurmayı seçtim. Şuan 6 aylık hamileyim. Eşim evlenirkn borcum var dedi ailem onun için kendi üzerlerinden kredi çekip yardımcı oldu. Borcunu ödüyor ama borcum var deyip kesinlikle gezmeye, yemeğe gitmemizi istemiyor. İkimizin toplam geliri 35 bindir en az. Borçları ödeyince geriye en az 24 bin kalır. Hamileyim sürekli onu aldatıyormşm gibi konuşmaya, bana evlenecek kız değilsin gezmelik kızmışsın demeye, seninle evlendiğim güne lanet olsun vb hakaretleri söylemeye kendinide bunları söylediğinde haklı bulmaya başladı. Çoğu kez boşanmayı düşündüm. Kendisine söyledim her seferinde swğişeceğini söyledi ama aynı devam etti. Evden çıkıp annemlere kalmaya gittim yine bir şekilde kendini affettirdi. Ben kendisine en son avukata vekalet verdim dedim. Ondan sonra artık uğraşmayacğanı söyledi ama yinede barışmak istiyor. Ortada yuva varmış. Boşanmak istiyorum ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Eşimin narsist kişiliğide var ve manipülasyonları çok fazla. Anlatamadığım pek çok nokta daha var. Fazla taviz verdim ve değersizleştim diye düşünüyorm. Boşanmak bir çözüm ama eyleme geçemiyorum. Nedeninide bilmiyorum.
Kesinlikle bir manipüle yöntemi .. Bunu erken fark etmiş olmana sevindim çünkü psikolojik manipülasyonlar bazen çok geç fark ediliyor.Eşim ısrarla boşanmak istemediğini söylüyor. Hamilelik psikolojisiyle bu tarz şeyleri sorun yaptığımdan bahsediyor bu da bir manipüle yöntemiymiş. Bende her dediği şeyi alttan aldığım için tepeme çıktı diye düşünüyorum. Umarım bu sefer kararı vermekte net olurum. Evde kalıyor gözümün önünde iyi davranmaya çalşıyor ki aramız düzelsin diye bekliyor.
İlk başta kendini çok farklı yansıttı. Dediğim gibi zaten hemen hamile kaldığım için ki doğurmamayı da düşündüm mesele hamile kalmak aman doğrayım değildi benim için sürpriz oldu zaten yoksa benim planmda olan bişey değildi. Hamile kaldıktan sonra işlerin boyutu değişti ve hakaret düzeyi arttı. Kredi meselesini ailem sevip güvendiği için destek olalım ikiside çalışıyor öderler diye düşündü. Zaten kendisi dışardan mükemmel bir insan olarak görünür.düzelme diye bir şey yok bence. düzelse bile ettiği lafları, söylediği sözleri siz unutamayıp bir yerde patlarsınız. sizi manipüle etmesine müsaade etmeyin. boşanacağınızı söylemek önemli değil, önemli olan kendinize saygınız olduğunu belli etmek, tavır koymak. mesela borcu varsa ailenize kredi çektirmemek, sizin karakterinize laf söyledikçe hamile kalacak kadar yakınlaşmamak gibi gibi. boşancağınızı söylemişsiniz de hamile kalmışsınız, kredi çekmişsiniz. karşınızdaki insana söylediklerinizle yaptıklarınız uyumlu olmuyor bu sefer. insan hep kendini kandırmaya meyilli.
Ben beni duygusal olarak sömürdüğünün farkına daha geçen hafta terapiste gittiğimde farkettim. Çünkü çok güzel iletişim becerisi var karşısındaki insana suçluluk hissettiriyor. Böyle bir evde hem de hamileyken sürekli yaşayınca kurtulmak maalesef kolay olmuyor hep bir acaba hata bende mi diye suçluluk duygusu içinde oluyorsunuz. Hamileliğimin etkilediğini o söyledi zaten bu da kafamı karıştırıyor acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyordum. Şuan açıkca boşanmak istediğimi söylesemde bana çok aşık olduğunu geçmişi sileceğmizi yeni başlangıç yapabileceğimiz söyleyip duruyor kafamı karıştırdığı pek çok nokta var bende göremediğim neler var diye yazmak istedim buraya olayın içindeyken bir sürü şey farketmiyor insan.e aranız düzelmezse içinin negatifini kime akıtacak? dışarda mükemmel bir portre çizmek istediği için açık vermiyor çevresine. tüm zehrini size akıtıyor. bu zehirden çocuğunuz da nasibini alacak. sizi resmen kurban seçmiş kendine eşiniz. sürekli karşı tarafı suçlamak ciddi bir manipülasyondur zaten. eşinizin yaptığı saygısızlıklarla hamileliğinizin ne alakası var? duygusal anlamda sizi sömürüyor eşiniz. hangi iyi özelliği size kararlarınızı sorgulatıyor?
Geri çekilmedir mutlakaHangi yontrmi kullaniyordunuz? Bilelimde bizde dusmeyelim o hataya.
Bilmiyorum kaçıncı kez yazdım değil diye ama doğum kontrol hapı kullandım, ria taktırdım veya prezervatif ile hamile kaldım desem değişen nokta ne oluyor? Deri altı implantı kullanıp gebe kalan hasta yüzdesi bile düşük değil geri çekilmeyi doğum kontrol yöntemi olarak görüp yazdınız sanırım.Geri çekilmedir mutlaka
Yok ben görmedim görmem de kk da doğum kontrol yöntemi olarak kullanılıyor ve sonra hamile kaldım boşanamıyorum deniyor.Bilmiyorum kaçıncı kez yazdım değil diye ama doğum kontrol hapı kullandım, ria taktırdım veya prezervatif ile hamile kaldım desem değişen nokta ne oluyor? Deri altı implantı kullanıp gebe kalan hasta yüzdesi bile düşük değil geri çekilmeyi doğum kontrol yöntemi olarak görüp yazdınız sanırım.
Burda yada çevrende ayrıl boşan diyenler oluyo bunu söylemek çok kolay dışarıdan ama öyle söylendiği gibi olmuyor işte. Bekara boşamak kolay derler ya gerçekten öyle. Aldatma karı kız durumlar yoksa sorun çözülmesi için çabalanmalı diye düşünüyorum. Benim de evliliğimde bi takım sorunlarım var ayrılma sebebi de sayılır ama insan önce elinden geleni yapmayı seçiyor düzeltmeye çalışıyor bu yüzden faaliyete geçemiyor olabilirsin. Zor karar Allah herkesin evine ailesine geçim huzur mutluluk versinMerhaba. İçinden çıkamadığım bir durum olduğu için yazıyorum. Konu uzun lütfen okuyun. 7 aylık evliyim. Evliliğim çok kötü gidiyor. Eşimde bende belirli meslek sahibiyiz. Hatta eşim eğitim düzeyi yüksek toplum tarafından daha fazla saygı sevgi duyulan bir meslekte. Bunu da güzel kullanıyor. Kendisiyle 3-4 yıl aynı iş yerinde çalıştık. İletişim halinde olduğumuz bir meslek grubundayız. Daha sonra nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde hızlıca yakınlaşmaya başladık. Dışarda buluştuk mesajlaştık. Daha öncede beraber çalıştğımız için çok yabancı değildik iletişim konusunda. Hızlıca evlenme kararı aldık. Eşim benden 7 yaş büyük ben 27 yaşındayım. Evlenirken benim kendime ait evim filtre kahve makinesine kadar her türlü eşyam mobilyam, arabam vardı. Eşim benden 3 4 kat daha fazla maaş alıyor onun sadece borcu vardı. Evlenirken nikah yaptık daha sonra düğün yaparız diye düşündük 5 ay sonra gibi maddi durum açısından. Nikahtan sonra aynı evde yaşamaya başladık. İkimizinde evlenmeden önce ilişkisi olmuştu ikimizde cinsel olarak aktif insanlardık bunu da zaten konuştuk evlenmeden önce biliyorduk. Hatta aynı iş yerinden görüştüğümüz başka insanlarda olmuştu. Evlendikten sonra eşim sürekli benim daha önceki ilişkime taktı. Sürekli sorun çıkardı insanların bundan bahsettiğini sürekli kulapına geldiğini söyledi. Ama benim ilişkim çok önceydi. Onun ilişki değil sadece tek seferlik ilişklierini bile ben evlenmeden önce birebir kişilerden duyuyordum. Ama benden öncesi olduğu için sıkıntı yapmadım. Eşim sürekli bu konuda üstüme gelmeye başladı. 2 kişiyle görüştüm özellikle tek kişiye kafayı taktı. Kafayı taktı ama sadece bana yansıttı kendisi o kişiyle yakın arkadaştı ben söylediğim halde görüşmeye devam etti evde bana eziyetinede devam etti. Bir süre uzak bir yere görevlendirildi orda bile bu durumu sürekli dile getirdi psikolojk baskı yaptı. Ben evlendikten sonra hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra çocuğu doğurmayı seçtim. Şuan 6 aylık hamileyim. Eşim evlenirkn borcum var dedi ailem onun için kendi üzerlerinden kredi çekip yardımcı oldu. Borcunu ödüyor ama borcum var deyip kesinlikle gezmeye, yemeğe gitmemizi istemiyor. İkimizin toplam geliri 35 bindir en az. Borçları ödeyince geriye en az 24 bin kalır. Hamileyim sürekli onu aldatıyormşm gibi konuşmaya, bana evlenecek kız değilsin gezmelik kızmışsın demeye, seninle evlendiğim güne lanet olsun vb hakaretleri söylemeye kendinide bunları söylediğinde haklı bulmaya başladı. Çoğu kez boşanmayı düşündüm. Kendisine söyledim her seferinde swğişeceğini söyledi ama aynı devam etti. Evden çıkıp annemlere kalmaya gittim yine bir şekilde kendini affettirdi. Ben kendisine en son avukata vekalet verdim dedim. Ondan sonra artık uğraşmayacğanı söyledi ama yinede barışmak istiyor. Ortada yuva varmış. Boşanmak istiyorum ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Eşimin narsist kişiliğide var ve manipülasyonları çok fazla. Anlatamadığım pek çok nokta daha var. Fazla taviz verdim ve değersizleştim diye düşünüyorm. Boşanmak bir çözüm ama eyleme geçemiyorum. Nedeninide bilmiyorum.
Size tavsiyem gerçekten ve gerçekten bosanin. Sizinle evlendiği güne lanet falan ettiği yok, bence edilecekse bir lanet siz edin o güne. Eşiniz bencil, merhametsiZ ve kendine esecek bir kadın bulmuş. Sizi zehirliyor, hayatinizi kabusa cevirir. Boşanma konusuna girdiginizde borcunu odememe ihtimali var. Hiç güven verici bir duruşu yok. Şuan bence hamilelik psikolejisi ile harekete gecemiyorsunuz. Hormonlarıniz altüst o nedenle sağlıklı dusunemeyebilirsiniz. Bana simariklik yapip, sizinle içinde ki insanı besliyor. ayrıca nankör ve narsist. Bu adamdan koca naz, baba da olmaz. Size merhamet etmiyor, siz onun çocuğunu taşırken bile.Merhaba. İçinden çıkamadığım bir durum olduğu için yazıyorum. Konu uzun lütfen okuyun. 7 aylık evliyim. Evliliğim çok kötü gidiyor. Eşimde bende belirli meslek sahibiyiz. Hatta eşim eğitim düzeyi yüksek toplum tarafından daha fazla saygı sevgi duyulan bir meslekte. Bunu da güzel kullanıyor. Kendisiyle 3-4 yıl aynı iş yerinde çalıştık. İletişim halinde olduğumuz bir meslek grubundayız. Daha sonra nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde hızlıca yakınlaşmaya başladık. Dışarda buluştuk mesajlaştık. Daha öncede beraber çalıştğımız için çok yabancı değildik iletişim konusunda. Hızlıca evlenme kararı aldık. Eşim benden 7 yaş büyük ben 27 yaşındayım. Evlenirken benim kendime ait evim filtre kahve makinesine kadar her türlü eşyam mobilyam, arabam vardı. Eşim benden 3 4 kat daha fazla maaş alıyor onun sadece borcu vardı. Evlenirken nikah yaptık daha sonra düğün yaparız diye düşündük 5 ay sonra gibi maddi durum açısından. Nikahtan sonra aynı evde yaşamaya başladık. İkimizinde evlenmeden önce ilişkisi olmuştu ikimizde cinsel olarak aktif insanlardık bunu da zaten konuştuk evlenmeden önce biliyorduk. Hatta aynı iş yerinden görüştüğümüz başka insanlarda olmuştu. Evlendikten sonra eşim sürekli benim daha önceki ilişkime taktı. Sürekli sorun çıkardı insanların bundan bahsettiğini sürekli kulapına geldiğini söyledi. Ama benim ilişkim çok önceydi. Onun ilişki değil sadece tek seferlik ilişklierini bile ben evlenmeden önce birebir kişilerden duyuyordum. Ama benden öncesi olduğu için sıkıntı yapmadım. Eşim sürekli bu konuda üstüme gelmeye başladı. 2 kişiyle görüştüm özellikle tek kişiye kafayı taktı. Kafayı taktı ama sadece bana yansıttı kendisi o kişiyle yakın arkadaştı ben söylediğim halde görüşmeye devam etti evde bana eziyetinede devam etti. Bir süre uzak bir yere görevlendirildi orda bile bu durumu sürekli dile getirdi psikolojk baskı yaptı. Ben evlendikten sonra hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra çocuğu doğurmayı seçtim. Şuan 6 aylık hamileyim. Eşim evlenirkn borcum var dedi ailem onun için kendi üzerlerinden kredi çekip yardımcı oldu. Borcunu ödüyor ama borcum var deyip kesinlikle gezmeye, yemeğe gitmemizi istemiyor. İkimizin toplam geliri 35 bindir en az. Borçları ödeyince geriye en az 24 bin kalır. Hamileyim sürekli onu aldatıyormşm gibi konuşmaya, bana evlenecek kız değilsin gezmelik kızmışsın demeye, seninle evlendiğim güne lanet olsun vb hakaretleri söylemeye kendinide bunları söylediğinde haklı bulmaya başladı. Çoğu kez boşanmayı düşündüm. Kendisine söyledim her seferinde swğişeceğini söyledi ama aynı devam etti. Evden çıkıp annemlere kalmaya gittim yine bir şekilde kendini affettirdi. Ben kendisine en son avukata vekalet verdim dedim. Ondan sonra artık uğraşmayacğanı söyledi ama yinede barışmak istiyor. Ortada yuva varmış. Boşanmak istiyorum ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Eşimin narsist kişiliğide var ve manipülasyonları çok fazla. Anlatamadığım pek çok nokta daha var. Fazla taviz verdim ve değersizleştim diye düşünüyorm. Boşanmak bir çözüm ama eyleme geçemiyorum. Nedeninide bilmiyorum.
Tam okuyacam diyorum uzın gelıyor yarıda bırakıyorumMerhaba. İçinden çıkamadığım bir durum olduğu için yazıyorum. Konu uzun lütfen okuyun. 7 aylık evliyim. Evliliğim çok kötü gidiyor. Eşimde bende belirli meslek sahibiyiz. Hatta eşim eğitim düzeyi yüksek toplum tarafından daha fazla saygı sevgi duyulan bir meslekte. Bunu da güzel kullanıyor. Kendisiyle 3-4 yıl aynı iş yerinde çalıştık. İletişim halinde olduğumuz bir meslek grubundayız. Daha sonra nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde hızlıca yakınlaşmaya başladık. Dışarda buluştuk mesajlaştık. Daha öncede beraber çalıştğımız için çok yabancı değildik iletişim konusunda. Hızlıca evlenme kararı aldık. Eşim benden 7 yaş büyük ben 27 yaşındayım. Evlenirken benim kendime ait evim filtre kahve makinesine kadar her türlü eşyam mobilyam, arabam vardı. Eşim benden 3 4 kat daha fazla maaş alıyor onun sadece borcu vardı. Evlenirken nikah yaptık daha sonra düğün yaparız diye düşündük 5 ay sonra gibi maddi durum açısından. Nikahtan sonra aynı evde yaşamaya başladık. İkimizinde evlenmeden önce ilişkisi olmuştu ikimizde cinsel olarak aktif insanlardık bunu da zaten konuştuk evlenmeden önce biliyorduk. Hatta aynı iş yerinden görüştüğümüz başka insanlarda olmuştu. Evlendikten sonra eşim sürekli benim daha önceki ilişkime taktı. Sürekli sorun çıkardı insanların bundan bahsettiğini sürekli kulapına geldiğini söyledi. Ama benim ilişkim çok önceydi. Onun ilişki değil sadece tek seferlik ilişklierini bile ben evlenmeden önce birebir kişilerden duyuyordum. Ama benden öncesi olduğu için sıkıntı yapmadım. Eşim sürekli bu konuda üstüme gelmeye başladı. 2 kişiyle görüştüm özellikle tek kişiye kafayı taktı. Kafayı taktı ama sadece bana yansıttı kendisi o kişiyle yakın arkadaştı ben söylediğim halde görüşmeye devam etti evde bana eziyetinede devam etti. Bir süre uzak bir yere görevlendirildi orda bile bu durumu sürekli dile getirdi psikolojk baskı yaptı. Ben evlendikten sonra hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra çocuğu doğurmayı seçtim. Şuan 6 aylık hamileyim. Eşim evlenirkn borcum var dedi ailem onun için kendi üzerlerinden kredi çekip yardımcı oldu. Borcunu ödüyor ama borcum var deyip kesinlikle gezmeye, yemeğe gitmemizi istemiyor. İkimizin toplam geliri 35 bindir en az. Borçları ödeyince geriye en az 24 bin kalır. Hamileyim sürekli onu aldatıyormşm gibi konuşmaya, bana evlenecek kız değilsin gezmelik kızmışsın demeye, seninle evlendiğim güne lanet olsun vb hakaretleri söylemeye kendinide bunları söylediğinde haklı bulmaya başladı. Çoğu kez boşanmayı düşündüm. Kendisine söyledim her seferinde swğişeceğini söyledi ama aynı devam etti. Evden çıkıp annemlere kalmaya gittim yine bir şekilde kendini affettirdi. Ben kendisine en son avukata vekalet verdim dedim. Ondan sonra artık uğraşmayacğanı söyledi ama yinede barışmak istiyor. Ortada yuva varmış. Boşanmak istiyorum ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Eşimin narsist kişiliğide var ve manipülasyonları çok fazla. Anlatamadığım pek çok nokta daha var. Fazla taviz verdim ve değersizleştim diye düşünüyorm. Boşanmak bir çözüm ama eyleme geçemiyorum. Nedeninide bilmiyorum.
umarım anlatamadığınız pek çok nokta aklıma gelen çok çok kötü cinsel muameleler değildir.Merhaba. İçinden çıkamadığım bir durum olduğu için yazıyorum. Konu uzun lütfen okuyun. 7 aylık evliyim. Evliliğim çok kötü gidiyor. Eşimde bende belirli meslek sahibiyiz. Hatta eşim eğitim düzeyi yüksek toplum tarafından daha fazla saygı sevgi duyulan bir meslekte. Bunu da güzel kullanıyor. Kendisiyle 3-4 yıl aynı iş yerinde çalıştık. İletişim halinde olduğumuz bir meslek grubundayız. Daha sonra nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde hızlıca yakınlaşmaya başladık. Dışarda buluştuk mesajlaştık. Daha öncede beraber çalıştğımız için çok yabancı değildik iletişim konusunda. Hızlıca evlenme kararı aldık. Eşim benden 7 yaş büyük ben 27 yaşındayım. Evlenirken benim kendime ait evim filtre kahve makinesine kadar her türlü eşyam mobilyam, arabam vardı. Eşim benden 3 4 kat daha fazla maaş alıyor onun sadece borcu vardı. Evlenirken nikah yaptık daha sonra düğün yaparız diye düşündük 5 ay sonra gibi maddi durum açısından. Nikahtan sonra aynı evde yaşamaya başladık. İkimizinde evlenmeden önce ilişkisi olmuştu ikimizde cinsel olarak aktif insanlardık bunu da zaten konuştuk evlenmeden önce biliyorduk. Hatta aynı iş yerinden görüştüğümüz başka insanlarda olmuştu. Evlendikten sonra eşim sürekli benim daha önceki ilişkime taktı. Sürekli sorun çıkardı insanların bundan bahsettiğini sürekli kulapına geldiğini söyledi. Ama benim ilişkim çok önceydi. Onun ilişki değil sadece tek seferlik ilişklierini bile ben evlenmeden önce birebir kişilerden duyuyordum. Ama benden öncesi olduğu için sıkıntı yapmadım. Eşim sürekli bu konuda üstüme gelmeye başladı. 2 kişiyle görüştüm özellikle tek kişiye kafayı taktı. Kafayı taktı ama sadece bana yansıttı kendisi o kişiyle yakın arkadaştı ben söylediğim halde görüşmeye devam etti evde bana eziyetinede devam etti. Bir süre uzak bir yere görevlendirildi orda bile bu durumu sürekli dile getirdi psikolojk baskı yaptı. Ben evlendikten sonra hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra çocuğu doğurmayı seçtim. Şuan 6 aylık hamileyim. Eşim evlenirkn borcum var dedi ailem onun için kendi üzerlerinden kredi çekip yardımcı oldu. Borcunu ödüyor ama borcum var deyip kesinlikle gezmeye, yemeğe gitmemizi istemiyor. İkimizin toplam geliri 35 bindir en az. Borçları ödeyince geriye en az 24 bin kalır. Hamileyim sürekli onu aldatıyormşm gibi konuşmaya, bana evlenecek kız değilsin gezmelik kızmışsın demeye, seninle evlendiğim güne lanet olsun vb hakaretleri söylemeye kendinide bunları söylediğinde haklı bulmaya başladı. Çoğu kez boşanmayı düşündüm. Kendisine söyledim her seferinde swğişeceğini söyledi ama aynı devam etti. Evden çıkıp annemlere kalmaya gittim yine bir şekilde kendini affettirdi. Ben kendisine en son avukata vekalet verdim dedim. Ondan sonra artık uğraşmayacğanı söyledi ama yinede barışmak istiyor. Ortada yuva varmış. Boşanmak istiyorum ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Eşimin narsist kişiliğide var ve manipülasyonları çok fazla. Anlatamadığım pek çok nokta daha var. Fazla taviz verdim ve değersizleştim diye düşünüyorm. Boşanmak bir çözüm ama eyleme geçemiyorum. Nedeninide bilmiyorum.
Çözümü biliyorsunuz ve eyleme geçemiyorsunuz eee yani?Merhaba. İçinden çıkamadığım bir durum olduğu için yazıyorum. Konu uzun lütfen okuyun. 7 aylık evliyim. Evliliğim çok kötü gidiyor. Eşimde bende belirli meslek sahibiyiz. Hatta eşim eğitim düzeyi yüksek toplum tarafından daha fazla saygı sevgi duyulan bir meslekte. Bunu da güzel kullanıyor. Kendisiyle 3-4 yıl aynı iş yerinde çalıştık. İletişim halinde olduğumuz bir meslek grubundayız. Daha sonra nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde hızlıca yakınlaşmaya başladık. Dışarda buluştuk mesajlaştık. Daha öncede beraber çalıştğımız için çok yabancı değildik iletişim konusunda. Hızlıca evlenme kararı aldık. Eşim benden 7 yaş büyük ben 27 yaşındayım. Evlenirken benim kendime ait evim filtre kahve makinesine kadar her türlü eşyam mobilyam, arabam vardı. Eşim benden 3 4 kat daha fazla maaş alıyor onun sadece borcu vardı. Evlenirken nikah yaptık daha sonra düğün yaparız diye düşündük 5 ay sonra gibi maddi durum açısından. Nikahtan sonra aynı evde yaşamaya başladık. İkimizinde evlenmeden önce ilişkisi olmuştu ikimizde cinsel olarak aktif insanlardık bunu da zaten konuştuk evlenmeden önce biliyorduk. Hatta aynı iş yerinden görüştüğümüz başka insanlarda olmuştu. Evlendikten sonra eşim sürekli benim daha önceki ilişkime taktı. Sürekli sorun çıkardı insanların bundan bahsettiğini sürekli kulapına geldiğini söyledi. Ama benim ilişkim çok önceydi. Onun ilişki değil sadece tek seferlik ilişklierini bile ben evlenmeden önce birebir kişilerden duyuyordum. Ama benden öncesi olduğu için sıkıntı yapmadım. Eşim sürekli bu konuda üstüme gelmeye başladı. 2 kişiyle görüştüm özellikle tek kişiye kafayı taktı. Kafayı taktı ama sadece bana yansıttı kendisi o kişiyle yakın arkadaştı ben söylediğim halde görüşmeye devam etti evde bana eziyetinede devam etti. Bir süre uzak bir yere görevlendirildi orda bile bu durumu sürekli dile getirdi psikolojk baskı yaptı. Ben evlendikten sonra hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra çocuğu doğurmayı seçtim. Şuan 6 aylık hamileyim. Eşim evlenirkn borcum var dedi ailem onun için kendi üzerlerinden kredi çekip yardımcı oldu. Borcunu ödüyor ama borcum var deyip kesinlikle gezmeye, yemeğe gitmemizi istemiyor. İkimizin toplam geliri 35 bindir en az. Borçları ödeyince geriye en az 24 bin kalır. Hamileyim sürekli onu aldatıyormşm gibi konuşmaya, bana evlenecek kız değilsin gezmelik kızmışsın demeye, seninle evlendiğim güne lanet olsun vb hakaretleri söylemeye kendinide bunları söylediğinde haklı bulmaya başladı. Çoğu kez boşanmayı düşündüm. Kendisine söyledim her seferinde swğişeceğini söyledi ama aynı devam etti. Evden çıkıp annemlere kalmaya gittim yine bir şekilde kendini affettirdi. Ben kendisine en son avukata vekalet verdim dedim. Ondan sonra artık uğraşmayacğanı söyledi ama yinede barışmak istiyor. Ortada yuva varmış. Boşanmak istiyorum ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Eşimin narsist kişiliğide var ve manipülasyonları çok fazla. Anlatamadığım pek çok nokta daha var. Fazla taviz verdim ve değersizleştim diye düşünüyorm. Boşanmak bir çözüm ama eyleme geçemiyorum. Nedeninide bilmiyorum.