Boşanmaya ikna edin beni

Evet seviyor galiba. Bende hiç o taraklarda bezi olmayan düz bir insanım. İşveli nazlı istediğini yatakta alan kadınlardan hiç olmadım. Olamamda. Ben direk düz söylerim taktik filanda bilmem

Sen istedigini yatakta alan kadın olmayacaksin, o sözümona sürekli doğru kararlar veren erkekliğini yatakta kaybeden sıradan bir adam olacak 8)

Bence sizin eşinize verdiğiniz yanıt, sürtük kelimesi kadar ağır ve yersiz. Ucunun nereye gittiğini farkında olmadan söylemiş olmanızı umuyorum. Böyle laçka bir ilişkiden hayır gelmez. Kendinize bir iyilik yapıp boşanın...

Sadece söylenip sonunda veren istediginizi yapan biriyse cokta dert etmeyin zamanla yavas yavas alısır oda artık söylenmemeye

Şimdi sürekli saçma sapan masraf çıkarıyorsanız bilemem iki gün öncede çakma parfüme150 tl vermiştiniz çalışma gibi bi imkanınız varsa neden adamdan sürekli para istiyorsunuz ben sizin yerinizde olsam bunşekilde davranan adama kendi paramı kazanır cevabını veririm artı babanınzdan istemniz çok saçma sanki kaşsızlktan öldünüz artı aklınızda böyle bişey yokmuş yoldan geçerken görüp hemen yaptırcam demişsiniz. Sürtük dedi yazmışsınız nasıl bi ortamdı ciddimiydi yoksa fingirdeşirken gibi bi ortammıydı farklı sonuçlar çıkar ama sizin kendinşze yaptığınız o benzetme benzetme daha kötü bence

Ben sizi çözemedim adam parasıyla sürekli sizi eziyor bunu biliyor ve ağlıyorsunuz,iki gün sonra kuafore giderken kas merkezinde arabayı durdurup fiyat öğreniyorsunuz yine agliyorsunuz. Hayir,adamın huyu ortada ağlamak için mi ugrasiyorsunuz nedir? Girin bir işe paşalar gibi yaptırın.Surtuk.kelimesinede o an tepki vermeyip,yine para mevzusunda aşırı çirkin bir şekilde kendinizi düşürerek karşılık vermeniz,adam kaslarınızı tamam yaptıralım deseydi yiyip yutacaktiniz ama yaptirmayinca zaten surtuk demiştin gideyim başka adamlardan alayima vardirmaniz ne biliyim. Tek suçlu adam değil gibi.

Cimri adam gerçekten cekilmez. Şakayla karışık bile olsa insan eşine sürtük diyemez, çok yüz göz olmuşsunuz bence. Maddi durumunuzu bilmiyorum parası varken harcamiyorsa haklısınız, idare ederek geciniyorsaniz o da kendi acisindan haklı olabilir. Yine de babanızdan para istemeniz hata bence.

Eşinizin tavrı hoş değil de sizin de ondan aşağı kalır yanınız yok bence

Konu sahibini neden haksiz buldunuz ben onu anlamadım ? Demek ki kaşta konu sahibi için bir ihtiyaç yani illa para harcamak için yemek icmek mi gerekiyor ? Ve esinden borc istemiş olabilir. Eşin üslubu hiç hoş değil şakayla karisik dediyse sorun yok.Babanizdan para istemek de hoş değil aileden ölüm kalim olmadikca para istenmesine karsiyim ama aile iliskileriniz size kalmış.

Son düzenleme:
Neyin ihtiyaç neyin olmadığına neye göre karar veriyorsunuz ?

kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat siz evliliği oyun sanmışınız sanırım... çalışmadığınız için paranın nasıl kazanıldığından bir habersiniz... ilk önce işe başlayın inanın ondan sonra eşinizin cimri olmadığını daha iyi anlayacaksınız....

Eşinizin cimriliğini bilemem, bence çok daha ciddi bir problem var. İlişkiniz fazla laçkalaşmış. Eşiniz size neden sürtük dedi? Sevişme anında dirty talking yaparken falan mı yoksa hakaret mi? Sizin cevabınız ise tam bir fiyasko.. Bir de sürekli boşanmayı dile getirdiğinizden bahsetmişsiniz. Babanızı arayıp para istemeniz de tuz biber ekmiş(üstelik durumu anladı demişsiniz)Eski konularınızı bilmiyorum ama bu konunuzda sizin kusurlarınız daha çok dikkatimi çekti. Böyle giderseniz boşanırsınız zaten

Vah vahhh...

Evet seviyor galiba. Bende hiç o taraklarda bezi olmayan düz bir insanım. İşveli nazlı istediğini yatakta alan kadınlardan hiç olmadım. Olamamda. Ben direk düz söylerim taktik filanda bilmem

e madem böyle şeylere meraklı, ona göre biriyle evlenseydi.
ayrıca belki düzsün ama kendine bakmayı da seviyorsun daha ne
samanthanın dediği gibi o da adamın riyakarlığı işte
ben bu erkekleri hiç anlamıyorum valla kendinde arama bütün kabahati
karılarından ziyade asıl kendileri kendi hayatlarını çekilmez hale getiriyorlar bu adamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…