Artık sorunların benden kaynaklandığını düşünmeye başladım..
eski konularımı okuyanlar bilir tamamen yanlış bir evliklik sonrasında gelen sıkıntı,yalanlar, gözyaşları vs..
bütün bunlara rağmen' birgün evliliğim biter 'diye hiç düşünmemiştim..
çok fedakarlık yaptım,çok emek verdim ama olmadı yaşananları engellemeye yetmedi yaptıklarım..
8 ay dayanabildim yaşatılanlara bütün hayatını kumara adamış bir insana bu kadar dayanabildim..
1,5 aydır ayrıyız baba evindeyim haftalarca hiç bir şekilde ailesi yada kendisi aramamıştı taa ki bi kaç hafta önce tüm eşyalarımı çeyizlerimi evden alıncaya kadar..sonradan ne olduysa aramalar sormalar yalvarmalar daha neler neler..
Başta babam olmak üzere ilk haftalarda ağlayınca( ki haliyle yuva yıkılmış) tepki gösteriyordu ailem,bu işin bittiğini bir daha onunla olmayacağımı söyleyip durdular..çok acı çektim çok ağladım yediremedim kendime ama bana yaşattığı sıkıntıları düşündükçe dahada az ağlamaya üzülmeye başladım..
evi terketmeme neden olan son olayda yine tüm maaşıyla artı çantamdan aldığı kredi kartımla kumar oynaması
kira,aidat,faturalar vs. hiç birini ödememesi
sıkışınca her zaman yaptığı gibi başını alıp gitmesi ve bardağı taşıran son damlada ona nasihat veren birazda tehdit eden abimi karakola şikayet etmesi oldu.onun yüzünden karakolluk olduk bu son nokta oldu işte..
kendimi ayrılık fikrine alıştırdım hergün daha az canım yanmaya başlamıştı atmıştım o bunalımı üzerimden
dilediğimce gezip tozuyordum eğleniyordum para hesabı yok kumar oynayan koca yok deyip mutlu ediyordum kendi mi
taa ki ailesi birden bire ne olduysa aramaya sormaya başladı.kendiside 2 haftadır peşimi bırakmıyor yalvarıyor ağlıyor..'kıymetini bilemedim,evet seni kullandım ne desen haklısın affet yıkılmasın yuvamız' diyor..'başımızı alıp bambaşka bir şehire gidelim'diyor..kumar borçlarımı ailem ödeyecek,tövbe ettim namaza başladım falan filan..
benim yinede kararım kesindi ayrılacaktım avukata vekalet bile vermiştim.numaramı değiştirmiştim..
ama şimdi beni zora sokan annem ve babam var
bir şans daha ver diyorlar beni anlamıyorlar.benim düzeleceğine dair inancım kalmadı..yapamam bununla olmaz diyorum..
bana 'sen çocuksun,küçüksün anlayamazsın senin kararların 3 günlük ileride pişman olursun' diyorlar..
o kadar çaresizim ki arada kaldım kafam allak bullak
fikir verin bana kızlar sağlıklı düşünemiyorum..
Artık sorunların benden kaynaklandığını düşünmeye başladım..
eski konularımı okuyanlar bilir tamamen yanlış bir evliklik sonrasında gelen sıkıntı,yalanlar, gözyaşları vs..
bütün bunlara rağmen' birgün evliliğim biter 'diye hiç düşünmemiştim..
çok fedakarlık yaptım,çok emek verdim ama olmadı yaşananları engellemeye yetmedi yaptıklarım..
8 ay dayanabildim yaşatılanlara bütün hayatını kumara adamış bir insana bu kadar dayanabildim..
1,5 aydır ayrıyız baba evindeyim haftalarca hiç bir şekilde ailesi yada kendisi aramamıştı taa ki bi kaç hafta önce tüm eşyalarımı çeyizlerimi evden alıncaya kadar..sonradan ne olduysa aramalar sormalar yalvarmalar daha neler neler..
Başta babam olmak üzere ilk haftalarda ağlayınca( ki haliyle yuva yıkılmış) tepki gösteriyordu ailem,bu işin bittiğini bir daha onunla olmayacağımı söyleyip durdular..çok acı çektim çok ağladım yediremedim kendime ama bana yaşattığı sıkıntıları düşündükçe dahada az ağlamaya üzülmeye başladım..
evi terketmeme neden olan son olayda yine tüm maaşıyla artı çantamdan aldığı kredi kartımla kumar oynaması
kira,aidat,faturalar vs. hiç birini ödememesi
sıkışınca her zaman yaptığı gibi başını alıp gitmesi ve bardağı taşıran son damlada ona nasihat veren birazda tehdit eden abimi karakola şikayet etmesi oldu.onun yüzünden karakolluk olduk bu son nokta oldu işte..
kendimi ayrılık fikrine alıştırdım hergün daha az canım yanmaya başlamıştı atmıştım o bunalımı üzerimden
dilediğimce gezip tozuyordum eğleniyordum para hesabı yok kumar oynayan koca yok deyip mutlu ediyordum kendi mi
taa ki ailesi birden bire ne olduysa aramaya sormaya başladı.kendiside 2 haftadır peşimi bırakmıyor yalvarıyor ağlıyor..'kıymetini bilemedim,evet seni kullandım ne desen haklısın affet yıkılmasın yuvamız' diyor..'başımızı alıp bambaşka bir şehire gidelim'diyor..kumar borçlarımı ailem ödeyecek,tövbe ettim namaza başladım falan filan..
benim yinede kararım kesindi ayrılacaktım avukata vekalet bile vermiştim.numaramı değiştirmiştim..
ama şimdi beni zora sokan annem ve babam var
bir şans daha ver diyorlar beni anlamıyorlar.benim düzeleceğine dair inancım kalmadı..yapamam bununla olmaz diyorum..
bana 'sen çocuksun,küçüksün anlayamazsın senin kararların 3 günlük ileride pişman olursun' diyorlar..
o kadar çaresizim ki arada kaldım kafam allak bullak
fikir verin bana kızlar sağlıklı düşünemiyorum..
Kandırılmış hissediyorsun kendini değil mi? Bu kadar özverinin karşılığı bu mu olmalıydı diye düşünüyorsun, seni çok iyi anlıyorum.
Ownercım canım, onu en iyi sen tanırsın, verdiği sözü tutar mı? Bir şansı daha hakediyor mu? Yine aynı şey olur mu?
Yalnız şunu unutma alacağın karar ne olursa olsun kaybeden sen olmayacaksın, ayrılık fikrine bu kadar alıştırmışken kendini canın yanmayacak inan bana. Ama bir yuva da kolay kurulmuyor. Sevgililik gibi değil ki ayrıl bitsin.
Ben onunlaken neler neler çektim,evliliğin sorumluluğunu bir gün olsun almadı benimle 1 liranın hesabını yaptı
evimize giren yaklaşık 4,000tl maaştan kendime pay alamıyordum.birgün olsun gezmedik tozmadık,hep ağladım hep ağlatıldım..
çok mutsuzdum 8 ay yaa 8 ay nedir ki
şiddet bile gördüm bi kaç kez
sanki benim ayıbımmış gibi söyleyemedim bile kimseye..
kendiside şimdi geçip karşıma diyor ki 'sen o kadar çok evini seviyordun evliliğine bağlıydın ki ben nasıl olsa beni bırakmaz diye düşünüp evet itiraf ediyorum seni kullandım' diyor..
ama öteki tarafta babam ve annem bir şans deyip duruyor..boğuluyorum artık dayanamıyorum..
yani aklıma girmeye çalışıyorlar o adamda öyle bak affet diyorum özür diliyorum eğer bana bir şans vermezsen hep pişmanlığını duyacaksın dedi..
babam kendisi ayrılmamı istedi bugün çark ediyor..çok kötü hissediyorum kendimi((
işin kötü tarafıda o yaa güvenim kalmadı ona
emin olamıyorum düzelir mi düzelmez mi diye
bana verdiği hiç bir sözü tutmamıştı bir şans hakediyor mu onuda bilmiyorum..
8 ayda bi kaç kez terkettim evi ama sonra tekrar döndüm..
seven adam eşi gidince 1,5 ay bekler mi aramak için sen söyle canım
canım çok haklısın bende çok okudum bu forumda bir şans daha verip pişman olanları zaten endişemde bu yaaAbinin esini tehdit etmesi sonucu,
Esinin abini sikayet etmesi cok normal.
Her ne olursa olsun kimse kimseyi tehdit edip korkutamaz..
Sana onerim bu kadar yol almisken
Bosanmaktan vazgecmen delilik olur.
Bu adam duzelmez,kumar ha deyince birakilmaz.Hele ki tum maasini bu illete yatiriyorsa ve yetinmeyip cantandan kartini caliyorsa... DUZELMEZ...
Ama butun bunlari tekrar yasamak istiyorsan anneni ve babani dinle affet..
Ondan sonra burda diger bir konun « Bir sans daha verdim,hata yaptim.Simdi ne yapacam?» olur.Benden soylemesi...
elmayracım maddi kaybı çotaan geçtim benBirkaç sebebi olabilir bunun. Ezildiği için, utandığı için, geri dönmeyeceğini veya blöf yaptığını düşündüğü için... Ama sen ne zaman aldırdın eşyalarını evden işte o zaman sardı ayrılık korkusu beyimizi.
Owner bu cok zor bir karar. Maddi kayıptan ziyade sana yaşattıkları unutulur gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?