- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
Ben onunlaken neler neler çektim,evliliğin sorumluluğunu bir gün olsun almadı benimle 1 liranın hesabını yaptı
evimize giren yaklaşık 4,000tl maaştan kendime pay alamıyordum.birgün olsun gezmedik tozmadık,hep ağladım hep ağlatıldım..
çok mutsuzdum 8 ay yaa 8 ay nedir ki
şiddet bile gördüm bi kaç kez
sanki benim ayıbımmış gibi söyleyemedim bile kimseye..
kendiside şimdi geçip karşıma diyor ki 'sen o kadar çok evini seviyordun evliliğine bağlıydın ki ben nasıl olsa beni bırakmaz diye düşünüp evet itiraf ediyorum seni kullandım' diyor..
ama öteki tarafta babam ve annem bir şans deyip duruyor..boğuluyorum artık dayanamıyorum..
yani aklıma girmeye çalışıyorlar o adamda öyle bak affet diyorum özür diliyorum eğer bana bir şans vermezsen hep pişmanlığını duyacaksın dedi..
babam kendisi ayrılmamı istedi bugün çark ediyor..çok kötü hissediyorum kendimi((
Ownercim senin özverili olman yuvayı ayakta tutmak için çabalaman adama bu kız cepte hazır ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz hissi yaşatmış. Bunları düşünürken seninde dayanma gücü bir yere kadar olan bir insanın olduğunu unutmuş beyfendi. Unutulmamali ki, cepteki şeyler, cep delinince bir gün içinden düşebilir.