Boşanmanın eşiğine geldik ne yapmam lazım kafam karışık

harika yapmışsınız, sakın ama sakın buradaki gaza getiren yorumlara takılmayın, siz üzerinize düşen yapıcı yolu döşeyin gerisi hallolur.harikasınız, mutlu haber bu
Teşekkür ederim ama buradaki arkadaşlarda çok gaza getirici yorum yapmadı ztn onlarda ılımlı yaklaştı herkese cvblari için teşekkür ederim

canım iyi yapmışsınbence, zaten tekrarlarsa özrün anlamı olmaz. ama eşininde sana anlatması lazım, eşim bana herşeyi anlatır bende ona anlatırım, (nazen çokta anlatırım bıkar) ufak bir not: erkekleri cinsellikte arka arkaya yatakta birkaç kez reddedince sinirlenebiliyorlar. bunu göz önünde bulunduruyorum ben. tabi bu reddetme mazeretsiz olursa hastalık vb. istisna.

Ben ona anlattırım ama eşim pek öyle anlatmaz içine atar genellikle ortam hazirlamisti ama onu görünce bir önceki gün bana bağırması aklıma gelince istemedim normalde bunun için bu kadar büyük tepki vermez ama olaylar hepsi üst üste geldigi için böyle yaptığını düşünüyorum

Bardağı taşıran son damla olmuş galiba

Tiktok çok iğrenç bir ortam , benim bir akrabam bu tiktok yüzünden eşiyle boşanma derecesine geldi geçen sene , erkekler bildiğin alem yapıyor karılarla, canlı sohbetler falan gırla, takip etmesen bile önüne çıkıyor, tiktok çok kalitesiz bir uygulama , benim için insanlar ikiye ayrılır, tiktok kullananlar ve kullanmayanlar Maalesef en çok da erkekler, yaşlılar kullanıyor, ordaki esc ler de iyi para kaldırıyorlar onlar sayesinde...

Ay ne alakası var. Ona üzgün ama sevişesi var. İnanmaya hazırsanız yapacak birşey yok

O kadar olduğunu bilmiyordum insanların para kazanma tıklanma uğruna saçma sapan hareketler yaptığına denk gelmiştim nefret ediyorum o uygulamadan kurcalarim ben ozaman neye baktığına iyice

Ben mesajı okuyup yorum yazana kadar gelmiş canınız sağ olsun çok yüz vermeyin siz yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…