Canim tedavi olmadan kumarbazliktan kurtulamaz o adam.
Seni, aileni ve kendi ailesini sömürmüs bir insan.
Eger ayrilirsan onun hayatstandardlarinin dusecegini bildigi icin pisman.
Pisman ama kendi cikarlari icin pisman.
Seni sevdigi icin pisman olsaydi gecen 1,5 ayda babasinin adini gidip tekrar kumar oynamazdi.
Ek is bulur iki iste calisir borcunu odemeye baslamis olurdu.
ha bıde esının aılesı aramaya baslamısya
o admaın sorumlulugunu almak ıstemıyolar senın ustune yıkmak ıstıyolar tıptı deterjan alacak para bulamazken sız mobılya taksıtlerını bı oducez bı odemeyecegız dıyıp odememıyolardı
yanı yuvaları yıkılmasın degıl olay..
kac kız yapar sneın yatpıgını butun dugun takıların tokaların paralar ıgttı
onemlı degıl dıyen olabılırde kac para gıttı arabalar gıttı altınlar gıttı
aılenede pes dogrusu
3.sayfa haberlerını okumuyolarmı
ılla aldatılman
agzını burnunu kırmalarımı gerekıyor tamam bosanabılırsın demelerı ıcın
aılen bu ılıskıde cok baskın halada onların fıkırlerıyle kafan karısmasın
bu adam senı hakedıyormu?
sen don bır cocugun olur bu adam sana daha beterını yapacak , ıdda mac yarıs degıl bu adam daıre paraları oynuyor batıyor cıkarılıyor :S
üzgünüm
Borsa, kumar, uyuşturucu, alkol, sigara birer bagımlılıktır.. Psikologlar hepsi için aynı sözü söyler.. Her an hersaniye Tekrar yapma ihtimali vardır..
Evlilik bir paylaşımdır. iyi gün kötü gün.. ama bu kötü gün taraflardan birirnin sebep olmasıyla süreklilik arzeder ve karşı tarafı yıpratır ve SEVMİYORUM deme noktasına getirmişse.. Bu KATLANMAKtan başka birşey değildir..
Bu sana yapılmış bir saldırıdır, şiddettir.. İlla ki şiddet farklı bilinen şekilde uygulanmaz.. ailenin de sana yaptığı şiddettir.. Ben gerçekleri konuşuyorum..
Hayat senin Ya başın dik olacak hayatını kurtaracaksın.. Ya da boyun eğip bunları yaşamaya devam edeceksin..
1 ileri 2 geri senin yaşadıkların hatta 1 ilerisi bile yok..
Kadınların bu kadar korkularla yaşamalarına anlam veremiyorum.. Aklım mantığım almıyor.. İş güç sahibisin.. Tamam annen baban ama sana doğru yolu gösteremiyor olabilirler.. Ki anne baba sana ne ayrıl ne barış der.. Sen ne karar verirsen arkanda olurlar..
Sen kendinde o cesareti göremiyorsun bence Sen kendinle yüzleş kuzucum.. Ne istediğine karar ver.. Daha kaç yaşındasın ki.. Senin mutlulukla yaşayacak 1 hayatın var.. Kimsenin bunu mahvetmesine izin verme!!
Kızlar bende yazlılanlardan farklı bişey düşünmüyorum..hani sorumuşsunuz yaa seviyor muydun hala seviyor musun falan..
evet sevdim eşimdir kocamdır deyip o kadar çok değer verdim ki buraya yazamam onları o kadar yani ama karşılığında bana sadece acı yaşatıldı..
şöyle oturuyorum diyorum ki kendi kendime bu adam bana ne verdi neler aldı diye
bana para,borç,kumar,azar şiddet vs.. gibi şeylerden başka bişey vermedi ben ne yaptım peki çalıştım son kuruşuna kadar aldığımı borçlarına verdim evimde de temizliğine özen gösteren her ihtiyacını karşılayan bir kadın oldum..hep birgün düzelir diye bekledim bekletildim..ama düzeleceğine daha da battı...
soruyorum size erkeklik gururu olan bir adam eşinin ailesinden tekrar tekrar para ister mi?
kendi eşine iftira atar mı?
daha neler neler
ben o adamla bir araya gelmeyi asla istemiyorum..ailem ikiye bölünmüş durumda kardeşlerim yol ver gitsin diyor annem ve babam boşanmamı istemiyor..yaklaşık 2 aydır ayrıyız ama boşanamıyorum yani o kadar zor bir durum ki ne evliyim nede değilim..
ayrıca geçen hafta aradı görüştükte ağladı yalvardı şu bu,ben olmaz deyince ertesi gün evde kalan mobilyaları götürüp sattı bide utanmadan söylüyor banaa
ee ne kaldı ki başka yıkılan bir yuva umutlar hevesler biten güvenim ve sevgim kim toparlayacak bunları
bi daha onunla olmak fikrine hiç sıcak bakamıyorum ama öte ki taraftada anlayışsız bir baba elimden gelen hiç bişey yok
(((((