Boşanmalı mıyım?

Sizce boşanmalı mıyım?

• Boşanmalısın

OY: 29 38,2%
  • Boşanma mücadele et

OY: 47 61,8%

• Ankete Katılan
    76
Ahaha aynen ben de okuduğum her konuda gidip kocama sarilayim ve bosanmamaliyim diyorum artık.
Aylar sonra kendi konumu okuyunca da boşanma kardeş dedim kendime:)

Sakın boşanmaaa. Bu saydıgın artı yönlerinin üçte biri benim kocamda olsaydı keşke.. cinsel hayatımızda hiçbir sorun yok hatta çok çok iyi bir cinsel hayatımız vardı diyebilirim ama saygısız sinirlenince ağza alınmıycak hakaretler edip spnra özürdileyen yapmıycam diyip her seferinde yapan asla düzenli bir şekilde çalışmayan kiramızı bile ailemden destek förmeden ödeyemeyen aşırı kıskanç hatta paranoyak akşam hava karardıgında balkonda çamaşr bile astırmayacak kadar. Herseyi kısıtlayan etrafımda bir tNe arkadaşımı dahi bırakmayan bir koca.. şuan dava actım mahkeme gününü bekliyorum. Ben bile bu kadar eksikliğe ragmen yuvam yıkılmasın die cok mücadele verdim. Elinizdekinin kıymetini bilin. Bu sorunları yaşayınca aynı yataga girmek bile insana zul geliyo cinselliği iyi olsa ne olur olmasa ne olur hayatı zehir ettikten sonra...

Senin yaşadıkların zor evet bosanmakta da haklısın.
Ama diyorum ya bu sorunu da yaşayan bilir mesele sırf cinsellik değil.
Eş tarafından kadın gibi gorulmemek kadın gibi hissetmemek.
Biz terapi alıyoruz ve gelişmeler var ama bu sorunu atlatamayan kadınlar da kendince boşanmak da hakli.
Çünkü bu şekilde evlilik birliği de bozuluyor dinen bile boşanma hakkı doğuyor kadına.
Kısaca herkes kendi yaşadığıni bilir.
Senin de hakkinda hayırlısı olsun neyse ki kurtuluyormussun böyle bi pislikten.

çok sevindim çözüm bulmanıza
inşallah ileride daha da iyi olursunuz
ne yalan söyleyeyim ben konulardan bildiğim kadarıyla eşinizde pek ümit yoktu ama çok güzel bir gelisme

İyiki konuyu açmışsınız sayenizde bir şey daha öğrenmiş olduk, ben bu söylediğiniz sendromu ilk kez duydum
Burda eşim cinsel isteksiz vs yazan konularda adam eşcinsel mi diye direk yorum yapılıyordu, bende öyle düşünüyordum açıkcası, demekki bunun da bir sebebi ve tedavisi varmış
Sizinde inşallah herşey gönlünüzce olsun

çok sevindim çözüm bulmanıza
inşallah ileride daha da iyi olursunuz
ne yalan söyleyeyim ben konulardan bildiğim kadarıyla eşinizde pek ümit yoktu ama çok güzel bir gelisme
Çok teşekkür ederim.Ben de başlangıç ya çok umutsuzdum ama zamanla bir şeyler netliğe kavuştu.
Mücadeleye devam bakalım ilerde neler olacak :)

Evet insan psikolojisi çok karmaşık ben de böyle bi nedene çok şaşırmıştım ilk etapta.
Pro uyeligim olsa cinsellik bölümüne konu açıp öğrendiklerimi paylaşmak isterdim aslında.
Burda bu konudan muzdarip çok kadın var çünkü.
Yine de faydalı olmuşumdur inşallah.
Iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.

Boşanmaz da çocuk yapar buraya yine böyle bir konu açarsan "oh olsun" diyeceğim. :) BOŞAN!

Merhaba... sizi çok ama cok iyi anlıyorum ve yaptiginiz herseyi takdir ediyorum. Bunu birerbir sizinle aynı sekilde yasayan 8 aylik evli bir kadin olarak. Şöyleki, 8 aylik evliligimde 5 parmagin besini gecmemistir ve hep benim baslatmamla. Son 5 aydir da asla sevisme ve cinselligimiz yok. Esimin sizin esiniz gibi iyi ve kotu yonleri birebir ayni sadece benim esim asiri asabi ve sinirli. Yani isin ozeti sizin gibi hep kendimi sorguladim kahrettim 8 ayim ve nisanliligimda ayni gecti. Benden de cinsel talepler olmadi amaa ben anlamadim malesef. Her gece agliyorum her gece. Urologa zorla gidildi hicbisey cikmadi. Artik bosanicam dedim ve bugun ilk kez cinselterapiste gidiyoruz. Yine benim zorumla. Cozum olacak mi bilmiyorum umarim olur. Sizin yaaadiklarinizi benden iyi kimse anlayamaz. Lutfen sizde bana yazin. Beni aydinlatin olur mu? Gelismeler var mi sizde suan nasilsiniz? Birbirimizin ayni oykuler yasamis iki kadin olarak birbirimize destek olalim lutfen. Cok tesekkur ederim. Sevgiler...

Cinsellik tek başına bile boşanma sebebi cnm avukatım dedi.hakkında hayırlısı olsun.belki düzelir

Cinsellik yoksa evlilikte yoktur o asker arkadaşlığına döner, sende cinsel olarak pasifsen aramıyorsan ki bu aseksüelliğe girer boşanma böyle ayrı yataklarda takılmaya devam et. Ben boşardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…