- 4 Haziran 2023
- 485
- 786
-
- Konu Sahibi hayatakusmek
Bu nasıl oluyor, ihaleyi kazanıp nasıl zarar ediliyor? İhaleyi alabilmek için yalan beyanda bulundular da ceza mı çıkartıldı? Borç niye sadece eşinizin üstüne kalsın ki? Burnuma online kumar kokusu geldi. Telefonu ortada, şifreleri biliyorum yazdınız. Açın bir kurcalayın, hesaplara eft lere bakın.Minibüs ihalesine girmişti kazanmışlardı ama bir kaç gün önce baya bir zarar ettik borç kaldı üstüme dedi
yani incir çekirdeğini doldurmayacak mevzuuu bana biraz blöf yapmış gibi geliyor. Alınganlık küsme huyu varmı aklınca sizi üzecek, korkutacak özür diletmeye çalışacak bana öyle geldi doğrusu hiç bişey yapmayın sakinleşmesini bekleyin sizde sakinleşin yuva dağıtmak o kadar kolaymı ya...Mrb iki gün önce eşimle bir tartismamiz oldu çok önemsiz biseydi ama birden bağırdı bana sonra pişman olup özür diledi ama kırgındım ona dün benimle birlikte olmak istedi hayır dedim hala kırgınım sana birlikte olmak istemiyorum dedim bağırmaya çağırmaya başladı sen beni sevmiyorsun beni istemiyorsun ne yapsam yaranamiyorum falan dedi ben de sadece neden bu kadar abartiyorsun kırgındım istemedim dedim sadece o da değil bana yükleniyorsun şunu yap bunu yap diyosun sürekli dedi kastetigi de kombi bozuktu bir ısıtıp bir soguk oluyordu kaç gündür eve gelen misafirler bile sizin ev çok soğuk deyip duruyorlardı eşime kaç gündür yaptırmasını söylüyordum ama o işten sonra da akrabalarını ziyarete gidiyordu bu yüzden de ona bir kaç gün önce surekli ev geziyorsun evdeki işleri umursamiyorsun demiştim başka da bişey demedim dün geceye döneyim böyle olmayacak bosanalim dedi git dedi bana bende dedim ben çocuklarımı bırakıp hiç bir yere gitmiyecem çok istiyorsan sen git dedim tamam ben gidicem dedi sabah kişisel bir kaç eşyasını aldı bir de küçük elektrikli soba vardı onu aldı gitti bir dükkanımız var orda kalacağını söyledi az önce aradım dükkanda oldugunu kendine kiralık ev baktığını söyledi şuan duygularim karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum hala seviyorum onu nasıl bu kadar kolay silip attı herşeyi anlamıyorum ailemden sevgi görmemiştim o benim ailem olmuştu çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor
Aldatan adam karım benle birlikte olmuyor diye niye kişisel alıp tavır alsın,aldatan erkekler zaten aktif yaşıyor bu durumu evde karım bana dokunmasında modundalar,adam baya küsmüş alınmış tavır yapıyor,ufak çaplı mobing yapıyor size,bir daha reddederseniz bak böyle olur diye gözdağı veriyor,tamam hadi boşanalım deseniz koşarak gelecek gibi sankiMrb iki gün önce eşimle bir tartismamiz oldu çok önemsiz biseydi ama birden bağırdı bana sonra pişman olup özür diledi ama kırgındım ona dün benimle birlikte olmak istedi hayır dedim hala kırgınım sana birlikte olmak istemiyorum dedim bağırmaya çağırmaya başladı sen beni sevmiyorsun beni istemiyorsun ne yapsam yaranamiyorum falan dedi ben de sadece neden bu kadar abartiyorsun kırgındım istemedim dedim sadece o da değil bana yükleniyorsun şunu yap bunu yap diyosun sürekli dedi kastetigi de kombi bozuktu bir ısıtıp bir soguk oluyordu kaç gündür eve gelen misafirler bile sizin ev çok soğuk deyip duruyorlardı eşime kaç gündür yaptırmasını söylüyordum ama o işten sonra da akrabalarını ziyarete gidiyordu bu yüzden de ona bir kaç gün önce surekli ev geziyorsun evdeki işleri umursamiyorsun demiştim başka da bişey demedim dün geceye döneyim böyle olmayacak bosanalim dedi git dedi bana bende dedim ben çocuklarımı bırakıp hiç bir yere gitmiyecem çok istiyorsan sen git dedim tamam ben gidicem dedi sabah kişisel bir kaç eşyasını aldı bir de küçük elektrikli soba vardı onu aldı gitti bir dükkanımız var orda kalacağını söyledi az önce aradım dükkanda oldugunu kendine kiralık ev baktığını söyledi şuan duygularim karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum hala seviyorum onu nasıl bu kadar kolay silip attı herşeyi anlamıyorum ailemden sevgi görmemiştim o benim ailem olmuştu çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor
çok sonra okudum iyi bari sevindim barışmanızaDün akşam vpden msj attım mesajda neden diye sordum ve çocuklar sürekli babalarını soruyordu onları bırakıp gitmeye değecek mı degecekse yolun açık olsun dedim Sonra beni aradı eve gelicem konuşalım dedi Eve geldi Minibüs ihalesine girmişti kazanmışlardı ama bir kaç gün önce baya bir zarar ettik borç kaldı üstüme dedi araba almayı planlıyorduk bana öğretecekti sürmeyi sonra ben ehliyeti alınca kullanmaya başlayacaktım ama şimdi borçlar yüzünden alamıyacam uzun bir zaman dedi kendimi yetersiz hissetim sende evdeki işler için söyleyince kafam ztn doluydu patladım size layık olmadığımı düşündüm borçlardan bahsedip sizi üzmek istemedim dedi sonra bende dedim arabanında önemi yok borcun da biz iyi olalım huzurumuz olsun beni biliyorsan ne altında ne arabada gözü olan biri değilim biz iyi olalım yeter dedim öyle ağladık sarıldık birbirimize arkadaşlar cvblarınız için hepinize teşekkür ederim
Bundan 7 yıl önce de böyle ihaleye girmişlerdi onunla abileri her ay zarar parası veriyorlardı bzn 20 bin bzn daha fazla bir keresinde 100 bin vermişlerdi ozaman baya tartismistik çünkü zarar etmelerine rağmen devam ediyorlardı sonra akılları başlarına gelince vazgecmislerdi bu sene eşim yine girdi bu sefer tek girdi söyledim ona yine zarar edersin diye ama risk almayı seviyor sanırım vazgeçmedi borcun hepsi üstüne kalmamış 100 bin kalmış bana söylemeye cekinmis kavga çıkar tartışırız diye içime attım dedi kendimi yetersiz hissetim sana araba alacaktım bu aralar bunun için para topluyorduk şimdi bir kısmı borca gidicek dedi sende bu aralar üstüme gelince kendimi yetersiz hissettim mutlu edemediğimi düşündüm sen haklıydın seni dinlemedim dedi hyr kumar oynamaz kesinlikleBu nasıl oluyor, ihaleyi kazanıp nasıl zarar ediliyor? İhaleyi alabilmek için yalan beyanda bulundular da ceza mı çıkartıldı? Borç niye sadece eşinizin üstüne kalsın ki? Burnuma online kumar kokusu geldi. Telefonu ortada, şifreleri biliyorum yazdınız. Açın bir kurcalayın, hesaplara eft lere bakın
Evet alınganlık var biraz kendini suçlu hissetmiş bizi mutlu edemediğini düşünmüş üzgündü bayayani incir çekirdeğini doldurmayacak mevzuuu bana biraz blöf yapmış gibi geliyor. Alınganlık küsme huyu varmı aklınca sizi üzecek, korkutacak özür diletmeye çalışacak bana öyle geldi doğrusu hiç bişey yapmayın sakinleşmesini bekleyin sizde sakinleşin yuva dağıtmak o kadar kolaymı ya...
Ayn dediğiniz gibi gelip söyledi ne olup bittiğini neden böyle davrandığınıAldatan adam karım benle birlikte olmuyor diye niye kişisel alıp tavır alsın,aldatan erkekler zaten aktif yaşıyor bu durumu evde karım bana dokunmasında modundalar,adam baya küsmüş alınmış tavır yapıyor,ufak çaplı mobing yapıyor size,bir daha reddederseniz bak böyle olur diye gözdağı veriyor,tamam hadi boşanalım deseniz koşarak gelecek gibi sankiburada açılan konularmı çok sert çok bariz kötü bilemedim ama ilk defa kocam boşanalım dedi başlığına ben art niyetli bakamadım,babamda böyleydi aşırı tepkiler verirdi anneme tmm boşanıyoruz fln derdi bi süre sonra komik olmaya başladı ciddiye alamadık,annemi canından çok sever asla aldatmaz ama böyle çıkışları vardı,sen git evden demişsiniz gitmiş kiralık ev bakıyor vallahi bana tuhaf geldi sanki konuşup sorsanız anlatır gibi merak ettiklerinizi çabuk dökülen bir tip gibi.
Teşekkür ederimçok sonra okudum iyi bari sevindim barışmanıza
Tiktok'a karşı büyük bir ön yargı var bunu ben de anlayabiliyorum, önceden ben de ön yargılıydım ama gerçekten İnstagram reels kısmından hiçbir farkı yok. Siz hangi tür içerikleri daha çok izlerseniz onlar çıkıyor keşfetinize. Gerçekten çok güzel, eğlenceli videolar da var. :) Tiktok kullanan herkes o iğrenç içerikleri izlemiyor yani.Tiktok denen uygulama birinin telefonunda varsa bana doğrudan bir tiksinti geliyor ya nedenini bilmiyorum. Gerçekten bu sebepler asla boşanma nedeni değil, sizi üzmek istemem ama birilerini bulmuş olabilir
Ya eminim öyledir ama uygulamaya karşı gerçekten bir ön yargım var kabul ediyorum. Tiktok denince tüylerim ürperiyorTiktok'a karşı büyük bir ön yargı var bunu ben de anlayabiliyorum, önceden ben de ön yargılıydım ama gerçekten İnstagram reels kısmından hiçbir farkı yok. Siz hangi tür içerikleri daha çok izlerseniz onlar çıkıyor keşfetinize. Gerçekten çok güzel, eğlenceli videolar da var. :) Tiktok kullanan herkes o iğrenç içerikleri izlemiyor yani.
adam evlilikten sıkılmış ayrica kac yillik evlisiniz ve sadece bukadar degil bence yasanilanlarMrb iki gün önce eşimle bir tartismamiz oldu çok önemsiz biseydi ama birden bağırdı bana sonra pişman olup özür diledi ama kırgındım ona dün benimle birlikte olmak istedi hayır dedim hala kırgınım sana birlikte olmak istemiyorum dedim bağırmaya çağırmaya başladı sen beni sevmiyorsun beni istemiyorsun ne yapsam yaranamiyorum falan dedi ben de sadece neden bu kadar abartiyorsun kırgındım istemedim dedim sadece o da değil bana yükleniyorsun şunu yap bunu yap diyosun sürekli dedi kastetigi de kombi bozuktu bir ısıtıp bir soguk oluyordu kaç gündür eve gelen misafirler bile sizin ev çok soğuk deyip duruyorlardı eşime kaç gündür yaptırmasını söylüyordum ama o işten sonra da akrabalarını ziyarete gidiyordu bu yüzden de ona bir kaç gün önce surekli ev geziyorsun evdeki işleri umursamiyorsun demiştim başka da bişey demedim dün geceye döneyim böyle olmayacak bosanalim dedi git dedi bana bende dedim ben çocuklarımı bırakıp hiç bir yere gitmiyecem çok istiyorsan sen git dedim tamam ben gidicem dedi sabah kişisel bir kaç eşyasını aldı bir de küçük elektrikli soba vardı onu aldı gitti bir dükkanımız var orda kalacağını söyledi az önce aradım dükkanda oldugunu kendine kiralık ev baktığını söyledi şuan duygularim karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum hala seviyorum onu nasıl bu kadar kolay silip attı herşeyi anlamıyorum ailemden sevgi görmemiştim o benim ailem olmuştu çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor
Evet dediğiniz gibi ben hiç sevmiyorum o ayrı Esim benim yanımda giriyor hep halay ve komik şeyler çıkıyor başka şeylere baksa onlar çıkardı karşısına halay ve müziği çok seviyor o tarz şeylere bakiyorTiktok'a karşı büyük bir ön yargı var bunu ben de anlayabiliyorum, önceden ben de ön yargılıydım ama gerçekten İnstagram reels kısmından hiçbir farkı yok. Siz hangi tür içerikleri daha çok izlerseniz onlar çıkıyor keşfetinize. Gerçekten çok güzel, eğlenceli videolar da var. :) Tiktok kullanan herkes o iğrenç içerikleri izlemiyor yani.
Öyle biri değil bnde herşeye öyle susacak biri değilim biraz Duygusal biri daha önce bu işte zarar etmislerdi ozamanlar tartismistik bu konular için bu sene risk alıp yine girmiş yine zarar edince ben hicbisey beceremiyorum mutlu edemem kafasını girmişti bnde bilmedigim için evdeki işler için biraz üstüne gittim bizi mutlu edemediğini düşünmüş pişman olmuştu ztn çok üzgündü konuşup aştık bakalım hayırlısıBaştan yanlış bu evliliğin dinamikleri susacaksaniz ve keyfine göre davranacaksınız yoksa canı isterse boşar yani sizi bu adam terbiye edecek işte para onda iş onda o nerse o.Asil alt merin o.Sizin kırılmaya laf etmeye hakkınız yok kafası bu
9 yıllık evliyim yaşadığımız her şeyi anlattımadam evlilikten sıkılmış ayrica kac yillik evlisiniz ve sadece bukadar degil bence yasanilanlar
Haklısınız o konuda kendini sucluyormus bizi mutlu edemediğini düşünmüş o yüzden öyle davrandım dedi bide bana söylememisti ama teyzem çok hasta doktorlar yapacak bişey kalmamış evine götürün demişler eşim herşeyi söylemeyi sevmez hepsi üstü üste geldi dedi o yüzden akrabalarına sık sık gidiyorlarmis bende bilmediğim için üstüne gitmiştim sürekli geziyorsun evi umursamiyorsun diye bilsem söylemezdim ztn herşeyi konuşup hallettik gibiBoşanma lafını çocuk oyuncağı etmesin o zaman bir daha böyle dersen alır koyarım dilekçeyi önüne deyin.İnsan tartışır kavga eder anlaşmazlık olur tamam.Ama böyle gidiyorum bosanalim kendine gelsin