- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Ankara benim memleketim cok severim orayi, belki sevgilisi ordadirSen beni eve almayacagini soyledin, ben de kalacak yer ayarlayana kadar rapor alip Ankara'da kalacagim dese sasirmam. Ne varsa bu Ankara'da, yaz tatilinde 1 ay gorusmeme olayi da Ankara'ya gitmekle baslamis.
Konuşmanızı kaydetmiş olabilir,boşanma durumunda "bakın bunlar bahane benden ayrılmak istiyordu" diye sizi zira sokabilir
Yok ya bir sey cikmaz o konuşmadanlütfen bu şekilde akıl yürütmeleri ile ortalığı velveleye vermeyin. mahkemede böyle bir delil sunulamaz.
Ben onun bana ulasmasini istemiyorum, süreç hayirlisiyla sonlansin istiyorum. İnsallah bir an once benim icin en iyisi olacak sekilde sonlanirSanırım yine gelmedi ve ya iletişime geçmedi bence bu saatten sonra direkt kapının kilidini değiştirin ve hiç bir şekilde iletişim kurmayın bırakın o biraz size ulaşma yolları arasin
Boşanma davası açmayı düşünüyor musun?Ben onun bana ulasmasini istemiyorum, süreç hayirlisiyla sonlansin istiyorum. İnsallah bir an once benim icin en iyisi olacak sekilde sonlanir
Evet ama su anki ruh durumum o surecte olabileceklere hazir mi bilmiyorum, biraz psikolog destegiyle duygularimi goguleyip kendimle bas basa kalma korkumu yenmem daha mi iyi olur karar veremiyorum. Kisacasi ne kadar guclu durabilecegimden su an emin degilimBoşanma davası açmayı düşünüyor musun?
Haklısın terapiyle kendini toparlaman lazım.Evet ama su anki ruh durumum o surecte olabileceklere hazir mi bilmiyorum, biraz psikolog destegiyle duygularimi goguleyip kendimle bas basa kalma korkumu yenmem daha mi iyi olur karar veremiyorum. Kisacasi ne kadar guclu durabilecegimden su an emin degilim
Beni de mahvediyor ama gelistiyor da, kotulukle basa cikmayi ogreniyorumHaklısın terapiyle kendini toparlaman lazım.
Ben olsam dava açardım açıkçası arafta olmak daha kötü geldi mi gelecek mi ne olacak düşüncesi dahada mahvederdi beni. Dava açınca en azından yavaş yavaş yoluna bakarsın.
2 çocukla boşandim sen çocuksuz halinle bu sana değer vermeyen gelgitli adamı neye çekiyorsun kiEvet ama su anki ruh durumum o surecte olabileceklere hazir mi bilmiyorum, biraz psikolog destegiyle duygularimi goguleyip kendimle bas basa kalma korkumu yenmem daha mi iyi olur karar veremiyorum. Kisacasi ne kadar guclu durabilecegimden su an emin degilim
Sizi tebrik ediyorum nasildi o sureciniz simdi nasilsiniz2 çocukla boşandim sen çocuksuz halinle bu sana değer vermeyen gelgitli adamı neye çekiyorsun ki
Ankara benim memleketim cok severim orayi, belki sevgilisi ordadir
Zaten aylardır kendinizle başbasa değil misinizEvet ama su anki ruh durumum o surecte olabileceklere hazir mi bilmiyorum, biraz psikolog destegiyle duygularimi goguleyip kendimle bas basa kalma korkumu yenmem daha mi iyi olur karar veremiyorum. Kisacasi ne kadar guclu durabilecegimden su an emin degilim
Yok o ankarali değilAaa peki esiniz de mi orali?
Böyle kötülükle başa cıkmak zorunda değilsin ki kendi kendine eziyet ediyorsun şuanBeni de mahvediyor ama gelistiyor da, kotulukle basa cikmayi ogreniyorum
Kendimle başbaşa gecirdigim surec pek iyi ilerlemedi benim icin, o yuzden surekli oyalanacak bir seyler ariyorum, nasil ifade etsem size anlatabilirim bilmiyorum. Mesela kendi başıma oturup yemek yemek bile zor benim icin biraz fazla dusunen biriyimZaten aylardır kendinizle başbasa değil misinizevlilikteki o imza sizi manevi olarak destekliyor muydu ?
Çok haklısın böyle devam ettiği sürece kocası beni affeder kafasında her haltı yerSizin sakinliğiniz de beni gerdi. Elbette karalar bağlayıp evde oturup ağlamayın ama ortada kesinleşmiş bir aldatma bile yokken, sanki boşanmış huzura ermiş gibi her gün kuafördeyim, yogadan çıktım harikayım iyiyim vs. bana ilginç geldi. Biraz duygularınızı yaşamanız gerekmez mi? Ben olsam kanıt bulmak için dört dönüyordum şu an kavga kıyamet. Adam da sizin sakinliğinizden yola çıkıp bu nasıl olsa dönünce beni affedecek biraz daha kalayım diye düşünüyor bile olabilir. Ayrıca hadi adama mesaj atıyorsunuz, bari kalacak yer arıyorum gelmeyeceğim dediği zaman “gelmene gerek yok yanındaki ile kalmaya devam edebilirsin” tarzında laf sokuşturması falan yapsanız. Ben mi çifkefim, siz mi dünya iyisisiniz bilemedim gerçekten.
Elbette dunya iyisi değilim, yuzlesmek zor oldugu için oyalaniyorum iste. Belki oturup saatlerce aglasam gececek ama yapamiyorum iste. Hatta sizin harikayim modunda oldugumu dusunmenize birkac destek daha atayim, koşuya falan da cikiyorum kendime eskisinden daha cok bakiyorumSizin sakinliğiniz de beni gerdi. Elbette karalar bağlayıp evde oturup ağlamayın ama ortada kesinleşmiş bir aldatma bile yokken, sanki boşanmış huzura ermiş gibi her gün kuafördeyim, yogadan çıktım harikayım iyiyim vs. bana ilginç geldi. Biraz duygularınızı yaşamanız gerekmez mi? Ben olsam kanıt bulmak için dört dönüyordum şu an kavga kıyamet. Adam da sizin sakinliğinizden yola çıkıp bu nasıl olsa dönünce beni affedecek biraz daha kalayım diye düşünüyor bile olabilir. Ayrıca hadi adama mesaj atıyorsunuz, bari kalacak yer arıyorum gelmeyeceğim dediği zaman “gelmene gerek yok yanındaki ile kalmaya devam edebilirsin” tarzında laf sokuşturması falan yapsanız. Ben mi çifkefim, siz mi dünya iyisisiniz bilemedim gerçekten.
Bir çıkış kapisi bulacagim elbetBöyle kötülükle başa cıkmak zorunda değilsin ki kendi kendine eziyet ediyorsun şuan
Hayir ben böyle düşünmüyorum. Karsimdaki insandan kaynaklaniyor, saygili sevgili biri olsa her halti yemezdi. Benim da hatalarim var tabii ki, ama onun her halti yemesine engel olmam gerekmez, onun her halti zaten yememesi gerekir.Çok haklısın böyle devam ettiği sürece kocası beni affeder kafasında her haltı yer
Sorun sizin kendinize bakmanız değil zaten. Adam hala her şey normal gibi hayatına devam ediyor orada, bu rahatlığı veriyorsunuz. Daha ilk günden panik olup uçarak yanınıza gelmesi gerekiyordu. Eyvah yakalandım korkusu bile yok.Elbette dunya iyisi değilim, yuzlesmek zor oldugu için oyalaniyorum iste. Belki oturup saatlerce aglasam gececek ama yapamiyorum iste. Hatta sizin harikayim modunda oldugumu dusunmenize birkac destek daha atayim, koşuya falan da cikiyorum kendime eskisinden daha cok bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?