- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- 23
- Konu Sahibi mervebirkadin
Anlıyorum tarzınız böyle ama aylarca bu adamı beklemeniz filan ya o kimki size bunu yapıyor kimHerkes farkli, ben farkli bakis acilarina saygiyla yaklasip degerlendiriyorum, kendim de oturup bu denilenleri düşünüyorum. Size uygun gelmiyor olabilir, sevilmiyor olabilirim, bunca zaman kendimi kandirmis da olabilirim. Bunları düşünüp,bunlarla yuzlesip hayatima devam ederim. Esyalari balkondan atmak falan benim tarzim degil, hem boyle sureclerde daha az yaralanmak icin karsi tarafi da kiskirtmamak gerektigini dusunuyorum, insanoglu cok cirkinlesebiliyor. En azindan degersizlestirildigimi icime sindirdim bu surecte ve benim icin zor da olsa yaralarımı kabullenip sarmaya çalıştım. Herkes bu hayatta sansli degil malesef, herkesin travmalari oluyor, benimki de bu oldu, gözümdeki perde cok sukur kalkti. İlla etrafa saldirmama gerek yok, kendi payina düşeni alırım, bundan da bir seyler ogrenirim, daha iyi bir ben olarak devam ederim. Cok uzun yazdim, size kendimi ifade etmek istedim, beni anlamanizi ve vakit ayirip yorum yapmanizi onemsiyorum.
Aylarca evde bir iki aciklama için onu bekliyosunuz direk boşanma davasını açıp hayatınıza odaklansaydiniz sizin için daha iyi olurdu aylarca bu yaratığı beklemek yerine
Ha sinirimde genç çocuksuz hür bir kadının böyle yarstiklara katlandığını düşününce yukseldi kusuruma bakmayin