- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
İste bu onun karaktesizligi, saygisizligi belki de sevgisizligi zaten. Korkudan degil benim uzuldugumu dusunup bu duruma sebebiyet vermemliydi. Belki de zaten ayrilmak istiyordu, bir anda bu noktaya gelmedik zaten. Benim dusuncelerim ve duygularim çok karışık.Sorun sizin kendinize bakmanız değil zaten. Adam hala her şey normal gibi hayatına devam ediyor orada, bu rahatlığı veriyorsunuz. Daha ilk günden panik olup uçarak yanınıza gelmesi gerekiyordu. Eyvah yakalandım korkusu bile yok.
velveye vermedim, sanırım kavram karmaşası yaşıyorsunuz,hem cinsime yardımcı olmak için kendi fikrimi paylaştım.lütfen bu şekilde akıl yürütmeleri ile ortalığı velveleye vermeyin. mahkemede böyle bir delil sunulamaz.
Gayet iyim evde huzur var ya çocuklar adına bazen üzülüyorum ama o da geçiyor onlar için elimden gelenin fazlasını yaptığımı biliyorum çünkü sizin böyle bı durumunuz da yok sizinle doğru düzgün iletişim bile kurmuyor nereye gidiyor ne yapıyor bilmiyorsunuz eşi olarak ee sizde eş vasfindan çıkın bence emin olun hafifleyeceksiniz uzerinizden bı ağırlık kalkmış olacak bu iletişimsizlik bu değersizlik size yük,yüklerinizden kurtulunSizi tebrik ediyorum nasildi o sureciniz simdi nasilsiniz
Ortalığı vel
velveye vermedim, sanırım kavram karmaşası yaşıyorsunuz,hem cinsime yardımcı olmak için kendi fikrimi paylaştım.
Doğrudur değildir kendi bakış açımı söyledim, hakaret etmedim,iliklerine kadar korkutmadım
Konunuzun tamamını okumaya çalışıyorum. Boşandığınız anda hayatında biri olduğu ortaya çıkacak zaten. Ya sık sık şehir dışına çıkacak ya da 3.şahıs o şehre gelecek. Boşa strese girmeyin. Ben şu uçak kaçırma meselesine fena takıldım. Eşinize uçak bedava sanırım kısa süreler için biletler alıp uçak kaçıracak kadar gevşek olduğuna göre. Bir uçak bileti olmuş 2 3 bin. Ayrıca hasta insan birinizin telefonunu bari açardı hasta yatağından, çok hastayım yerimden kalkamıyorum diye.Oyle dedi iste. Hasta oldugu icin sabah yetisememis, yalan tabii ki.
Doğrudur,bu konulara vakıf değilim,erkek milleti işte yarın birgün benden boşanmak istiyordu hep aldattığımı düşünüyordu avukatım da ses kayıtları mevcut istek hâlinde sunabilirim dese gereksiz stres,ben ne söylemiştim acaba hakaret falan ettim mi ?diye düşün dur...Guzel dusunmussunuz ama ses kaydinin delil kabul edilmesi icin cidd8 bi sebep olmasi gerekiyor demisti bana kendi avukatim. Mesela ölümle/şiddetle tehdit, santaj, psikolojik siddet(hakaret kufur) gibi. bunlari baska yollarla ispatlayamiyosan en son care ses kaydi. Onunda delil sayilip sayilamayacagina hakim karar veriyor. Bide adam boyle bi ses kaydini mahkemeye sunarsa konu sahibinin sikayetci olma hakki var
Doğrudur,bu konulara vakıf değilim,erkek milleti işte yarın birgün benden boşanmak istiyordu hep aldattığımı düşünüyordu avukatım da ses kayıtları mevcut istek hâlinde sunabilirim dese gereksiz stres,ben ne söylemiştim acaba hakaret falan ettim mi ?diye düşün dur...
Belki de miİste bu onun karaktesizligi, saygisizligi belki de sevgisizligi zaten. Korkudan degil benim uzuldugumu dusunup bu duruma sebebiyet vermemliydi. Belki de zaten ayrilmak istiyordu, bir anda bu noktaya gelmedik zaten. Benim dusuncelerim ve duygularim çok karışık.
Geldi. Esyalarini alip gitmesini soyledim. Almadan cikti gitti bie hisimla, gel al esyalarini beni baska seyler yapmaya zorluyorsun dedim. Tamam geliyorum birazdan dedi. Birazdan gelir toparlanirGeldi mi eşiniz? M mervebirkadin
İyide adam seni sevmiyo daha ne insanlara muhalefet olmaya çalışiyon sanki kadın hiç olmayacak bişey soylemişte burda kadında sana demiş ki kocan zaten seni sevmiyo umrunda değilsin ama böyle hicbirsey olmamış gibi sesini cikarmayinca adamda sorun yok karım beni evde beklio nede olsa bu zamana kadar birlsey yapmamış ben devam edeyim diyo korku bile yokHayir ben böyle düşünmüyorum. Karsimdaki insandan kaynaklaniyor, saygili sevgili biri olsa her halti yemezdi. Benim da hatalarim var tabii ki, ama onun her halti yemesine engel olmam gerekmez, onun her halti zaten yememesi gerekir.
Ay tesekkur ederim. Ben kesin kararimi verdim. Ailemle de konustum bosaniyorumSanırım yine gelmedi Merve gel bacim anlat kocana gerek yok biz burdayiz sohbet muhabbet kafan dagilir
Herkes farkli, ben farkli bakis acilarina saygiyla yaklasip degerlendiriyorum, kendim de oturup bu denilenleri düşünüyorum. Size uygun gelmiyor olabilir, sevilmiyor olabilirim, bunca zaman kendimi kandirmis da olabilirim. Bunları düşünüp,bunlarla yuzlesip hayatima devam ederim. Esyalari balkondan atmak falan benim tarzim degil, hem boyle sureclerde daha az yaralanmak icin karsi tarafi da kiskirtmamak gerektigini dusunuyorum, insanoglu cok cirkinlesebiliyor. En azindan degersizlestirildigimi icime sindirdim bu surecte ve benim icin zor da olsa yaralarımı kabullenip sarmaya çalıştım. Herkes bu hayatta sansli degil malesef, herkesin travmalari oluyor, benimki de bu oldu, gözümdeki perde cok sukur kalkti. İlla etrafa saldirmama gerek yok, kendi payina düşeni alırım, bundan da bir seyler ogrenirim, daha iyi bir ben olarak devam ederim. Cok uzun yazdim, size kendimi ifade etmek istedim, beni anlamanizi ve vakit ayirip yorum yapmanizi onemsiyorum.İyide adam seni sevmiyo daha ne insanlara muhalefet olmaya çalışiyon sanki kadın hiç olmayacak bişey soylemişte burda kadında sana demiş ki kocan zaten seni sevmiyo umrunda değilsin ama böyle hicbirsey olmamış gibi sesini cikarmayinca adamda sorun yok karım beni evde beklio nede olsa bu zamana kadar birlsey yapmamış ben devam edeyim diyo korku bile yok
Yok böyle dusunmuyom yok şöyle dusunmuyom
Arkadaşim adam yapacağını yapiyo senin ne düşündüğün çokta önemli diil senin ne yapıp yapmadigin önemli
Sen sesini çıkarmıyorsun yok kendimi iyilestiriyom yok bilmem ne
Ya senin için ben kızıp üzülüyorum burada ama bakıyorum sende tık yok wallahi şaşiriyorum
Senin boşanmaya falan niyetin yok burada kadınlar sana destek oluyo senden daha çok geriliyo sen anca kuaföre git bu adamın eşyalarını balkondan atmak yerine boşanma davası açmak yerine
Evet, bir dongude kaldim farkindayim, ama bunu soyledim ona. Esyalarini alip gidecek, yoksa artık son raddedeyim zaten, hos olmayan hareketler yapacagimi belirttim.Salı gününden beri bu konu var adama tıpkı eski tatili gibi yaptı ulaşamadınız !!!! Defalarca aradınız keyfine göre sizi sürekli erteleyerek pazar günü geldi
Onun agzindan duymadim, o yuzden belki de dedim. Bunlari dusunmuyorum simdilik, kendi yoluma odaklanacagim. Ne oldu ne bitti dusunmeye ve hazmetmeye zamanim olacak nasil olsaBelki de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?