boşanmayı bile beceremiyorum..

annenle babana tavrının kesın olduğunu soyle. sürünmek ıstemedığını soyle. bak bırkaç kerede şiddet görmuşsun. haberlerı varmı. yoktur herhalde. onuda soyle gerekırse.
nolursa olsun kendı kararının arkasında dur. bu adam değişmez . kumar pis bır hastalık çunku. yolun başındayken çiz kendı yolunu derım .çunku eşinin guven veren zerre tarafı yok arkadaşım

Sen evi terk ettikten sonra bile kumar oynamaya devam etmişse diyecek pekte birşey yok aslında
Adam kumara bağımlı, ya onu öyle kabul edeceksin ya da ayrılacaksın..

hayalinni bile kuramıyorsan uzak dur arkadaşım
şans verilecek yanıda yok o adamın
ben bi bakımdan ailenede hak verdim
niye dersen bu durumlar şuan bizim başımızda da var görümcem eşiyle tartışıp geldigi için
ailen yuvayı yıkan taraf olmak istemememiş bence
karşı taraf arayana kadar boşan dediler çünkü umudu kestiler seni istemediklerini düşündüler ve seni kararlı gördüler
ama karşı taraf arayıp yalvarmaya başlayınca işler dogal olarak degişti
2 gün sonra laf olmasın diye yada sen pişmanlık yaşama diye başka bir tabirle sana engel olmak istemiyorlar
kısacası yuva yıkan aile olmak istemiyorlar
bence kararın arkasında dur çocugun yok
iş bulur çalışırsın kafanı dagıtırsın kendi hayatını yaşarsın

Eşini seviyormusun.
HAYIR
sevmiyorum da güvenmiyorum da ama kendisi yine kazanıcam güveninide sevginide diyor bence kendini kandırıyor artık çok zor öyle bişey..

aynen canım sanki annemle babamın sözlerini söyledin birebir yıkan taraf biz olmayalım deyip duruyorlar

dedim ya ben yaşamasamda bulundugum ortamda yaşandıgı için tahmin etmek zor olmuyor
ailen şuan ikilemde kaldıgını düşünüyor ve bir şans daha ver diyorlar
ailenin yanında şans versem mi vermesem mi diye düşündüysen yada konuştuysan ondan bu laflar
kararının arkasında duracagını belli et
sonra onlarda seni anlayıp herşeyi akışına bırakacaklar

eskı kocan dıyım suanda sanırsam bıze yazdıgın kadarıyla 87 mılyar borclu
barısırsanız senın aılen ve onun aılesı destek olacka duze cıkacak
acıkcası sevgıden oturu gerı donmek ıstedıgını dusunmuyorum ben kı konunun tamamnını okumadım

ha bıde esının aılesı aramaya baslamısya
o admaın sorumlulugunu almak ıstemıyolar senın ustune yıkmak ıstıyolar tıptı deterjan alacak para bulamazken sız mobılya taksıtlerını bı oducez bı odemeyecegız dıyıp odememıyolardı
yanı yuvaları yıkılmasın degıl olay..
kac kız yapar sneın yatpıgını butun dugun takıların tokaların paralar ıgttı
onemlı degıl dıyen olabılırde kac para gıttı arabalar gıttı altınlar gıttı
aılenede pes dogrusu
3.sayfa haberlerını okumuyolarmı
ılla aldatılman
agzını burnunu kırmalarımı gerekıyor tamam bosanabılırsın demelerı ıcın

aılen bu ılıskıde cok baskın halada onların fıkırlerıyle kafan karısmasın
bu adam senı hakedıyormu?
sen don bır cocugun olur bu adam sana daha beterını yapacak , ıdda mac yarıs degıl bu adam daıre paraları oynuyor batıyor cıkarılıyor :S
üzgünüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim tedavi olmadan kumarbazliktan kurtulamaz o adam.
Seni, aileni ve kendi ailesini sömürmüs bir insan.
Eger ayrilirsan onun hayatstandardlarinin dusecegini bildigi icin pisman.
Pisman ama kendi cikarlari icin pisman.
Seni sevdigi icin pisman olsaydi gecen 1,5 ayda babasinin adini gidip tekrar kumar oynamazdi.
Ek is bulur iki iste calisir borcunu odemeye baslamis olurdu.

Kanunlar mevcut borçlarına owneri dahil edermi peki, işin bide bu tarafı var.

Rabbim ne verirse hayırlısını versin herkese.

Sibelim84 nickli arkadaş avukattı diye hatırlıyorum
Bu konuyu aydınlatabilirse iyi olur o zaman

Ama fark etmez ki, owner ilk kez zarar görmüyor
En azından boşanırsa bu eşinden gördüğü son zarar olacak

Borsa, kumar, uyuşturucu, alkol, sigara birer bagımlılıktır.. Psikologlar hepsi için aynı sözü söyler.. Her an hersaniye Tekrar yapma ihtimali vardır..

Evlilik bir paylaşımdır. iyi gün kötü gün.. ama bu kötü gün taraflardan birirnin sebep olmasıyla süreklilik arzeder ve karşı tarafı yıpratır ve SEVMİYORUM deme noktasına getirmişse.. Bu KATLANMAKtan başka birşey değildir..

Bu sana yapılmış bir saldırıdır, şiddettir.. İlla ki şiddet farklı bilinen şekilde uygulanmaz.. ailenin de sana yaptığı şiddettir.. Ben gerçekleri konuşuyorum..

Hayat senin Ya başın dik olacak hayatını kurtaracaksın.. Ya da boyun eğip bunları yaşamaya devam edeceksin..

1 ileri 2 geri senin yaşadıkların hatta 1 ilerisi bile yok..

Kadınların bu kadar korkularla yaşamalarına anlam veremiyorum.. Aklım mantığım almıyor.. İş güç sahibisin.. Tamam annen baban ama sana doğru yolu gösteremiyor olabilirler.. Ki anne baba sana ne ayrıl ne barış der.. Sen ne karar verirsen arkanda olurlar..

Sen kendinde o cesareti göremiyorsun bence Sen kendinle yüzleş kuzucum.. Ne istediğine karar ver.. Daha kaç yaşındasın ki.. Senin mutlulukla yaşayacak 1 hayatın var.. Kimsenin bunu mahvetmesine izin verme!!

benim annemde ilk eşinden içki, kumar ve dayak yüzünden boşanmış. şimdide bana asla müdahale etmiyorlar. ne ayrıl ne de barış diyorlar. hemde onlara göre eski eşimin hiçbir kötü huyu yok. aksine çok severler efendi, bizimle ilgileniyo, düşünceli diye. ama yinede biz seviyoruz ama aynı evde yaşayacak olan sensin diyorlar. dyorumki ya evet yada hayır diyin akıl verin ikiside hatta ablamda dahil 3ü de biz bilemeyiz diyorlar. aileler pek müdahale etmek istemezler aslında ama snein ailen de bir gariplik var canım ya. ne olduğunu çözemedim ama..

Kumar bir hastaliktir. Kendine sorman gereken kumar oynamasaydi ve bu hareketleri yapmasaydi seviyor muydun/seviyor musun onu. Tek sorun kumar mi? Altindan baska psikolojik hastaliklar cikacak muhtemelen. Eger tedavi olacagina soz veriyorsa ve sende biraz seviyorsan, ileride baristigina pisman olmayacaksan, belki bir sans daha verebilirsin. Ileride onune sevecegin baska bir erkek cikar mi bilemezsin. Bosanmayi hic bir umut gormuyorsan gerceklestirmelisin, bunu da en iyi sen bilirsin.

hayır etmez tabıkı bosanırsa etmez ama aynı evın ıcındeyken ne kada rmutlu olacak 87 bın lıra odenırken ne gezecekler ne yıyeckeler ne bısey olacka
aıleler bır olup o borcu kapatmaya calısacaklar

ASLA DÜZELMEZ.
Sen evlendikten sonra 60000 mi ne borcunuz oldugunu öğrenip şok olmustun dimi.
Sonra iyi niyet ve hevesle beraber calisip ödeyeceğiz demiştin .
Birkaç ay sonra eşim borçlarını ödemiyor ailemden aldığını vermiyor diğer borclari umursamıyor vs diye konu actın ben de üzüldüm kendimce tavsiye verdim eşinden gizli para biriktir.
Ama suan görüyorum çok daha kötü durum senin kartını çalmış hirsiz gibi yaa. Aılenden para almış resmen dolandiricilik bu.
Ve bulduğu çözümde kendi ailesinden mi para almak bu kadar basit yani pisliğini örtmek ??
Bence hıccc omrunu tüketme daha 8 ay olmuş böyle daha çok para yedırırsın.
Napayım diyorsan bence barısıyomus gibi yapıp ültimatom ver sana olan borclarini önce ödesin. Alabıldıgın kadarını al sonra da boşa gitsin. Böyle adama bu müstehak . Hakkını aramazsan borçlu bile çıkartır . Coksınırlendım

Kızlar bende yazlılanlardan farklı bişey düşünmüyorum..hani sorumuşsunuz yaa seviyor muydun hala seviyor musun falan..
evet sevdim eşimdir kocamdır deyip o kadar çok değer verdim ki buraya yazamam onları o kadar yani ama karşılığında bana sadece acı yaşatıldı..
şöyle oturuyorum diyorum ki kendi kendime bu adam bana ne verdi neler aldı diye
bana para,borç,kumar,azar şiddet vs.. gibi şeylerden başka bişey vermedi ben ne yaptım peki çalıştım son kuruşuna kadar aldığımı borçlarına verdim evimde de temizliğine özen gösteren her ihtiyacını karşılayan bir kadın oldum..hep birgün düzelir diye bekledim bekletildim..ama düzeleceğine daha da battı...
soruyorum size erkeklik gururu olan bir adam eşinin ailesinden tekrar tekrar para ister mi?
kendi eşine iftira atar mı?
daha neler neler
ben o adamla bir araya gelmeyi asla istemiyorum..ailem ikiye bölünmüş durumda kardeşlerim yol ver gitsin diyor annem ve babam boşanmamı istemiyor..yaklaşık 2 aydır ayrıyız ama boşanamıyorum yani o kadar zor bir durum ki ne evliyim nede değilim..
ayrıca geçen hafta aradı görüştükte ağladı yalvardı şu bu,ben olmaz deyince ertesi gün evde kalan mobilyaları götürüp sattı bide utanmadan söylüyor banaa
ee ne kaldı ki başka yıkılan bir yuva umutlar hevesler biten güvenim ve sevgim kim toparlayacak bunları
bi daha onunla olmak fikrine hiç sıcak bakamıyorum ama öte ki taraftada anlayışsız bir baba elimden gelen hiç bişey yok(((((

yukarıda yazdım yaa iftira attı diye farklı algılanmasın
hani yazmıştım yaa abim üzerine gidince o adamın oda abimi karakola şikayet etmişti
güya ben ve annemde ona tuzak kurmuşuz öldürtmek istiyormuşuz falan filan yazarken bile komik geldi
bu adam deli normal değil buna rağmen beni zorbalıkla gönderirlerse onları asla affetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…