Boşanmayı düşünüyorum.

Bahsettiğiniz konular çok hassas. Pek affedilir ve düzelir tarafı yok gibi görünüyor.

Doğum kontrol yöntemi dediğin de eminim ki geri çekilmedir
Vay anasını yaaa bu nasıl bir şeydir ki kk da bebek istemeyen herrrr kadın korunduğu(!) Halde lönk diye hamile kalıyor. :d
Diğer kadınları bilemem geri çekilme korunma yöntemi değildir. Ki zaten bu konuya açıklık getirdim. İsterseniz detaylı yazayım amacınızı anlamış değilim.

Bu kadar parayı yıllardır nasıl yiyor? Ailesine yediriyordur. Ayrıca bu durduk yere kıskanan erkekleri anlamıyorum, benim eşim oh ne güzel herkes istedi ben kaptım der. Bu kadar şüoheci kıskanç erkeklerin kendileri aldatıyor olabilir, belki suç bastırıyor…

Suc bastirabiliyor da. Ama bana sanki konu sahibini bilerek yipratmak derdinde gibi geldi. Mesele kiskanclik olsa bastan evlenmezdi, cünkü daha önceki iliskileri iki taraf da biliyormus. Bir insan egitim kredisi veya ev aldigi icin kredi ödemiyorsa ya parasini yönetemiyor, ya kumar felan oynuyor yada dediginiz gibi baskalarina yediriyor. Baska aciklamasi yok bence de

Acaip bulduğum nokta adam iyi para kazanıyor diyorsunuz da sizin aile neden borçları için kredi çekti? Hem işi gücü olan adama para yediriyorsunuz, üstüne de 1 kg laf yiyorsunuz. Kocanız gerçek bir onun bunun çocuğu hem ailenizden para alıyor, hem bik bik konuşuyor da ben sizi de ailenizi de çok akılsız bulldum. Parası işi gücü olan koca herife niye para veriyorsunuz

Merak ettim eşiniz doktor mu

Adam doktordur, biliyorsunuz ki doktor adamlar padişah soyundan geliyor.

Adam doktordur, biliyorsunuz ki doktor adamlar padişah soyundan geliyor.

Buraya kaçtır yazıyorum şu adamlara para yedirmeyin, adamın annesi değilsiniz, hamisi değilsiniz diye.

Kaldı ki adam doktormuş, kredi notum düşük diyorsa param yok diyorsa kesin bir bit yeniği vardır, asla asla verilmemeli şu durumda (bana kalırsa o da yalan). Adam kredi çekemese bile zaten 2-3 maaşıyla neyse borcu gidip ödeyebilir. Konu sahibesi de ailesi de ultra akılsız maalesef. Adam doktor, çuvalla para kaznaıyor ne para vermesi??? Rezillik.

İyi para kazanıyor evet evlenmeden önce parasını iyi yönetip belirli bir kalitede yaşıyor gibi gösteriyordu kendini. Nikahtan sonra borcundan bahsetti ailemde iyi niyetli olduğu için madem o çekemiyor biz size yardımcı olalım stres yapmayın dediler. Aileme borcunu ödemiyor değil. Sizden bişey beklemiyorum sormuşsunuz. Sadece gebelik durumlarında kafa karışıklığı gebelik depresyonu gibi durumlar yaşayan var mı diyede açtım konuyu. Normalde bende böyle bir konu okusam boşanmalı diyebilecek bir insanım. Manipüle edildiğimi ve birçok şeyi sonradan farkettim zaten. Dediğim gibi kendisini çevreye karşı mükkemmel gösteren bir insan zaten ailemde çok sevdi ve güvendi

Erkeklerin klasik iliski basindaki tavridir. Yani sorun etmeyecegim derler ama asla sozlerinde durmazlar. Kadinlar mesela bastan soyler sorun edecekse, oyun oynamayiz biz. Ki siz de soyluyorsunuz onunkileri umursamiyorum benden oncesi neticede diye. Ama erkekler oyle degil, benden oncesi tabii ki beni ilgilendirmez derler ama evlilikten vs sonra baslarlar hemen her seyi sorun etmeye. O yuzden oyle dedim, bunlar illa sorun oluyor diye. Cunku erkekler iliskinin basina kadina kendini kabul ettirmek icin oyle guzel atip tutarlar ki. Evlendikten sonra da atilan o imzayi garanti gorup dogal hallerini salarlar disari.

Zihniyet olarak kadının yaptığı ahlaksızlık kendi yaptığı çapkınlıkmış.

Aman tanrim amaninnnn kac kurtar kendini. Igrenc bir ataerkil.

Asgari ucretin bi tik ustu maas giriyor eve bu sene,ben isi biraktim cunku.Ev kira fellik fellik gezme derdindeyiz.
Hadi onu da gectim,evlenilecek kiz bulaymis ozmaan ayi .Cidden deliriyorum bu lafa.Evlendiginle eglenmeyecek mi insan?Ailenizin ettgi yardimi geri isteyin ve bosanin.Cunku cocuk dogunca yuksek ihtimal artacak psikolojik siddeti.Boyle adamlar cocugunu da kiskaniyor.Hic sasmaz.Zindan eder hayati.

Yeni tanışmamıştım ama evlilik hızlı oldu evet. Boşlukta değildim kendime göre gayet dolu dolu ve eğlenceli hayatım vardı. Hamilelik konusunu zaten söyledim. Doğurmamayı da düşündüm bazı insanlar için bu bir seçenek değildir ama ben düşünerek karar verdim. Hamile kaldığıma bende şaşırdım zaten daha önce belirttiğim gibi.

Hamile psikolojisi mi acaba diye sormuşsunuz yanıt vereyim, bir kızım olacak ve

Zihniyet olarak kadının yaptığı ahlaksızlık kendi yaptığı çapkınlıkmış.

Böyle diyen bir adamın kızımı o örümcek beyni ile yetiştirmesine izin vermem

Ha bi de bana, çocuğunun annesine eğlenilecek kadın diyecek um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…