yukarıda yazdım yaa iftira attı diye farklı algılanmasın
hani yazmıştım yaa abim üzerine gidince o adamın oda abimi karakola şikayet etmişti
güya ben ve annemde ona tuzak kurmuşuz öldürtmek istiyormuşuz falan filan yazarken bile komik geldi
bu adam deli normal değil buna rağmen beni zorbalıkla gönderirlerse onları asla affetmem
iki düşünceyide taşıyorum zaman zamanÇok zor bir durum ya ne desem bilemedim , işin içinden çıkamadım.
Ailene kızma ama emin ol üzülüyorlardır şuan onlar da doğru ne bilemiyorlardır.
Basta erkek tarafı değer vermeyince,aramayınca vs. kız ailesi gurur yapar boşan diye destek olur.
Ama diğer taraftan barışma isteği geldiğinde kız ailesi de karmaşa yaşar, yuva yıkılmasa
bir şans daha mı verse olurlar..
Tıpkı senin gibi onlar da karmaşa yaşıyor.
Evlilik bitirme aşamasında insan doğru ne yanlış ne bilemiyor..
Ama kumar,şiddet cidden korkutucu sebepler.
Ben de dönmeye cesaret edemezdim belki.
İçinde eşine karşı sevgi kalmadıysa bunu net bir şekilde söyleyebiliyorsan.
Kimseye sorma, kimseyi dinleme ayrıl.
Ama ya düzelirse, bu kez gerçekten pişman mıdır gibi düşüncelerin varsa
İyice düşün, hızlı karar alma.
Tüm şartları senin koyacağın bir şans verebilirsin belki.
Allah yardımcın olsun..
canım bu zorlama değilde neinşallah eşinle yeniden denemeye karar vermezsin
ailene kesin olarak istemediğini söylersen zorlayacaklarını zannetmiyorum
yukarıda yazdım yaa iftira attı diye farklı algılanmasın
hani yazmıştım yaa abim üzerine gidince o adamın oda abimi karakola şikayet etmişti
güya ben ve annemde ona tuzak kurmuşuz öldürtmek istiyormuşuz falan filan yazarken bile komik geldi
bu adam deli normal değil buna rağmen beni zorbalıkla gönderirlerse onları asla affetmem
kimseye bişey olduğu yok olan bana oluyor sadece tükeniyorumKumar uyuşturucu gibidir, bıraktım deyince bırakılamaz. Ciddi tedavi gerektiren bir bağımlılık.
Ailen muhtemelen genç yaşta dul kalmanı istemiyor. Ama sen şu an çile çekiyorsun,
sana yazık değil mi?
İşte bu yuzden önce kendini düşün.kimseye bişey olduğu yok olan bana oluyor sadece tükeniyorum
onu bende düşünüyorum canımİşte bu yuzden önce kendini düşün.
Baban da olsa bir erkek ve seni anlayamaz.
Ailen diye onların yanlış yönlendirmelerine göz yumma.
Haber vermeden davanı aç, ablana git ve huzur bulmaya bak.
Ailen evlatliktan reddetmeyecegine göre geri adım atma.
Olan hep sana olacak, bunu unutmamalısın.
onu bende düşünüyorum canım
zaten avukata vermiştim evraklarımı bir telefonla davayı açtırabilirim ama yaa sonrası
bu kadarına cesaret edemiyorum
ha bıde esının aılesı aramaya baslamısya
o admaın sorumlulugunu almak ıstemıyolar senın ustune yıkmak ıstıyolar tıptı deterjan alacak para bulamazken sız mobılya taksıtlerını bı oducez bı odemeyecegız dıyıp odememıyolardı
yanı yuvaları yıkılmasın degıl olay..
kac kız yapar sneın yatpıgını butun dugun takıların tokaların paralar ıgttı
onemlı degıl dıyen olabılırde kac para gıttı arabalar gıttı altınlar gıttı
aılenede pes dogrusu
3.sayfa haberlerını okumuyolarmı
ılla aldatılman
agzını burnunu kırmalarımı gerekıyor tamam bosanabılırsın demelerı ıcın
aılen bu ılıskıde cok baskın halada onların fıkırlerıyle kafan karısmasın
bu adam senı hakedıyormu?
sen don bır cocugun olur bu adam sana daha beterını yapacak , ıdda mac yarıs degıl bu adam daıre paraları oynuyor batıyor cıkarılıyor :S
üzgünüm
elmayracım maddi kaybı çotaan geçtim ben
o beni sarsmaz ben manen çökertildim üzücü olan bu benim için..
8 ayda 50,000 liraya yakın para yedirdim beyfendiye benden gelen parayı az bulunca ailemden aldı,altın sattı araba sattı bitmedi..
aklımdayken yazayım canım öyle aklanmış paklanmışta çıkmadı karşıma evi terkettikten sonrada babası adına kredi çekip o parayla yine oynamış şuan 60,000 civarı kumar borcu artı maaşında haciz var ama ailesi yeter ki owner dönsün yuvasını kurtarsın biz
öderiz hepsini demiş..
eşim yeminler ediyor ağlıyor perişan halde
'sen benim hazinemmişsin anlayamamışım,ayrı kalınca daha çok anladım seni ne çok sevdiğimi son kez şans ver bi daha olursa bitirirsin tamamen,başka bir şehire taşınalım bütün maaşım sende dursun sende çalışma yanımda ol yeter' diyor
uzun zaman oldu girmeyeliOwner bugün nasılsın ?
Herşeyi yazmak zorunda değilsin elbette ama
Fikirlerinde veya olaylarda bi gelişme olursa yazman da fayda var
uzun zaman oldu girmeyeli
ailem beni bursaya gönderdi biraz kafamı toplayayım diye dün döndüm eve
eşimde hala arayıp duruyor yalvarıyor herkeste genel olarak sessizlik hakim durum hala netleşmedi malesef
Uzaklaşınca herkesten biraz daha sakin kafayla düşündüm
Sen ne kararlar aldın bu süre de neler düşündün ?
En önemlisi bu çünkü..
uhdecim söylediklerin beni kırmadı aksine duygularıma tercüman olduncanım çok ama çok üzüldüm durumuna senin durumunu çok iyi anlıyorum ben, yaşadıklarının belkide daha fazlasını yaşadım ve özeldende çok yazıştık senle sana bunların hepsinin olacagını çok önceleri söylemiştim ama sen o kadar güvenmiştin ki eşine o kadar çok seviyodun ki belkide söylediklerimi sana anlatmak istediklerimi görmek istemedin..
olan oldu artık yaşananlar içini çok acıttı biliyorum ben bile halen kendimi eşim tarafından dolandırılmış hissediyorum inş. sende bu duyguları biran evvel atlatırsın..
bu yazacaklarımda senin içini acıtacak biliyorum yinede yazmama gerekiyor ....
şimdiki durumuna gelince eşin bir süre daha arayacak seni yalvaracak sana, ailesi sen evine dön biz her dediğini yaparız diyecekler hiç birine inanma hele eşinin söylediği hiç bir şeye güvenme sen geri döndüğünde 1 ay bile geçmeden başlayacak herşey yeniden senin ondan vazgeçemeyecegini biliyor...
ailen sorumluluk almak istemediği için seninde ne kadar üzüldüğünü gördükleri için boşan diyemiyolardır bir şans daha ver diyolardır ama bence şans falan verme hazır boşanma durumunada alışmışken bitir bu hastalıklı evliliğini, kurtul o adamdan sen şans verdikce senden daha fazla şeyler gidecek emin oll..
inan maddiyatlığa önem verilmiyor evlilikte ama duyguların, hislerin,kalbince açılan yaraların inan sarılması çok güç şeyler....
hele ilerki dönemlerde insanlara karşı güven sorunuda başlayacak sende.....
offfff yaaaaa sen BOŞAN bu adamdannnnnnn
belki bana herkes kızacak burda tepki gösterecekler ama yaşamayan bilmezz anlamaz...
inş. senide kırıp üzmemişimdir canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?