- 23 Mart 2015
- 5.701
- 11.994
-
- Konu Sahibi sufisentir
Ahaha aynen ben de okuduğum her konuda gidip kocama sarilayim ve bosanmamaliyim diyorum artık.Aynen
Babaanneye bağladım artık
Dövmüyorsa sövmüyorsa aldatmıyorsa boşanma diyorum ben de:)
Ahaha aynen ben de okuduğum her konuda gidip kocama sarilayim ve bosanmamaliyim diyorum artık.
Aylar sonra kendi konumu okuyunca da boşanma kardeş dedim kendime:)
Senin yaşadıkların zor evet bosanmakta da haklısın.Sakın boşanmaaa. Bu saydıgın artı yönlerinin üçte biri benim kocamda olsaydı keşke.. cinsel hayatımızda hiçbir sorun yok hatta çok çok iyi bir cinsel hayatımız vardı diyebilirim ama saygısız sinirlenince ağza alınmıycak hakaretler edip spnra özürdileyen yapmıycam diyip her seferinde yapan asla düzenli bir şekilde çalışmayan kiramızı bile ailemden destek förmeden ödeyemeyen aşırı kıskanç hatta paranoyak akşam hava karardıgında balkonda çamaşr bile astırmayacak kadar. Herseyi kısıtlayan etrafımda bir tNe arkadaşımı dahi bırakmayan bir koca.. şuan dava actım mahkeme gününü bekliyorum. Ben bile bu kadar eksikliğe ragmen yuvam yıkılmasın die cok mücadele verdim. Elinizdekinin kıymetini bilin. Bu sorunları yaşayınca aynı yataga girmek bile insana zul geliyo cinselliği iyi olsa ne olur olmasa ne olur hayatı zehir ettikten sonra...
Sizi alintilayarak hepinize toplu cevap vereyim arkadaşlar.
Yorum yazan herkese de teşekkür ederim.
Ben bu konuyu açtıktan 1 ay sonra falan biz terapiste gitmeye başladık.
Yaklaşık 3 aydır da gidiyoruz.
Mucize beklemiyordum tabi ki ama terapi çok işe yaradı.
Eşimin sorunu tıp dilinde madonna fahişe sendromu olarak geçiyormuş.
Yani beni ablası annesi gibi görüyormuş bilinç altında.
Yatilacak kadın olarak gormuyormus.
Genelde bu sorun ya evlenince ya da kadın hamile kalınca veya dogumdan sonra ortaya çıkarmış.
Hem birebir hem de çift olarak gittik.
Esim 6 ay antidepresan kullanacak.
Bilinç altındaki karisikligi gidermek icinmis.
Doktor bize bir sürü görevler veriyor uyguluyoruz ve gidiyoruz anlatıyoruz vs.boyle bi süreç.
Bi 3 ay daha gideceğiz.
Şu anda çok mutluyum tabi ki her şey bi anda düzelmedi ama en azından artık sebebi biliyorum ve çözüm yolu arayıp mücadele arıyorum bu bana çok iyi geldi.
Zamanında boyle bi konu açmış olmak bile beni üzdü şimdi.
Ama benim yaşadığımi yaşayan her kadın aynı yollardan geçiyormuş normal dedi doktor bunları dusunmen .
Ahaha aynen ben de okuduğum her konuda gidip kocama sarilayim ve bosanmamaliyim diyorum artık.
Aylar sonra kendi konumu okuyunca da boşanma kardeş dedim kendime:)
Çok teşekkür ederim.Ben de başlangıç ya çok umutsuzdum ama zamanla bir şeyler netliğe kavuştu.çok sevindim çözüm bulmanıza
inşallah ileride daha da iyi olursunuz
ne yalan söyleyeyim ben konulardan bildiğim kadarıyla eşinizde pek ümit yoktu ama çok güzel bir gelisme
Evet insan psikolojisi çok karmaşık ben de böyle bi nedene çok şaşırmıştım ilk etapta.İyiki konuyu açmışsınız sayenizde bir şey daha öğrenmiş olduk, ben bu söylediğiniz sendromu ilk kez duydum
Burda eşim cinsel isteksiz vs yazan konularda adam eşcinsel mi diye direk yorum yapılıyordu, bende öyle düşünüyordum açıkcası, demekki bunun da bir sebebi ve tedavisi varmış
Sizinde inşallah herşey gönlünüzce olsun
Yaa canimsin cook teşekkür ederim.Senin gibi iyi insanlar iyi ki var.Terapinin iyi geldiğine ve senden güzel haberler aldığıma sevindim.Maşallah herşey olumluya doğru gidiyor.
Merhaba... sizi çok ama cok iyi anlıyorum ve yaptiginiz herseyi takdir ediyorum. Bunu birerbir sizinle aynı sekilde yasayan 8 aylik evli bir kadin olarak. Şöyleki, 8 aylik evliligimde 5 parmagin besini gecmemistir ve hep benim baslatmamla. Son 5 aydir da asla sevisme ve cinselligimiz yok. Esimin sizin esiniz gibi iyi ve kotu yonleri birebir ayni sadece benim esim asiri asabi ve sinirli. Yani isin ozeti sizin gibi hep kendimi sorguladim kahrettim 8 ayim ve nisanliligimda ayni gecti. Benden de cinsel talepler olmadi amaa ben anlamadim malesef. Her gece agliyorum her gece. Urologa zorla gidildi hicbisey cikmadi. Artik bosanicam dedim ve bugun ilk kez cinselterapiste gidiyoruz. Yine benim zorumla. Cozum olacak mi bilmiyorum umarim olur. Sizin yaaadiklarinizi benden iyi kimse anlayamaz. Lutfen sizde bana yazin. Beni aydinlatin olur mu? Gelismeler var mi sizde suan nasilsiniz? Birbirimizin ayni oykuler yasamis iki kadin olarak birbirimize destek olalim lutfen. Cok tesekkur ederim. Sevgiler...Yani aşırı bi istekliydi diyemem ama normaldi zaten uzak mesafe ilişkisi yaşadık neyin ne olduğunu anlamadım pek diyebilirim.
İşte bu beklemiş ve ona zaman tanımış halim.Adam çok rahat huzurlu ama ben sürekli üzülüyorum.Sadece kavga ettiğimiz günler bu sorunu olduğunu hatırlıyor gibi davranıyor.
Şimdi sen takıksın bu konuda cümlesine kesinlikle katılmıyorum.Yani dünya üzerinde hangi kadın olursa olsun takar bu konuya(tabi sağlıklı normal bi kadından bahsediyorum)
Yani sevmişim evlenmişim ve bunu kocamla yaşamak istememden daha doğal ne var ki?Ve bu isteğim gerçekleşmeyince de mutsuz olmam takık olduğumu göstermez bence.
Bir de rahatımı bozmam aldatırım demişsin.İşte ben kendimi neden bu konuma sokayım ki yani bu adam beni neden kocasını aldatan utanmaz arsız kadın durumuna düşürüyor ki ?
Esas üzüldüğüm nokta o ben sadece zevkime filan odaklanmıyorum e aldattım bitti gitti sonra peki?
Ki zaten hassas bi insanım kendimi daha iğrenç hissedeceğim filan asla girmem aldatma olaylarına.
Ben de sana empati kurmanı tavsiye ediyorum.Sadece 1 dakika kendini benim yerime koy.2 Yıldır çabalayan mücadele eden benim ama problemli olan taraf da ben değilim bu arada.
evlilikte sorun tabiki peki ilk evlendiğiniz zamanlarda nasıldı..
siteye yeni üye oldum 2016 da değilKonu üç yıl önce açılmış
siteye yeni üye oldum 2016 da değil