Boşanmanın eşiğine geldik ne yapmam lazım kafam karışık

hayatakusmek

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
134
60
Mrb iki gün önce eşimle bir tartismamiz oldu çok önemsiz biseydi ama birden bağırdı bana sonra pişman olup özür diledi ama kırgındım ona dün benimle birlikte olmak istedi hayır dedim hala kırgınım sana birlikte olmak istemiyorum dedim bağırmaya çağırmaya başladı sen beni sevmiyorsun beni istemiyorsun ne yapsam yaranamiyorum falan dedi ben de sadece neden bu kadar abartiyorsun kırgındım istemedim dedim sadece o da değil bana yükleniyorsun şunu yap bunu yap diyosun sürekli dedi kastetigi de kombi bozuktu bir ısıtıp bir soguk oluyordu kaç gündür eve gelen misafirler bile sizin ev çok soğuk deyip duruyorlardı eşime kaç gündür yaptırmasını söylüyordum ama o işten sonra da akrabalarını ziyarete gidiyordu bu yüzden de ona bir kaç gün önce surekli ev geziyorsun evdeki işleri umursamiyorsun demiştim başka da bişey demedim dün geceye döneyim böyle olmayacak bosanalim dedi git dedi bana bende dedim ben çocuklarımı bırakıp hiç bir yere gitmiyecem çok istiyorsan sen git dedim tamam ben gidicem dedi sabah kişisel bir kaç eşyasını aldı bir de küçük elektrikli soba vardı onu aldı gitti bir dükkanımız var orda kalacağını söyledi az önce aradım dükkanda oldugunu kendine kiralık ev baktığını söyledi şuan duygularim karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum hala seviyorum onu nasıl bu kadar kolay silip attı herşeyi anlamıyorum ailemden sevgi görmemiştim o benim ailem olmuştu çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor

Biraz sonra yazarlar da bir kombi ve seksi bir kez istemedin diye adam boşamaz yeni aşklara mı yelken açtı acaba?

Biraz sonra yazarlar da bir kombi ve seksi bir kez istemedin diye adam boşamaz yeni aşklara mı yelken açtı acaba?
Haklısınız oda olabilir bilmiyorum şuan kafam çok karışık ama telefonu hep ortaliktadir şifresini de biliyorum akşam sadece abileri erkek kardeşleri arardı yanımda konuşurdu şüphelendim bir durum olmamıştı

Yapmak isteyen her şeyi yapar bir yolunu bulup. Aklını karıştırmak istemiyorum. Sana ders vermek dediğini yaptırmak için de yapabilir. Ama yeni bir cihaz almak çok zor değil telefon ise derdin hele ki kendi dükkanı olan biri için

Yani yalvaracak haliniz yok ama bu sebepler boşanma için asla yeterli değil. Oturup bir konuşmak lazım bence. Barışalım illa gel diye değil de gelsin gerçek sebeplerini açıklasın beyefendi.

Blöf olabilir mi?
Evet dediğiniz gibi benide üzen bu çok abartılacak konular değil ki bunlar her evde böyle ufak tefek tartışmalar olur iyiydik nasıl bu hale geldik anlam veremiyorum

Sorunlarınızın bu kadar olduğuna emin misiniz? Ya siz farkında değilsiniz ama eşinize batan ve artık kaldiramadigi daha fazla sorununuz var ve bardak taşmış yada başkasına aşık falan oldu saçma sapan sebeplerle kavga çıkarıp yol yaptı. Blof yaptıysa -ki boşanmanın bana göre blofu olmaz- siz daha beterini yapın çok sağlam burnu surtsun blöf neymiş görsün

Bu bahsettiğiniz şeylerden dolayı evi terk etmiş olması çok tuhaf geldi bana. Bunlar her aile olan ufak çaplı tartışmalar. Geçmişte huzursuzluk mu vardı da birikti patladı.
Sizi aldatıyor olabilir mi?
İnsan akşam karisinin koynunda yatıp sabah eşyalarını alıp evi terk edemez yani. Etmemeli.

Bu sebepler boşanma için yeterli değil, anlatmadığınız başka şeyler olabilir mi?
Kombiyi tamir et demeyle, bir kere sevişmek istememeyle boşanılsaydı dünyada evli çift kalmazdı
Bana göre iyiydik beklide ben öyle sanıyordum başka bir tartismamiz olmadı uzun zamandır tiktok yüklemisti telefonuna bir kaç kere sil demiştim oradaki insanlar abuk sabuk davranıyor dedim haklısın deyip bir ara silmişti sonra yine yuklemisti halay izliyorum komik şeylere bakıyorum sadece demişti belkide ordan birini buldu bilmiyorum

Boşanma lafı öyle kolay kullanilan bir laf değil evlilikte. Kullanıldiysa da devam etmenin bir anlamı yok bence. Hem bence başka biri olabilir hayatnda yoksa bu kadr buyuk tepki normal değil

Tiktok denen uygulama birinin telefonunda varsa bana doğrudan bir tiksinti geliyor ya nedenini bilmiyorum. Gerçekten bu sebepler asla boşanma nedeni değil, sizi üzmek istemem ama birilerini bulmuş olabilir

Çok fevri bir davranis değil de bu anı bekliyormuş gibi geldi bana.

Boşanma lafı öyle kolay kullanilan bir laf değil evlilikte. Kullanıldiysa da devam etmenin bir anlamı yok bence. Hem bence başka biri olabilir hayatnda yoksa bu kadr buyuk tepki normal değil
Bende öyle düşünüyorum sadece böyle küçük sebeblerden böyle büyük tepki verip boşanmak istemesi üzdü beni belkide hayatinda biri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…