- 23 Mart 2015
- 5.701
- 11.993
- Konu Sahibi sufisentir
Aslında daha iyisini bulamam diye boşanmamak da yanlış ya da daha iyisini bulurum diye boşanmak da yanlış bana göre.Bence cinsellik olmayan bir evlilik çekilmez. Şöyle örnek vereyim çok şükür eşimle cinsel uyumumuz ve yasantimiz çok güzel. Bazen saçma sebeplerden kavga ediyoruz ve aramıza soğukluk giriyor. Ama aramızdaki cinsel çekim bunu yok ediyor bir bakmisiz sarmas dolasiz :) siz de daha çok gencsiniz daha iyisini istemek ve aramak hakkınız. Bir daha evlenirsen daha iyi olacağı ne malum demiş çoğu kişi . Ben de diyorum ki çok daha iyisini bulmayacagin ne malum :) hayat bu. Belki de senin için yazilan asıl hayatı yaşamaya henüz baslamamissindir. Kendini mutsuzluga mahkum etme . Son bir süre tanı . Madem ki konusmussunuz. Baktın hala ayni yol ver gitsin hiç uğraşma.
Evet kötüsü de olabilir iyisi de hayat bu ama genel anlamda mutsuz olduğum için boşanmak istemiştim.
Dün konuştuk bu kez iyi araştırıp iyi bir terapiste gideceğini söyledi bilemiyorum bi süre daha denemeye değer belki de.
Evet kesinlikle belki bu sorunu yaşamasak eksi yönlerini çok rahat tolere edebilirdim.Emin olun eksi yonleri cinsel sorununuz oldugu icin gozunuze batiyor. Savasin bu durumla, esinizin artisi cok. Hrr insanda eksi listesi vardir, sahsimizin bile..
Ama haklısınız savaşmaya karar verdim ben de sanıyorum bu kadar insan yanılıyor olamaz.
Bir de en büyük nedenim sevgimin bitmemesi aslında o nedenle denemeye değer diye düşünüyorum.