boşanmayı bile beceremiyorum..

Kimse seni göndermez emin ol.

Hele sen istemediğin müddetçe...

Çok zor bir durum ya ne desem bilemedim , işin içinden çıkamadım.
Ailene kızma ama emin ol üzülüyorlardır şuan onlar da doğru ne bilemiyorlardır.
Basta erkek tarafı değer vermeyince,aramayınca vs. kız ailesi gurur yapar boşan diye destek olur.
Ama diğer taraftan barışma isteği geldiğinde kız ailesi de karmaşa yaşar, yuva yıkılmasa
bir şans daha mı verse olurlar..

Tıpkı senin gibi onlar da karmaşa yaşıyor.
Evlilik bitirme aşamasında insan doğru ne yanlış ne bilemiyor..

Ama kumar,şiddet cidden korkutucu sebepler.
Ben de dönmeye cesaret edemezdim belki.
İçinde eşine karşı sevgi kalmadıysa bunu net bir şekilde söyleyebiliyorsan.
Kimseye sorma, kimseyi dinleme ayrıl.

Ama ya düzelirse, bu kez gerçekten pişman mıdır gibi düşüncelerin varsa
İyice düşün, hızlı karar alma.
Tüm şartları senin koyacağın bir şans verebilirsin belki.
Allah yardımcın olsun..

inşallah eşinle yeniden denemeye karar vermezsin

ailene kesin olarak istemediğini söylersen zorlayacaklarını zannetmiyorum

iki düşünceyide taşıyorum zaman zaman
inanın öyle bir bunalımdayım ki
allah düşmanıma yaşatmasın çok zor gerçekten de
akşam iş çıkışı eve gidince yatağa atıyorum kendimi sabaha kadar yatakta bi o tarafa bi bu tarafa neler yaşıyorum Allah biliyor..
babamdan destek beklerdim sadece yaşadıklarımı zorlaştırıyor daha da başka bir işe yaramıyor..
izin istedim babamdan kafamı dinlemek için birazda bu sıkıntılardan uzak durmak için şehir dışında oturan ablamın yanına gitmek istedim ona bile olmaz dedi

inşallah eşinle yeniden denemeye karar vermezsin

ailene kesin olarak istemediğini söylersen zorlayacaklarını zannetmiyorum
canım bu zorlama değilde ne
kaç defa geçtim babamın karşısına olmaz bununla yapamam dedim..
ne demek yapamam,bir şans daha vericez yuvayı biz yıkmayacaz
ilerde yine evlenirde ayrılırsan bu defa herkes sorun sende sanar insanlara verecek cevabımız kalmaz diyor..
mantığa baksana canım yaa

Kumar uyuşturucu gibidir, bıraktım deyince bırakılamaz. Ciddi tedavi gerektiren bir bağımlılık.

Ailen muhtemelen genç yaşta dul kalmanı istemiyor. Ama sen şu an çile çekiyorsun,
sana yazık değil mi?

Bende tam baba evine dön diyecektim ama ablana gitmene bile izin vermemiş baban
Ooooff anlamıyorum bu aileleri, sırf dul kalmış olma diye, etraf ne der düşüncesinde ilerieyip kadınları mutsuzluğa itiyorlar

İşin zor bilemedim

kimseye bişey olduğu yok olan bana oluyor sadece tükeniyorum

kimseye bişey olduğu yok olan bana oluyor sadece tükeniyorum
İşte bu yuzden önce kendini düşün.
Baban da olsa bir erkek ve seni anlayamaz.
Ailen diye onların yanlış yönlendirmelerine göz yumma.
Haber vermeden davanı aç, ablana git ve huzur bulmaya bak.
Ailen evlatliktan reddetmeyecegine göre geri adım atma.
Olan hep sana olacak, bunu unutmamalısın.

onu bende düşünüyorum canım
zaten avukata vermiştim evraklarımı bir telefonla davayı açtırabilirim ama yaa sonrası
bu kadarına cesaret edemiyorum

onu bende düşünüyorum canım
zaten avukata vermiştim evraklarımı bir telefonla davayı açtırabilirim ama yaa sonrası
bu kadarına cesaret edemiyorum

Sana kendimden basit bir örnek vereyim. Annem eşimi sevmez, o yuzden eşimden ayrilmamı isterdi.
Bir dönem oldu ve ayrılmak istedim, annem ayrılma dedi. Sorumluluk almak istemedi muhtemelen.
Evlat olsak da onlar dahi boşanma konusunda cesur olamıyorlar. Senin korkman gayet normal.
En ufak bir umudun olsa zaten bosanmazsın degil mi? Sen kararlı olur ve bunu ailene yansıtırsan eminim sana destek olacaklar.

her kelimesine bizzat katılıyorum, çooo..k doğru eğer dönerse aynıları olacak hatta bu tarz şeyleri tekrar yaşarsa psikolojik açıdan öncekilerden beter olur travma gibi adeta yaa tatlım bence ailene yaşadığın her haltı anlat kararlı bi şekilde ikna et onları olmadı git aç dava ya valla sen yanmazsan canına kimse yanmaz canına sözünü hep yazmışımdır ben çoğu yorumlarda ama öyle baksana ne sevgi ne güven iflah olmaz bi yol bu

Eşin gerçektende çok bencil biri. Sana dön diyor tekrar olursa bitirirsin diyor. Buda demek oluyorki bu yaşadığın sancılı süreci bir daha yaşarsın ne olcak.. Bitti gitti dersin diyor.Bence kendini bu fikre alıştırmışken ve çocuğunda yokken dönme. Dönmen demek sen hata yaparsan ben affederim demekle aynı şey.. Ne demişler denenmişi bir daha deneme..Affına sığınarak bir söz daha var. Hata yapmak insanlara tekrarlamak aptallara mahsustur.Çok iyi düşün..

ben kimsenin kolay kolay değişmeyeceğini düşünüyorum ama en doğru kararı sen verirsin bnce ne ailen ne başkası sadece sen

Owner bugün nasılsın ?
Herşeyi yazmak zorunda değilsin elbette ama
Fikirlerinde veya olaylarda bi gelişme olursa yazman da fayda var

Neeeey bide evdeki eşyaları mi satmis manyak mi bu ya kesinlikle ayrıl sen dönünce nolcak tekrar eşya mi alacaksınız
ailene de inanamadım yani hala don dıyolar ne biçim insanlar. Onları dinleme kendi yolunu cız

Owner bugün nasılsın ?
Herşeyi yazmak zorunda değilsin elbette ama
Fikirlerinde veya olaylarda bi gelişme olursa yazman da fayda var
uzun zaman oldu girmeyeli
ailem beni bursaya gönderdi biraz kafamı toplayayım diye dün döndüm eve
eşimde hala arayıp duruyor yalvarıyor herkeste genel olarak sessizlik hakim durum hala netleşmedi malesef

uzun zaman oldu girmeyeli
ailem beni bursaya gönderdi biraz kafamı toplayayım diye dün döndüm eve
eşimde hala arayıp duruyor yalvarıyor herkeste genel olarak sessizlik hakim durum hala netleşmedi malesef

Sen ne kararlar aldın bu süre de neler düşündün ?
En önemlisi bu çünkü..

canım çok ama çok üzüldüm durumuna senin durumunu çok iyi anlıyorum ben, yaşadıklarının belkide daha fazlasını yaşadım ve özeldende çok yazıştık senle sana bunların hepsinin olacagını çok önceleri söylemiştim ama sen o kadar güvenmiştin ki eşine o kadar çok seviyodun ki belkide söylediklerimi sana anlatmak istediklerimi görmek istemedin..

olan oldu artık yaşananlar içini çok acıttı biliyorum ben bile halen kendimi eşim tarafından dolandırılmış hissediyorum inş. sende bu duyguları biran evvel atlatırsın..

bu yazacaklarımda senin içini acıtacak biliyorum yinede yazmama gerekiyor ....

şimdiki durumuna gelince eşin bir süre daha arayacak seni yalvaracak sana, ailesi sen evine dön biz her dediğini yaparız diyecekler hiç birine inanma hele eşinin söylediği hiç bir şeye güvenme sen geri döndüğünde 1 ay bile geçmeden başlayacak herşey yeniden senin ondan vazgeçemeyecegini biliyor...

ailen sorumluluk almak istemediği için seninde ne kadar üzüldüğünü gördükleri için boşan diyemiyolardır bir şans daha ver diyolardır ama bence şans falan verme hazır boşanma durumunada alışmışken bitir bu hastalıklı evliliğini, kurtul o adamdan sen şans verdikce senden daha fazla şeyler gidecek emin oll..
inan maddiyatlığa önem verilmiyor evlilikte ama duyguların, hislerin,kalbince açılan yaraların inan sarılması çok güç şeyler....
hele ilerki dönemlerde insanlara karşı güven sorunuda başlayacak sende.....
offfff yaaaaa sen BOŞAN bu adamdannnnnnn

belki bana herkes kızacak burda tepki gösterecekler ama yaşamayan bilmezz anlamaz...

inş. senide kırıp üzmemişimdir canım....

Sen ne kararlar aldın bu süre de neler düşündün ?
En önemlisi bu çünkü..

Uzaklaşınca herkesten biraz daha sakin kafayla düşündüm
ve gördüm ki ben bu evliliği kafamda bitirmişim
onunla olma fikri bana çok uzak canım

uhdecim söylediklerin beni kırmadı aksine duygularıma tercüman oldun
bende senin gibi düşünüyorum..
haftalarca arayıp sormayan insanlar birden arar oldu hele eşim hiç rahat vermiyor yeni numaramıda bulmuş sık sık arıyor mektup gönderiyor falan ama ben bırak etkilenmeyi daha çok tiksiniyorum aklı neredeydi neler neler çektirdi 8 ay boyunca hayatımın en mutsuz günlerini yaşadım.hiç bir şekilde barışmak istemiyorum ama sonrasında düşündükçe korkuyorum yaa ileride pişmanlık duyarsam yeniden evlenip daha da mutsuz olursam bir şans vermediğime içerlersem diye karmakarışığım..
zaten etrafımdakilerin amacıda bu kafamı karıştırmak
eşimin ailesi hep babamı arıyor yalvarıyor eşim keza
dün aradım bağırdım çağırdım git davayı aç dedim hakaretler ettim
tamam dedi notere gitti kimlik bilgilerimi vs. verdim veda konuşması bile yaptı ama 2 saat sonra mesaj attı ben senden vazgeçmem dedi..,
bunlarıda geçtim babamla aram çok kötü istemediğimi söyleyince bana tavır alıyor kızıyor..
annem,babam eşim ve eşimin ailesi tarafından çok baskı görüyorum yeniden başlayalım diye
ama olmuyor yapamıyorum ısınamıyorum bu fikre
hala borçları maaşında ki haciz duruyor ailesi ödeyecekmiş öyle söylemişler babama ama tek sorun o değil ki
sadece para değildi bizim sorunlarımız eşim beni hep ezdi hiç sevgi vermedi eziyet etti bir mutlu gün yaşamadım onunla beraberken..
araftayım kızlar o kadar çaresizim ki bi tarafta ailem bi tarafta da eşim ve ailesi
beni anlayan düşüncelerime saygı duyan yok!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…