Doğum kontrol yöntemi dediğin de eminim ki geri çekilmedirHer zaman doğum kontrol yöntemleri işe yaramayabiliyor..
Diğer kadınları bilemem geri çekilme korunma yöntemi değildir. Ki zaten bu konuya açıklık getirdim. İsterseniz detaylı yazayım amacınızı anlamış değilim.Doğum kontrol yöntemi dediğin de eminim ki geri çekilmedir
Vay anasını yaaa bu nasıl bir şeydir ki kk da bebek istemeyen herrrr kadın korunduğu(!) Halde lönk diye hamile kalıyor. :d
Yav he he. Ne hikmetse korunan çoğu kadın hamile kalıyor.Diğer kadınları bilemem geri çekilme korunma yöntemi değildir. Ki zaten bu konuya açıklık getirdim. İsterseniz detaylı yazayım amacınızı anlamış değilim.
Pekala sizin tercihiniz.Yav he he. Ne hikmetse korunan çoğu kadın hamile kalıyor.
Ben konunun bile gerçekliğine inanmadım ki
Boşanacağımı söyledim belki on kere. Düzelme yok belki içten içe düzelir diye bekliyorumdur. Bende nedenini tam anlayamıyorum. Sıkıntım burda kafam karışmış iyice.
Bu kadar parayı yıllardır nasıl yiyor? Ailesine yediriyordur. Ayrıca bu durduk yere kıskanan erkekleri anlamıyorum, benim eşim oh ne güzel herkes istedi ben kaptım der. Bu kadar şüoheci kıskanç erkeklerin kendileri aldatıyor olabilir, belki suç bastırıyor…Insallah kredi miktari yüksek degildir. Bahsettiginiz karakterde olan bir kac kisi taniyorum. Üstelik iyi meslekleri de olan, aralarinda profesör de var. Manipüle etmekte iyi olduklari icin "niye kandin" demiyecegim, cünkü disariya mükemmeller..ama beraber yasayinca gercek yüzlerini gizliyorlar. Bundan sonra ne yapacaginiz önemli. Heleki ortada cocuk varsa. Adamin degisecegini zannetmiyorum. Profesyonel destek almadan degiseni de görmedim hic
Bu kadar parayı yıllardır nasıl yiyor? Ailesine yediriyordur. Ayrıca bu durduk yere kıskanan erkekleri anlamıyorum, benim eşim oh ne güzel herkes istedi ben kaptım der. Bu kadar şüoheci kıskanç erkeklerin kendileri aldatıyor olabilir, belki suç bastırıyor…
Merak ettim eşiniz doktor muMerhaba. İçinden çıkamadığım bir durum olduğu için yazıyorum. Konu uzun lütfen okuyun. 7 aylık evliyim. Evliliğim çok kötü gidiyor. Eşimde bende belirli meslek sahibiyiz. Hatta eşim eğitim düzeyi yüksek toplum tarafından daha fazla saygı sevgi duyulan bir meslekte. Bunu da güzel kullanıyor. Kendisiyle 3-4 yıl aynı iş yerinde çalıştık. İletişim halinde olduğumuz bir meslek grubundayız. Daha sonra nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde hızlıca yakınlaşmaya başladık. Dışarda buluştuk mesajlaştık. Daha öncede beraber çalıştğımız için çok yabancı değildik iletişim konusunda. Hızlıca evlenme kararı aldık. Eşim benden 7 yaş büyük ben 27 yaşındayım. Evlenirken benim kendime ait evim filtre kahve makinesine kadar her türlü eşyam mobilyam, arabam vardı. Eşim benden 3 4 kat daha fazla maaş alıyor onun sadece borcu vardı. Evlenirken nikah yaptık daha sonra düğün yaparız diye düşündük 5 ay sonra gibi maddi durum açısından. Nikahtan sonra aynı evde yaşamaya başladık. İkimizinde evlenmeden önce ilişkisi olmuştu ikimizde cinsel olarak aktif insanlardık bunu da zaten konuştuk evlenmeden önce biliyorduk. Hatta aynı iş yerinden görüştüğümüz başka insanlarda olmuştu. Evlendikten sonra eşim sürekli benim daha önceki ilişkime taktı. Sürekli sorun çıkardı insanların bundan bahsettiğini sürekli kulapına geldiğini söyledi. Ama benim ilişkim çok önceydi. Onun ilişki değil sadece tek seferlik ilişklierini bile ben evlenmeden önce birebir kişilerden duyuyordum. Ama benden öncesi olduğu için sıkıntı yapmadım. Eşim sürekli bu konuda üstüme gelmeye başladı. 2 kişiyle görüştüm özellikle tek kişiye kafayı taktı. Kafayı taktı ama sadece bana yansıttı kendisi o kişiyle yakın arkadaştı ben söylediğim halde görüşmeye devam etti evde bana eziyetinede devam etti. Bir süre uzak bir yere görevlendirildi orda bile bu durumu sürekli dile getirdi psikolojk baskı yaptı. Ben evlendikten sonra hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra çocuğu doğurmayı seçtim. Şuan 6 aylık hamileyim. Eşim evlenirkn borcum var dedi ailem onun için kendi üzerlerinden kredi çekip yardımcı oldu. Borcunu ödüyor ama borcum var deyip kesinlikle gezmeye, yemeğe gitmemizi istemiyor. İkimizin toplam geliri 35 bindir en az. Borçları ödeyince geriye en az 24 bin kalır. Hamileyim sürekli onu aldatıyormşm gibi konuşmaya, bana evlenecek kız değilsin gezmelik kızmışsın demeye, seninle evlendiğim güne lanet olsun vb hakaretleri söylemeye kendinide bunları söylediğinde haklı bulmaya başladı. Çoğu kez boşanmayı düşündüm. Kendisine söyledim her seferinde swğişeceğini söyledi ama aynı devam etti. Evden çıkıp annemlere kalmaya gittim yine bir şekilde kendini affettirdi. Ben kendisine en son avukata vekalet verdim dedim. Ondan sonra artık uğraşmayacğanı söyledi ama yinede barışmak istiyor. Ortada yuva varmış. Boşanmak istiyorum ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Eşimin narsist kişiliğide var ve manipülasyonları çok fazla. Anlatamadığım pek çok nokta daha var. Fazla taviz verdim ve değersizleştim diye düşünüyorm. Boşanmak bir çözüm ama eyleme geçemiyorum. Nedeninide bilmiyorum.
Adam doktordur, biliyorsunuz ki doktor adamlar padişah soyundan geliyor.Acaip bulduğum nokta adam iyi para kazanıyor diyorsunuz da sizin aile neden borçları için kredi çekti? Hem işi gücü olan adama para yediriyorsunuz, üstüne de 1 kg laf yiyorsunuz. Kocanız gerçek bir onun bunun çocuğu hem ailenizden para alıyor, hem bik bik konuşuyor da ben sizi de ailenizi de çok akılsız bulldum. Parası işi gücü olan koca herife niye para veriyorsunuz
Adam doktordur, biliyorsunuz ki doktor adamlar padişah soyundan geliyor.
İyi para kazanıyor evet evlenmeden önce parasını iyi yönetip belirli bir kalitede yaşıyor gibi gösteriyordu kendini. Nikahtan sonra borcundan bahsetti ailemde iyi niyetli olduğu için madem o çekemiyor biz size yardımcı olalım stres yapmayın dediler. Aileme borcunu ödemiyor değil. Sizden bişey beklemiyorum sormuşsunuz. Sadece gebelik durumlarında kafa karışıklığı gebelik depresyonu gibi durumlar yaşayan var mı diyede açtım konuyu. Normalde bende böyle bir konu okusam boşanmalı diyebilecek bir insanım. Manipüle edildiğimi ve birçok şeyi sonradan farkettim zaten. Dediğim gibi kendisini çevreye karşı mükkemmel gösteren bir insan zaten ailemde çok sevdi ve güvendiAcaip bulduğum nokta adam iyi para kazanıyor diyorsunuz da sizin aile neden borçları için kredi çekti? Hem işi gücü olan adama para yediriyorsunuz, üstüne de 1 kg laf yiyorsunuz. Kocanız gerçek bir onun bunun çocuğu hem ailenizden para alıyor, hem bik bik konuşuyor da ben sizi de ailenizi de çok akılsız bulldum. Parası işi gücü olan koca herife niye para veriyorsunuz
Yok hayır doktor değil.Adam doktordur, biliyorsunuz ki doktor adamlar padişah soyundan geliyor.
. Bilerek girdi bu yola. Sonrasında da sürekli önüme sundu. Zihniyet olarak kadının yaptığı ahlaksızlık kendi yaptığı çapkınlıkmış. Bunu da son günlerde söyledi. Baştan kendisini belli etse zaten uzak duracağım bir zihniyete sahip. Şuanki çıkmaza girdim gibi hissediyorum.
Zihniyet olarak kadının yaptığı ahlaksızlık kendi yaptığı çapkınlıkmış.
Asgari ucretin bi tik ustu maas giriyor eve bu sene,ben isi biraktim cunku.Ev kira fellik fellik gezme derdindeyiz.Merhaba. İçinden çıkamadığım bir durum olduğu için yazıyorum. Konu uzun lütfen okuyun. 7 aylık evliyim. Evliliğim çok kötü gidiyor. Eşimde bende belirli meslek sahibiyiz. Hatta eşim eğitim düzeyi yüksek toplum tarafından daha fazla saygı sevgi duyulan bir meslekte. Bunu da güzel kullanıyor. Kendisiyle 3-4 yıl aynı iş yerinde çalıştık. İletişim halinde olduğumuz bir meslek grubundayız. Daha sonra nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde hızlıca yakınlaşmaya başladık. Dışarda buluştuk mesajlaştık. Daha öncede beraber çalıştğımız için çok yabancı değildik iletişim konusunda. Hızlıca evlenme kararı aldık. Eşim benden 7 yaş büyük ben 27 yaşındayım. Evlenirken benim kendime ait evim filtre kahve makinesine kadar her türlü eşyam mobilyam, arabam vardı. Eşim benden 3 4 kat daha fazla maaş alıyor onun sadece borcu vardı. Evlenirken nikah yaptık daha sonra düğün yaparız diye düşündük 5 ay sonra gibi maddi durum açısından. Nikahtan sonra aynı evde yaşamaya başladık. İkimizinde evlenmeden önce ilişkisi olmuştu ikimizde cinsel olarak aktif insanlardık bunu da zaten konuştuk evlenmeden önce biliyorduk. Hatta aynı iş yerinden görüştüğümüz başka insanlarda olmuştu. Evlendikten sonra eşim sürekli benim daha önceki ilişkime taktı. Sürekli sorun çıkardı insanların bundan bahsettiğini sürekli kulapına geldiğini söyledi. Ama benim ilişkim çok önceydi. Onun ilişki değil sadece tek seferlik ilişklierini bile ben evlenmeden önce birebir kişilerden duyuyordum. Ama benden öncesi olduğu için sıkıntı yapmadım. Eşim sürekli bu konuda üstüme gelmeye başladı. 2 kişiyle görüştüm özellikle tek kişiye kafayı taktı. Kafayı taktı ama sadece bana yansıttı kendisi o kişiyle yakın arkadaştı ben söylediğim halde görüşmeye devam etti evde bana eziyetinede devam etti. Bir süre uzak bir yere görevlendirildi orda bile bu durumu sürekli dile getirdi psikolojk baskı yaptı. Ben evlendikten sonra hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra çocuğu doğurmayı seçtim. Şuan 6 aylık hamileyim. Eşim evlenirkn borcum var dedi ailem onun için kendi üzerlerinden kredi çekip yardımcı oldu. Borcunu ödüyor ama borcum var deyip kesinlikle gezmeye, yemeğe gitmemizi istemiyor. İkimizin toplam geliri 35 bindir en az. Borçları ödeyince geriye en az 24 bin kalır. Hamileyim sürekli onu aldatıyormşm gibi konuşmaya, bana evlenecek kız değilsin gezmelik kızmışsın demeye, seninle evlendiğim güne lanet olsun vb hakaretleri söylemeye kendinide bunları söylediğinde haklı bulmaya başladı. Çoğu kez boşanmayı düşündüm. Kendisine söyledim her seferinde swğişeceğini söyledi ama aynı devam etti. Evden çıkıp annemlere kalmaya gittim yine bir şekilde kendini affettirdi. Ben kendisine en son avukata vekalet verdim dedim. Ondan sonra artık uğraşmayacğanı söyledi ama yinede barışmak istiyor. Ortada yuva varmış. Boşanmak istiyorum ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Eşimin narsist kişiliğide var ve manipülasyonları çok fazla. Anlatamadığım pek çok nokta daha var. Fazla taviz verdim ve değersizleştim diye düşünüyorm. Boşanmak bir çözüm ama eyleme geçemiyorum. Nedeninide bilmiyorum.
Yeni tanışmamıştım ama evlilik hızlı oldu evet. Boşlukta değildim kendime göre gayet dolu dolu ve eğlenceli hayatım vardı. Hamilelik konusunu zaten söyledim. Doğurmamayı da düşündüm bazı insanlar için bu bir seçenek değildir ama ben düşünerek karar verdim. Hamile kaldığıma bende şaşırdım zaten daha önce belirttiğim gibi.Bacım sen bosluktamiydin?tanisip hemen evleniyorsunuz,1 ay içinde hamile kalıyorsun.yani ben artık insanların çocuk için evlendiğini düşünmeye başlıyorum.yoksa akli başında hicbir insan evlenir evlenmez çocuk sahibi olmaz.cocuk için evlendiysen, bosan, çocuğunu büyüt
Zihniyet olarak kadının yaptığı ahlaksızlık kendi yaptığı çapkınlıkmış.