boşanmayı bile beceremiyorum..

Ownercim senin özverili olman yuvayı ayakta tutmak için çabalaman adama bu kız cepte hazır ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz hissi yaşatmış. Bunları düşünürken seninde dayanma gücü bir yere kadar olan bir insanın olduğunu unutmuş beyfendi. Unutulmamali ki, cepteki şeyler, cep delinince bir gün içinden düşebilir.

canım biliyorum demişsin eski konularını ilk günden çekmeye başladım ben ama hep ümid ettim belki düzelir diye kendimi kandırdım.
bebek bile düşündüm o zaman değişir belki dedim ki allaha şükür olmadı çocuk falan..
bugünse ne ayrılabiliyorum nede tekrar beraber olabiliyorum arada bir yerdeyim ve süreç uzadıkça ben çok yıpranıyorum

öyle canım zaten oda açıkça söyledi zaafından faydalandım dedi..

çok haklısın tatlım ama babam işi zobalığa vuruyor bana söz hakkı vermiyor ee bu durumda ne yapıcam ben

Arkadaşım seni öldürmeyen herşey güçlendirir.
8 ay öncesine göre cok daha güçlüsün bunu sakın unutma.
Bence eşine 'küçük' bir şans daha vermelisin.
Bırak borçlarını ailesi ödesin sende ona karşı temkinli davran ona son kez bir hak daha tanı.
Unutma istediğin herzaman boşanabilirsin.
Ama bir ömür boyunca 'acaba'diyemezsin.

Ah cnm ya anlayamiyorum babani..
Senin mutsuz olacagini goremiyor mu
Koca adam...

Senin bir meslegin var mi
Calisiyormusun
Ayri eve gecip kendi hayatini surdurebilirmisin yani?
Ben olsam boyle yaparim.
Babam da olsa mutsuzluga razi olamam

Haklısın uzaktan bakmakla içerden bakmak farklıdır
Her yolu denemesen belki de hep bi acaba kalacaktı içinde
Denedin ama maalesef üzülerek söylüyorum olmadı, tek taraflı hiç birşey olmuyor çünkü
Bebek iyi ki de olmamış bence..

Şimdi sen enine boyuna düşünmelisin
Çünkü en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir bence

Katiliyorum.
Ben olsam basladigim isi bitirirdim donmezdim.
Neden boyle bir hayat yasayayim ki daha iyi yasamak varken ne icin kim icin ?

Ah cnm ya anlayamiyorum babani..
Senin mutsuz olacagini goremiyor mu
Koca adam...

Senin bir meslegin var mi
Calisiyormusun
Ayri eve gecip kendi hayatini surdurebilirmisin yani?
Ben olsam boyle yaparim.
Babam da olsa mutsuzluga razi olamam
muhasebeciyim canım babamın ynında çalışıyorum
ayrı eve çıkmak gibi bir durum söz konusu olamaz

namazamı başlamışmışş..(!)
hiç umudun yoksa dönme bencede..
çünkü ikna olmuş olsaydın güvenebilmiş olsaydın giderdin...

verme owner. o şansı o adama verme çunku haketmedı. kumar ya kumar oynadı surundurdu senı 8 ay. bundn sonrada duzelmeyecek
sen kendı kararlarını alabılecek yaştasın. tabıkı ana baba boşanmanı ıstemez. kım ısterkı. ama boyle bır adamdan hayır gelmez. olan gençlığıne olur arkadaşım. kararının arkasında dur

ownerim benim senin içini yaşadıklarını senin kadar olmasada başındndır çok iyi biliyorum ve artık birşey demeye dilim varmıyor tam birşeyler düzeliyor derken başka birşey çıkıyor ne yapacağın hususunda burada herkes bir olup birşey desekte boş sen düşünüp karar ver ama ben eşine daha önce defalarca şans verdiğini biiliyorum eşinde herhangi bir düzelme olmadığınıda gördüm şuandada neden son bir şans istediği hususunda sana düşüncelerimi dile getirmiştim o yuvası için geri adım atmadı maddi kaynağının kapanması çark etti kısmen sensizlikten çark etse 1.5 ay beklemezdi insan sevince 2 gün ayrı yapamaz bana hikayeden gazel okumasın lütfen ailece toplaşıp bu yola karar verdiler çünkü ailenin kafa yapısını biliyorlar senin zayıflığının farkındalar bu defa değil canım yeter

ayrılmayı beceremeyen birde ben varım canım üzülme. ayrıldık ama görüşmeye devame diyoruz hala. biliyorum ne kadar salak olduğumu ama ne yapayım seviyorum işte. ve işin kötüsü görüşme diyenleri duymamazlıktan geliyorum.
söyleyeceklerimiz etkili olacaksa eğer bence sende görüşme, şans verme derim. ama kendime bila laf geçiremiyorken sana fikrimi böyle söylemem çok saçma..

kızlar ben başlarda ayağımı yere vurup bitti bu iş diyordum o kadar kararlıydım ailemde bişey demiyordu desteklerdi
ne zaman ki onlar aradı vaadlerde bulundu sorumluluğu bize yıktı o zaman babamda annemde değişti..
beni anlayan kimse yok inanın habersiz alıp başımı gitmeyi bile düşünüyorum o kadar çaresizim..
adam bana vicdan yaptırmaya çalıştı başardı da sanırım..
'evet hataları ben yaptım senin zerre kadar suçun yoktu ama pişman oldum tövbe ettim eğer bugün bana bir şans daha vermezsen bu ayrılığın vebali üzerine kalır' dedi.
iş te bende ileride acaba dermiyim diye çok korkuyorum..
artık ağlamak pişmanlık duymak istemiyorum..
annemle babamı nasıl ikna edicem peki

Owner anne babanı ikna etmeden önce kendini ikna etmelisin
Adam çok güzel edebiyat yapıyo
Vebalin v sinden anlasa aylarca sizin rızkınızı kumara vermezdi değil mi ?
Boşver onu sen, belki buraya da yazmak istemeyebilirsin
Ama odanda tek başınayken , başını ellerinin arasına alınca verdiğin karar ne ?
O karar neyse onu uygula..

Ailene de bi rest çeksen yeter, tamam kızım der otururlar seni o kadar kararlı gördükten sonra emin ol..
Kumarbaz oğluna göğüs geriyo millet, senin suçlanacak hiç birşeyin yok kimse kusura bakmasın da..

kimseyi bişeylerei kna etmek zorunda değilsin
bu benim hayatım ve bunu yaşayan ve yaşayacak olan benim
boşanmak istiyorum ve boşanıcam
yanımda mısınız değil misiniz?
sıkma canını bişeyler hayatında daha güzel olucak inşallah

kader o dediğini çok yaptım onunla tekrar beraber olmanın hayalini bile kuramıyorum o derece soğudum ondan sevmiyorum bitti yani ama korkuyorum yanlış karar vermekten o yüzden sessiz kalıyorum kimi zaman..
şuan varya zerre kadar istemiyorum onu yanımda bana neler neler çektirdi kızlar anlatmakla bitmez..
yaa düşünün ben evimi yıkıp gitmişim arkamdan yine oynamış
kumar oynayan adamın şerefide namusuda olmaz bıktırdı beni tekrar dönmek hata olur diye düşünüyorum
ama işte anne babam devamlı sıkıştırıyor beni bişeyde diyemiyorum ki

Bir insan yedisinde neyse yetmişindede aynıdır sözü çok doğru. Değiştim desede değişmez sadece bir süre değişmiş gibi davranıcak sonra eskisi gibi olucak yine herşey. Sonra daha büyük bir hayal kırıklığı yaşıyacaksın o yüzden bence barışma hayatına bak daha fazla seni üzmesine izin verme.

Son düzenleme:

bazen o kadar kolay olmuyor dediğin canım onuda denedim sesimide yükselttim
günlerce bişey yiyip içmedim işe gitmedim durmadan göz yaşı döktüm o hallerimi gördüler..
gündüzleri bi arada olmadığımızdan pek koymuyordu ayrılık ama akşam olunca dünyam başıma çöküyordu sanki sabahlara kadar uykusuz kalıyordum ağlama krizleri geçiriyordum şimdi atlattım aştım derken yine bunalıma girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…