Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Anlıyorum tarzınız böyle ama aylarca bu adamı beklemeniz filan ya o kimki size bunu yapıyor kim
Aylarca evde bir iki aciklama için onu bekliyosunuz direk boşanma davasını açıp hayatınıza odaklansaydiniz sizin için daha iyi olurdu aylarca bu yaratığı beklemek yerine
Ha sinirimde genç çocuksuz hür bir kadının böyle yarstiklara katlandığını düşününce yukseldi kusuruma bakmayin

Bosanmaya karar verdim ben ailemle de konustum, ona da soyledim. Esyalarini alip gidecek, itiraz da etmedi. Yasadiklarimi ben biliyorum, yasadim gecti, cok karanlik gunler gecirdim, belki gecirmeye devam edecegim. Ama bunlari goguslemeden aydinliga ulasamayacagimin farkindayim. İnsallah bu hayatim boyunca yasacagim en zon surec olur, allah faha zorunu yasatmaz diye dua ediyorum artik

Geldi. Esyalarini alip gitmesini soyledim. Almadan cikti gitti bie hisimla, gel al esyalarini beni baska seyler yapmaya zorluyorsun dedim. Tamam geliyorum birazdan dedi. Birazdan gelir toparlanir
Soru sormamanız için kaçıyor. Artık bu olayı döndüremeyeceğinin farkında.

Ben ona cok aşığım çünkü, yani kafamdaki ona daha dogrusu. Bu surecte onu anladim. Ask kirintisi icin cirpindim durdum. Duygularimin esiri oldum. Goremedim onumdeki gercekleri, iki guzel soz bir gulusu icin kendimi yiprattim durdum. Hâlâ çok aşığım ama artik aşık oldugum adam yok karşımda gördüm. Ne kusuru ask olsun.

Soru sormamanız için kaçıyor. Artık bu olayı döndüremeyeceğinin farkında.
Soru sormayacagim, cevap aramaktan vazgeçtim. Artık hiçbir cevap gerçeği yansitmayacak biliyorum çünkü. Tek istediğim bu surecin sonlanması. Zaten en büyük adımı atarak ailemle konustum. Bundan sonra surec ilerleyecek. Hayirlisiyla su evden esyalarini cikarsin bu aksam sorunsuz bir sekilde, sonrasi ferahlik olacak.

Hafifleyecegim biliyorum, simdi bile daha hafif hissediyorum. Tesekkurler yorumunuz icin

Sag olun yorumunuz icin, insallah yapmaz oyle bir sey sanmiyorum, o da uzatmadan anlasarak tek celsede bosanmak isteyecektir diye dusunuyorum. Zaten herhangi bir seye itiraz da etmedi, tamam dedi.

Son düzenleme:
Aynı duyguyu iliklerime kadar yaşadım zor çok iyi biliyorum biliyomusunuz benim bı işimde yoktu bı hayatım yoktu tutunacak bir dalım yoktu
Ama ben eni sonunda neyi anladım biliyomusunuz şu hayatta herşey unutuluyor her acı bitiyor yaşayarak öğrendim
Şuan iyiki diyorum iyiki bitti iyi ki o acıyı çektim ve unuttum simdi çok güzel hayallerim var geleceğe dair
Sizde iyiki diyeceksiniz heleki sizi gerçekten seven sizin sevginiz için can atan sizinle yuva kurmak için can atan o adamı bulunca iyiki bitmiş diyeceksiniz.
Yarınlarınızı kıymet bilmeyene harcamayin
Umarım bu imtihanı kolaylıkla atlatır ve bundan sonra çok mutlu olursunuz

İnsallah tesekkurler yorumunuz gulumsetti beni, atlatip daha guzel gunlere yelken acarim ben de zamanla elbet, simdi acının icinden gecme vakti, neden ben diye sorgulamiyorum, yasamam gerekiyormus diyorum, sonunda daha guclu ve daha iyi bir insan olacagim.

Benim öz ablam kadar sevdiğim bıri eşinden bosandi sonra birtakım şeyler yaşadı ve geri dönmesi için eşi çok yalvardı o gün ona da söyledim eğer dönüp denemek istersen buna kimse itiraz etmez çünkü sen içinde hangi duyguyla savasiyorsun biz bunu anlayamayız elalem yada ailem neder değil ben ne istiyorum bunu düşün karar ver günün sonunda kardeslerinde aile büyüklerin de iyi veya kötü olsada sonuç yanında olacaktır demiştim.Beni de öz kardeşlerinden ayırt etmez saolsun nitekim geri döndü ilk bikac yil çok güzel geçti herşeyi sonra yine sorunlar yaşadı onun iki tane evladı da var tabi bu süreçte çalışmıyordu yaşadığı herşeyden bı tecrübe edindi işe girdi kendi ayakları üzerinde durdu ve şimdi boşanma hazırlığında en azından denedim olmadı diyor.Yani hayatınız da sadece boşanma için değil ne olursa olsun kendiniz için karar verin karar almakdan denemekden korkmayın şuan yoğun duygu trafigindesiniz kendinize yüklenmeden emin adimlarla ilerlemeye çalışın mesela hâlâ aşığım diyorsunuz bunu diyebilmek bile çok büyük cesaret eşinize sormak istedikleriniz yada eşinize içinizden gelenleri anlatmak isterseniz bundan cekinmeyin sessizse içinizden konuşursanız bu sizi yaralar üzer yeterki sesli konuşmaktan vazgecmeyin

Anlattiginiz surecleri yasayan arkadasiniz icin insallah en hayirlisi olur. Bense ever duygu trafigindeyim ama gorebiliyorum artik daha net her sey, sis perdesi kalkti. Benim aşık oldugum adam yok artik, o değişmiş. Karsimda bir yabanci var adeta. Dakikalarin gecmek bilmedigi uykusuz geceler gectim, ben bunlari neden yaşadım, ben bunlari hak ettim mi, ben neden bu kadar degersiz hissettim gibi bir sürü soru isareti var kafamda. Ama zamanla silineceklerdir. Artık aşk istemiyorum, ondan sevgi kırıntısı dilenecek ne gucum var ne mental durumum. Tek istedigim huzurlu bir gunluk hayat.

Geldi. Esyalarini alip gitmesini soyledim. Almadan cikti gitti bie hisimla, gel al esyalarini beni baska seyler yapmaya zorluyorsun dedim. Tamam geliyorum birazdan dedi. Birazdan gelir toparlanir
Halâ seni bekletme derdinde. Zevk alıyor bundan. Şu an yalnız olmasan iyi olurdu. Muhtemelen gece yarısından sonra gelir, hatta belki sabaha karşı

Aileniz nasıl karşıladı peki? Eşyalarını almaya geldi mi o adam?

Ilk cumlenize cok katiliyorum benim gebeligim planli olmasina ragmen o kadar korkuyorum ki, terapistim bana da 'Bilmedigin, tecrube etmedigin bir seye hazir olamazsin. Annelige hazir olmak diye bir sey yok' demisti. Bosanma da tecrube edilmedigi icin hazir olunmasi zor ve zor kabul edilebilir bir durumdur muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…