Ayrıca bankada olmayan altin ve dovizler var benim biriktirdiğim bunlari kisisel kasama koyarsam bosanma sirasinda pay alamayacagini soyledi biri doğru mu
Çalışmayan evin sorumluluğunu almayan bir adam nasıl iyi baba olabilir ki?Çocuklarla arası nasıl. Ben çocuklarımın babasız büyümesini istemezdim. Ondan bi daha düşünürdüm. İyi bir baba ise eğer bilemedim
Çocukların sağlıksız bir baba ile büyümesi daha büyük sıkıntı maalesef.Çocuklarla arası nasıl. Ben çocuklarımın babasız büyümesini istemezdim. Ondan bi daha düşünürdüm. İyi bir baba ise eğer bilemedim
Evde doğru düzgün iş yapsa, çocuklara baksa tamamdı, ama iyice cozutmuş savsaklamış, daha rahat yatabilmek için anasını almış getirmiş bi de. Çekme bu uyuşuk adamı, yolla gitsin, bakalım gittiği yerde rahat yatabilecek mi?Hepinize teşekkür ederim öncelikle. Anlıyor olduğunuzu görmek sevindirici. Eş kişisi evlendiğimizde bir yerde çalışıyordu ancak 1 sene sonra bir sebepten çıktı. Önce kendine gelsin diye anlayış gösterdim ama sonra müzminleşti. Geldiğimiz noktada bunca yıldır çalışmayan evde çocuklara bakan ev hanımlığı yapan bir adam var. Ev işlerini yalap şap yapar çocuklara ancak bakıyorum der ama tüm gün telefon ve çocuklara tc pc açan bi adam. artık iyice saldı çocuklarla da ilgilenmiyor. son dönemde bir kaç ailevi durum oldu. kv gelsin çocuklara baksın ben de iş ararım deyip onu da yanımıza taşıdı ama o gelince işler iyice çığırından çıktı. ben artık bu duruma katlanmak istemiyorum kısacası.
ikimiz dıiında kimseye çalışmadığını söylememiştik. kv geldiğinde anladı ama insan oğluna bir sen çalış der onn yerine oğlum yatsı gelin baksın kafasına girdiler. başka gelir vs de yok sadece benim maaşım iki çocuk artık ruh halim bozuldu.
bunun dışında hakaret var, psikolojik baskı var, mobbng var, cinsel şiddet var, var oğlu var...
avukat bulmanın en iyi yolu nedir?
Sonra da der ki zor zamanlarımda beni bıraktı... halbuki hayatı zorlaştıran kendisi... saygısız şey bir de utanmadan hakaret mi ediyorHepinize teşekkür ederim öncelikle. Anlıyor olduğunuzu görmek sevindirici. Eş kişisi evlendiğimizde bir yerde çalışıyordu ancak 1 sene sonra bir sebepten çıktı. Önce kendine gelsin diye anlayış gösterdim ama sonra müzminleşti. Geldiğimiz noktada bunca yıldır çalışmayan evde çocuklara bakan ev hanımlığı yapan bir adam var. Ev işlerini yalap şap yapar çocuklara ancak bakıyorum der ama tüm gün telefon ve çocuklara tc pc açan bi adam. artık iyice saldı çocuklarla da ilgilenmiyor. son dönemde bir kaç ailevi durum oldu. kv gelsin çocuklara baksın ben de iş ararım deyip onu da yanımıza taşıdı ama o gelince işler iyice çığırından çıktı. ben artık bu duruma katlanmak istemiyorum kısacası.
ikimiz dıiında kimseye çalışmadığını söylememiştik. kv geldiğinde anladı ama insan oğluna bir sen çalış der onn yerine oğlum yatsı gelin baksın kafasına girdiler. başka gelir vs de yok sadece benim maaşım iki çocuk artık ruh halim bozuldu.
bunun dışında hakaret var, psikolojik baskı var, mobbng var, cinsel şiddet var, var oğlu var...
Öncelikle evden kayinvalideyi gönder.Hepinize teşekkür ederim öncelikle. Anlıyor olduğunuzu görmek sevindirici. Eş kişisi evlendiğimizde bir yerde çalışıyordu ancak 1 sene sonra bir sebepten çıktı. Önce kendine gelsin diye anlayış gösterdim ama sonra müzminleşti. Geldiğimiz noktada bunca yıldır çalışmayan evde çocuklara bakan ev hanımlığı yapan bir adam var. Ev işlerini yalap şap yapar çocuklara ancak bakıyorum der ama tüm gün telefon ve çocuklara tc pc açan bi adam. artık iyice saldı çocuklarla da ilgilenmiyor. son dönemde bir kaç ailevi durum oldu. kv gelsin çocuklara baksın ben de iş ararım deyip onu da yanımıza taşıdı ama o gelince işler iyice çığırından çıktı. ben artık bu duruma katlanmak istemiyorum kısacası.
Önce kayınvalideyi göndermeniz gerek. Oğlu yetmedi bir de onun boğazına mı bakacaksınız?Hepinize teşekkür ederim öncelikle. Anlıyor olduğunuzu görmek sevindirici. Eş kişisi evlendiğimizde bir yerde çalışıyordu ancak 1 sene sonra bir sebepten çıktı. Önce kendine gelsin diye anlayış gösterdim ama sonra müzminleşti. Geldiğimiz noktada bunca yıldır çalışmayan evde çocuklara bakan ev hanımlığı yapan bir adam var. Ev işlerini yalap şap yapar çocuklara ancak bakıyorum der ama tüm gün telefon ve çocuklara tc pc açan bi adam. artık iyice saldı çocuklarla da ilgilenmiyor. son dönemde bir kaç ailevi durum oldu. kv gelsin çocuklara baksın ben de iş ararım deyip onu da yanımıza taşıdı ama o gelince işler iyice çığırından çıktı. ben artık bu duruma katlanmak istemiyorum kısacası.