Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

İste bu onun karaktesizligi, saygisizligi belki de sevgisizligi zaten. Korkudan degil benim uzuldugumu dusunup bu duruma sebebiyet vermemliydi. Belki de zaten ayrilmak istiyordu, bir anda bu noktaya gelmedik zaten. Benim dusuncelerim ve duygularim çok karışık.

Ortalığı vel
lütfen bu şekilde akıl yürütmeleri ile ortalığı velveleye vermeyin. mahkemede böyle bir delil sunulamaz.
velveye vermedim, sanırım kavram karmaşası yaşıyorsunuz,hem cinsime yardımcı olmak için kendi fikrimi paylaştım.
Doğrudur değildir kendi bakış açımı söyledim, hakaret etmedim,iliklerine kadar korkutmadım

Sizi tebrik ediyorum nasildi o sureciniz simdi nasilsiniz
Gayet iyim evde huzur var ya çocuklar adına bazen üzülüyorum ama o da geçiyor onlar için elimden gelenin fazlasını yaptığımı biliyorum çünkü sizin böyle bı durumunuz da yok sizinle doğru düzgün iletişim bile kurmuyor nereye gidiyor ne yapıyor bilmiyorsunuz eşi olarak ee sizde eş vasfindan çıkın bence emin olun hafifleyeceksiniz uzerinizden bı ağırlık kalkmış olacak bu iletişimsizlik bu değersizlik size yük,yüklerinizden kurtulun

Guzel dusunmussunuz ama ses kaydinin delil kabul edilmesi icin cidd8 bi sebep olmasi gerekiyor demisti bana kendi avukatim. Mesela ölümle/şiddetle tehdit, santaj, psikolojik siddet(hakaret kufur) gibi. bunlari baska yollarla ispatlayamiyosan en son care ses kaydi. Onunda delil sayilip sayilamayacagina hakim karar veriyor. Bide adam boyle bi ses kaydini mahkemeye sunarsa konu sahibinin sikayetci olma hakki var

Oyle dedi iste. Hasta oldugu icin sabah yetisememis, yalan tabii ki.
Konunuzun tamamını okumaya çalışıyorum. Boşandığınız anda hayatında biri olduğu ortaya çıkacak zaten. Ya sık sık şehir dışına çıkacak ya da 3.şahıs o şehre gelecek. Boşa strese girmeyin. Ben şu uçak kaçırma meselesine fena takıldım. Eşinize uçak bedava sanırım kısa süreler için biletler alıp uçak kaçıracak kadar gevşek olduğuna göre. Bir uçak bileti olmuş 2 3 bin. Ayrıca hasta insan birinizin telefonunu bari açardı hasta yatağından, çok hastayım yerimden kalkamıyorum diye.

Kavga edince engellemeler, günlerce küsmeler falan, pek olgun bir ilişkiniz yokmuş zaten ama bazı noktalarda bu yolu manipüle edilmekten yorulduğunuz için seçtiğiniz izlenimi edindim. Kaldı ki telefonu vermemek için yaptıkları da manipülatör kişi özelliklerine çok uyuyor. Geçmiş olsun, zararın neresinden dönseniz kârdır.

Doğrudur,bu konulara vakıf değilim,erkek milleti işte yarın birgün benden boşanmak istiyordu hep aldattığımı düşünüyordu avukatım da ses kayıtları mevcut istek hâlinde sunabilirim dese gereksiz stres,ben ne söylemiştim acaba hakaret falan ettim mi ?diye düşün dur...

konu sahibi, konuyu açarken en başta ilişkimiz hep çalkantılı idi demişsin. bunlar nelerdi? bu şahsın başka kadınlar, flörtleşmeler ve bu tarz umursamazlık, aramama gibi huyları var mıydı?

Evet cok cirkinlesebiliyolar maalesef. Dava boyuncada bu stres devam ediyormus cekismeli bosanmalarda. Konu sahininij mutlaka avukat destegi almasi lazim boyle bi durumda

Konu sahibi bir anne olmaya hazır olmak diye birşey yokdur iki boşanmaya hazır olmak diye tabiki bu benim fikrim.Siz kendinizle başbaşa kaldiginiz sürece aynı zmanda eşinize bağımlı hissedeceksiniz ve aynı zmanda bu adam bak nasıl yola geldi ben umursamayinca triplerine girecek Boşanmak istemeyebilirsinjz biz sadece sizin anlattıginiz kadarını biliyor ve yorumluyoruz.İyi veya kötü bu hayat sizin öncelikle bunu düşünün herhangi bir üçüncü şahsın sizin evliliginiz üzerinde karar verme hakkı yok ancak dışarıdan bı göz olarak yorum yapabilir ve ennihayetinde karar merci sizsiniz.Kendinize fazla yüklenmeyin kalbiniz aklınız ne istiyorsa onu yapın ayrılmanız da barissaniz da bunu deneyinlemek size bir çok şey katacaktır.Sadece lütfen somuta dokemeyeceginiz şeyleri eşinize söylemeyin.Burda bosanicam diyip bosanmazsaniz hiç birşey olmaz ama eşinize bosanicam deyip bosanmazsaniz yasiycaginiz daha büyük uzuntulere zemin hazirlabilir

Hayir ben böyle düşünmüyorum. Karsimdaki insandan kaynaklaniyor, saygili sevgili biri olsa her halti yemezdi. Benim da hatalarim var tabii ki, ama onun her halti yemesine engel olmam gerekmez, onun her halti zaten yememesi gerekir.
İyide adam seni sevmiyo daha ne insanlara muhalefet olmaya çalışiyon sanki kadın hiç olmayacak bişey soylemişte burda kadında sana demiş ki kocan zaten seni sevmiyo umrunda değilsin ama böyle hicbirsey olmamış gibi sesini cikarmayinca adamda sorun yok karım beni evde beklio nede olsa bu zamana kadar birlsey yapmamış ben devam edeyim diyo korku bile yok
Yok böyle dusunmuyom yok şöyle dusunmuyom
Arkadaşim adam yapacağını yapiyo senin ne düşündüğün çokta önemli diil senin ne yapıp yapmadigin önemli
Sen sesini çıkarmıyorsun yok kendimi iyilestiriyom yok bilmem ne
Ya senin için ben kızıp üzülüyorum burada ama bakıyorum sende tık yok wallahi şaşiriyorum
Senin boşanmaya falan niyetin yok burada kadınlar sana destek oluyo senden daha çok geriliyo sen anca kuaföre git bu adamın eşyalarını balkondan atmak yerine boşanma davası açmak yerine

Salı gününden beri bu konu var adama tıpkı eski tatili gibi yaptı ulaşamadınız !!!! Defalarca aradınız keyfine göre sizi sürekli erteleyerek pazar günü geldi

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-05-19-52-31-373-edit_com.android.chrome.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 78
Herkes farkli, ben farkli bakis acilarina saygiyla yaklasip degerlendiriyorum, kendim de oturup bu denilenleri düşünüyorum. Size uygun gelmiyor olabilir, sevilmiyor olabilirim, bunca zaman kendimi kandirmis da olabilirim. Bunları düşünüp,bunlarla yuzlesip hayatima devam ederim. Esyalari balkondan atmak falan benim tarzim degil, hem boyle sureclerde daha az yaralanmak icin karsi tarafi da kiskirtmamak gerektigini dusunuyorum, insanoglu cok cirkinlesebiliyor. En azindan degersizlestirildigimi icime sindirdim bu surecte ve benim icin zor da olsa yaralarımı kabullenip sarmaya çalıştım. Herkes bu hayatta sansli degil malesef, herkesin travmalari oluyor, benimki de bu oldu, gözümdeki perde cok sukur kalkti. İlla etrafa saldirmama gerek yok, kendi payina düşeni alırım, bundan da bir seyler ogrenirim, daha iyi bir ben olarak devam ederim. Cok uzun yazdim, size kendimi ifade etmek istedim, beni anlamanizi ve vakit ayirip yorum yapmanizi onemsiyorum.

Salı gününden beri bu konu var adama tıpkı eski tatili gibi yaptı ulaşamadınız !!!! Defalarca aradınız keyfine göre sizi sürekli erteleyerek pazar günü geldi
Evet, bir dongude kaldim farkindayim, ama bunu soyledim ona. Esyalarini alip gidecek, yoksa artık son raddedeyim zaten, hos olmayan hareketler yapacagimi belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…