kızlar ben başlarda ayağımı yere vurup bitti bu iş diyordum o kadar kararlıydım ailemde bişey demiyordu desteklerdi
ne zaman ki onlar aradı vaadlerde bulundu sorumluluğu bize yıktı o zaman babamda annemde değişti..
beni anlayan kimse yok inanın habersiz alıp başımı gitmeyi bile düşünüyorum o kadar çaresizim..
adam bana vicdan yaptırmaya çalıştı başardı da sanırım..
'evet hataları ben yaptım senin zerre kadar suçun yoktu ama pişman oldum tövbe ettim eğer bugün bana bir şans daha vermezsen bu ayrılığın vebali üzerine kalır' dedi.
iş te bende ileride acaba dermiyim diye çok korkuyorum..
artık ağlamak pişmanlık duymak istemiyorum..
annemle babamı nasıl ikna edicem peki
kader o dediğini çok yaptım onunla tekrar beraber olmanın hayalini bile kuramıyorum o derece soğudum ondan sevmiyorum bitti yani ama korkuyorum yanlış karar vermekten o yüzden sessiz kalıyorum kimi zaman..
şuan varya zerre kadar istemiyorum onu yanımda bana neler neler çektirdi kızlar anlatmakla bitmez..
yaa düşünün ben evimi yıkıp gitmişim arkamdan yine oynamış
kumar oynayan adamın şerefide namusuda olmaz bıktırdı beni tekrar dönmek hata olur diye düşünüyorum
ama işte anne babam devamlı sıkıştırıyor beni bişeyde diyemiyorum ki
kader o dediğini çok yaptım onunla tekrar beraber olmanın hayalini bile kuramıyorum o derece soğudum ondan sevmiyorum bitti yani ama korkuyorum yanlış karar vermekten o yüzden sessiz kalıyorum kimi zaman..
şuan varya zerre kadar istemiyorum onu yanımda bana neler neler çektirdi kızlar anlatmakla bitmez..
yaa düşünün ben evimi yıkıp gitmişim arkamdan yine oynamış
kumar oynayan adamın şerefide namusuda olmaz bıktırdı beni tekrar dönmek hata olur diye düşünüyorum
ama işte anne babam devamlı sıkıştırıyor beni bişeyde diyemiyorum ki
HAYIREşini seviyormusun.
aynen canım sanki annemle babamın sözlerini söyledin birebir yıkan taraf biz olmayalım deyip duruyorlarhayalinni bile kuramıyorsan uzak dur arkadaşım
şans verilecek yanıda yok o adamın
ben bi bakımdan ailenede hak verdim
niye dersen bu durumlar şuan bizim başımızda da var görümcem eşiyle tartışıp geldigi için
ailen yuvayı yıkan taraf olmak istemememiş bence
karşı taraf arayana kadar boşan dediler çünkü umudu kestiler seni istemediklerini düşündüler ve seni kararlı gördüler
ama karşı taraf arayıp yalvarmaya başlayınca işler dogal olarak degişti
2 gün sonra laf olmasın diye yada sen pişmanlık yaşama diye başka bir tabirle sana engel olmak istemiyorlar
kısacası yuva yıkan aile olmak istemiyorlar
bence kararın arkasında dur çocugun yok
iş bulur çalışırsın kafanı dagıtırsın kendi hayatını yaşarsın
HAYIR
sevmiyorum da güvenmiyorum da ama kendisi yine kazanıcam güveninide sevginide diyor bence kendini kandırıyor artık çok zor öyle bişey..
O zaman yol ver gitsin.[/B
HAYIR
sevmiyorum da güvenmiyorum da ama kendisi yine kazanıcam güveninide sevginide diyor bence kendini kandırıyor artık çok zor öyle bişey..
aynen canım sanki annemle babamın sözlerini söyledin birebir yıkan taraf biz olmayalım deyip duruyorlar
eskı kocan dıyım suanda sanırsam bıze yazdıgın kadarıyla 87 mılyar borclu
barısırsanız senın aılen ve onun aılesı destek olacka duze cıkacak
acıkcası sevgıden oturu gerı donmek ıstedıgını dusunmuyorum ben kı konunun tamamnını okumadım
Kanunlar mevcut borçlarına owneri dahil edermi peki, işin bide bu tarafı var.
Rabbim ne verirse hayırlısını versin herkese.
Canim tedavi olmadan kumarbazliktan kurtulamaz o adam.
Seni, aileni ve kendi ailesini sömürmüs bir insan.
Eger ayrilirsan onun hayatstandardlarinin dusecegini bildigi icin pisman.
Pisman ama kendi cikarlari icin pisman.
Seni sevdigi icin pisman olsaydi gecen 1,5 ayda babasinin adini gidip tekrar kumar oynamazdi.
Ek is bulur iki iste calisir borcunu odemeye baslamis olurdu.
ha bıde esının aılesı aramaya baslamısya
o admaın sorumlulugunu almak ıstemıyolar senın ustune yıkmak ıstıyolar tıptı deterjan alacak para bulamazken sız mobılya taksıtlerını bı oducez bı odemeyecegız dıyıp odememıyolardı
yanı yuvaları yıkılmasın degıl olay..
kac kız yapar sneın yatpıgını butun dugun takıların tokaların paralar ıgttı
onemlı degıl dıyen olabılırde kac para gıttı arabalar gıttı altınlar gıttı
aılenede pes dogrusu
3.sayfa haberlerını okumuyolarmı
ılla aldatılman
agzını burnunu kırmalarımı gerekıyor tamam bosanabılırsın demelerı ıcın
aılen bu ılıskıde cok baskın halada onların fıkırlerıyle kafan karısmasın
bu adam senı hakedıyormu?
sen don bır cocugun olur bu adam sana daha beterını yapacak , ıdda mac yarıs degıl bu adam daıre paraları oynuyor batıyor cıkarılıyor :S
üzgünüm
Kızlar bende yazlılanlardan farklı bişey düşünmüyorum..hani sorumuşsunuz yaa seviyor muydun hala seviyor musun falan..Borsa, kumar, uyuşturucu, alkol, sigara birer bagımlılıktır.. Psikologlar hepsi için aynı sözü söyler.. Her an hersaniye Tekrar yapma ihtimali vardır..
Evlilik bir paylaşımdır. iyi gün kötü gün.. ama bu kötü gün taraflardan birirnin sebep olmasıyla süreklilik arzeder ve karşı tarafı yıpratır ve SEVMİYORUM deme noktasına getirmişse.. Bu KATLANMAKtan başka birşey değildir..
Bu sana yapılmış bir saldırıdır, şiddettir.. İlla ki şiddet farklı bilinen şekilde uygulanmaz.. ailenin de sana yaptığı şiddettir.. Ben gerçekleri konuşuyorum..
Hayat senin Ya başın dik olacak hayatını kurtaracaksın.. Ya da boyun eğip bunları yaşamaya devam edeceksin..
1 ileri 2 geri senin yaşadıkların hatta 1 ilerisi bile yok..
Kadınların bu kadar korkularla yaşamalarına anlam veremiyorum.. Aklım mantığım almıyor.. İş güç sahibisin.. Tamam annen baban ama sana doğru yolu gösteremiyor olabilirler.. Ki anne baba sana ne ayrıl ne barış der.. Sen ne karar verirsen arkanda olurlar..
Sen kendinde o cesareti göremiyorsun bence Sen kendinle yüzleş kuzucum.. Ne istediğine karar ver.. Daha kaç yaşındasın ki.. Senin mutlulukla yaşayacak 1 hayatın var.. Kimsenin bunu mahvetmesine izin verme!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?