• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

Bir kere neden günah olsun birini sevmek, sevişmek.
Onu geçelim.

Ama eşini boşayıp da bir kopyasına gitmek akıl karı değil.
Ben olsam yoğurdu üfleyerek yerim
Elbetteki günah üstelik ZINAya bile girer sen evli olmadığın allahın katın da nasıl bile bile böyle bişey yapıcan ki akıl karı değil bunu öyle geçiştiremezsin

1. Kendi statüzden biriyle ilişki kurabilirsiniz 2. Yarın o erkek sizi sahiplenip peşinizden bıçakla koşabilir erkek bunu neden yapar , toplum kadın kandırılmasını , kullanılmasını kabul eder ama erkeklik dediğinizde durum değişir 3. Evlenmeye layık görmediğiniz biriyle beraberlik etikmi ? 4.kendi denginizde ayarınızda birini bulup saygılı ve seviyeli , size yakışan bir ilişki yaşayın 5. Kadın cinayetine hayır
ama o ve diğer birçok erkek de evlenmeye layık görmedikleriyle beraber oluyor onlarınki etik mi? saygılı ve seviyeli ne oluyor? cinsellik ille de cıss tü kaka mı?
Eskiden kadın kocası ölse de boşansa da başka erkekle olmazmış. .
Ben biraz nostaljik düşünüyorum ama bence olması gereken bu..

doğrusu: başka bir erkekle evlenmezmiş. olmadığını nerden biliyorsunuz? çok ktü bir toplumda yaşıyoruz iki aileden ikisi de çoluklu çocuklu eşlerini aldatıp yıllarca sürdürüyorlar hiç haber izlemiyor musunuz? bence siz kendiniz gibi diğer insanları da temiz düşünüyorsunuz.. ben artık insanları ilk bakışta o kadar temiz değerlendirmiyorum malesef..

Adam sizin hormonel degisikliklerinizin farkinda bence yakkasmasi iyi niyetlerinden dolayi degilmis gibi duruyor ewet illa birseyler yasamak istiyorum diyorsan sana deger verecek yasadiklarina deger verecek birisiyle olsun ama guzel bir evlilik istiyorsan evlilik disi iliski yasama sabret inaniyorsan dua et karsina seninle bikac kere degil bi omur boyu sevismek icin birini cikarsin

Elbetteki günah üstelik ZINAya bile girer sen evli olmadığın allahın katın da nasıl bile bile böyle bişey yapıcan ki akıl karı değil bunu öyle geçiştiremezsin

Bence müslüman biri böyle bişey düşünemez kusura bakma

konuyu dine getirmeyelim arkadaşlar bildiğim kadarıyla yasak konumun kapatılmasını istemiyorum zaten yeni açtım lütfennn.....
ben müslümanım. müslüman düşünemez ne demek. dinimize göre en büyük günahlardan biri. müslüman yapmaz diye bir şey yok hakiki müslüman yapmamalı diye bir şey var ve tövbe denen bir şey de var. konuyu dini açıdan burda bırakalım diğer şekillerde değerlendirin hepinizin fikri çok önemli...

Ahsu evlilik dusunmem zaten bunla o amacla baslamak hata diyorsun.dogru diyorsun ama bu kisa vadeli bir dusunce.ben uzun vadeden bahsediyorum.
Erkekler bosanmislarin boyle dusinduginu bilse bosanmisla evlenmek istemezler.Ben olsam ben de istememErkekte olsa da istemem...Birgun duzgun bir erkek ciksa veya birgun evlenmek isteseniz bu konu karsiniza gelir.cekirge bir sicrar iki siki sicrar misali...bu dusuncenin sonu yok..Disinduginiz manada degil bosanmislar esittir ozgur cinsellik Ozdeslesir .Boyle cikar karsiniza ,direk olmasa dahi hepimiz ozgur davransak..Ben bu konuya herzamankonden ,bekarkinden daha fazla dikkkat etmek gerektigine inaniyorim:KK66:Belki ozgur cinsellige karsi olanlar hatrina arada kaynarsiniz belli olmaz:KK66:

Son düzenleme:
ADAM KENDİNE BAKTIRACAK YER ARIYOR HİÇ BOŞANMASAYDINIZ AYNI ŞEYİ EVDE YAŞIYORMUŞSUNUZ

Merhaba kk'nin guzel hatunlari, hepinize oncelikle hayirli bayramlar.
Derdimden bahsedeyim: ben bir yildir bosanma asamasinda olan 1 bucuk yil once esinden ayrilmis bir bayanim. Bosanmamiz haftaya sonlanacak insallah. Arada bir cocugumuz var 2 yasinda. Ama babasi ne ariyor ne soruyor.aradaki iletisimimiz neredeyse sifir. Ben de gencim iyi bir isim iyi bir maasim ustume evim var. Cocugum icin nafaka aliyorum. Bunu durumumu tasavvur edin diye yazdim cok sukur kimseye hele bir erkege ihtiyacim yok en azindan maddi anlamda. Uzun boyluyum giyimime bakimima dikkat ederim sacim hep yapili topuklu giyinirim ne cok acik ne kapali hamarat en buyuk tasasi cocugu ve gelecegi olan birisiyim disariya karsi gucluyum. Ve yalnizim. Bu ozelliklerimden sanirim, etkilenen birkac kisi oldu ama biseyler olmasina firsat vermedim. Ne munasebet dedim benim bir kizim var bosanmadim bile daha neler. Ama biri var ki ayni ofisteyiz her gun yuz yuze bakiyoruz yanyanayiz. Bana duygularini ifade etti mesaj atti ben de yanlislikla oldu heralde boyle bisey olamaz diyip gormezden geldim. Bu surecte bana cok destek oldu. Destek derken mahkemeden geliyorum diyelim sikma canini hepsi gecer beterin beteri var gibisinden moral verici laflar iste. Ilgisi hosuma gidiyordu ama arkadasimdi ben esimden baskasiyla boyle bisey dusunemezdim esimle her sey bitmisti ama baskasini hayatima nasil alabilirdim. Bu kisiye alistim, bir gun gorusmesek merak eder oldum, agzi da cok iyi laf yapan birisi. Gece hayati olan, benden 8 yasbuyuk, hic evlenmemis ama kizlari evine atip durmus, bekar takilan ve cevrece fazla sevilen bir kisi. Kariyer olarak benden geride maasi da benden bir hayli dusuk. Buna mi takildim derseniz onceki evliligimde tam da bundan cok cekmistim butun parami almasina ragmen adam gururuna yediremiyordu. Herneyse hicbir birikimi olmayan tum evin yukunu annesine yikmis gezip tozan aile hayatindan haberi olmayan evde durmaya tahammulu olmayan biri. Ama cok bilmis ikna edici konusan birisi. Mantigima uyduramadigim birisi. Eski esime hal ve tavirlari cok benzeyen birisi. Yasam tarzimizin zit oldugu birisi. Annesinin evlen diye baski yaptigi ve artik evlenmek istedigini soyleyen birisi. Ve ben artik mantikla hareket edicem desem de yine duygularima yenik dustum. Yalnizlikla basedemiyorum. Bir el istiyorum elimde bir omuz bir sevgi paylasimi hatta cinsellik. Ama gunah biliyorum, ama bu adami hem istiyor hem geri cekiliyorum her gun yanyana oldugumuz icin kendimi kontrol edemiyorum. Sevgilim olsun istiyorum ama cok mantiksiz sonu yok. Ama cok istiyorum. Ama ama.. 2 kere daha farkli durumlarda reddettim bunu. Birinde kendime hakim olamadim opustuk ve sonra ben sana bisey hissetmedimki dedim. Ben boyle biri degilim cunku. Bosanmadim bile. Ne kadar kizsaniz kabulum. Dogrusu bu adami cok istedim. Napicam bilmiyorum. Kendime nasil hakim olucam. Ben de duygusal olarak bir erkegi isterim cocuga deginmedin demeyin cok uzun oldu onu su an etkileyecek bir durum degil kizim canim. Hatta beraberlik isterim bekarken esimle beraber olmadik hakimolduk cunku cinselligi bilmiyordum simdi biliyorum ve bazen deli gibi istiyorum ama bu yillarca nasil surecek, bosanan bayanlar nasil nefsinize hakim oluyorsunuz. Ben boyle bisey nasil yaparim kimse bilmezse ote dunyada hesabini nasil veririm. Bi akil kizlar. Bu adama nasil davranayim. Ne dersiniz ?

Yaslariniz kac canim?

bana normal görüyormuş gibi geldi yorumlarından olayı :)

Sen müslüman oylamaya
bana normal görüyormuş gibi geldi yorumlarından olayı :)
sen musluman olmaya bilirsin ama sunu bil muslumanlar opusmek sevismek heleki iliskiye girmek evli olmadigin
biriyle zinaya girer bu tarz hareketler bunlari bil ve oyle yorum yaz diyorum zinayida biliyorsundur her halde turkiyede kaliyorsun belliki bunlari bilmen gerek baskada bisey demiyorum

ben de üflerim artık diyordum da bir yerde hormonlar ağır basıyor galiba..:KK64:

Doğru diyorsunuz ben de mantık evliliğinden yanayım böyle olması gerektiğini yaşayarak öğrenenlerdenim. Değişeceğini zaten düşünmüyorum olsa da bikaç ay olur bence değiştirmeye uğraşamam zaten..:KK14:

İnşallah ben de temiz olsun isterim hem onun da vaktini çalmış olacağım düşününce..:KK16:

Böyle bir şeyi birisinin diyeceğini biliyordum. ben güzelim demedim ki. kendimi anlattım suç mu? ve bu özelliklerim çevremde takdir toplayan şeyler. o zaman kısacık yazsaydım siz sorsaydınız bunu mu istiyorsunuz? ve eleştirmek için mi yazdınız yani? size göre cinsel bir şeyler yaşamak istemem de uygun olmayabilir o halde herkes sizin kafa yapınıza göre mi yazmak zorunda? asıl sizin şu yaptığınız mantıklı mı? tartışmak için yazmayın lütfen burda bir sürü konu var kendinize uygun birilerine yazın lütfen.:KK12:[/QUOTE]

Uygun kişi olarak seni buldum iste Sayın Bayan.

Adam sizin hormonel degisikliklerinizin farkinda bence yakkasmasi iyi niyetlerinden dolayi degilmis gibi duruyor ewet illa birseyler yasamak istiyorum diyorsan sana deger verecek yasadiklarina deger verecek birisiyle olsun ama guzel bir evlilik istiyorsan evlilik disi iliski yasama sabret inaniyorsan dua et karsina seninle bikac kere degil bi omur boyu sevismek icin birini cikarsin

kötü niyetten kastın peçete gibi kullanıp atmak sanırım.

iyi de konu sahibinin yazdıgının Türkçesi şudur; ''ateşim yükseldi, ilgi istiyorum, çok yalnızım, derhal sevişmem lazım. bu yüzden bu adamı bir süreligine peçete gibi kullanıp atmak istiyorum, ne düşünüyorsunuz kızlar?''... yani kötü niyetten kastın buysa, en başında kötü niyetli olan konu sahibinin kendisi :KK70: karşılıklı olarak peçete gibi kullanıp fırlatacaklar birbirlerini herhalde :KK70:

Sen müslüman oylamaya

sen musluman olmaya bilirsin ama sunu bil muslumanlar opusmek sevismek heleki iliskiye girmek evli olmadigin
biriyle zinaya girer bu tarz hareketler bunlari bil ve oyle yorum yaz diyorum zinayida biliyorsundur her halde turkiyede kaliyorsun belliki bunlari bilmen gerek
Musluman degilim diyor neden israr ediyorsun kendi bilir neye inanacagini dusunecegini saygisizlik etmedikten sonra inanmasa nolur

yatmak nedir ya. benim için de kolay mı sanıyorsunuz? her şeyime ters bi kere. ama hormonlar işte. ben kendi içimde ne mücedeleler veriyorum aylardır bi bilseniz. kafam çok net olsa çok normal karşılasam buraya yazmazdım zaten adamla haberleşirdim beraber olurdum bizi tutan ne de mi..
kafanda susleme canim o demek bu demek iste
veya bu demek o demek;)
.

kötü niyetten kastın peçete gibi kullanıp atmak sanırım.

iyi de konu sahibinin yazdıgının Türkçesi şudur; ''ateşim yükseldi, ilgi istiyorum, çok yalnızım, derhal sevişmem lazım. bu yüzden bu adamı bir süreligine peçete gibi kullanıp atmak istiyorum, ne düşünüyorsunuz kızlar?''... yani kötü niyetten kastın buysa, en başında kötü niyetli olan konu sahibinin kendisi :KK70: karşılıklı olarak peçete gibi kullanıp fırlatacaklar birbirlerini herhalde :KK70:
Tatlim bende onu diyorum hanimin hormonlari tavan yapmis erkek de kokuyu almis bu belli kendimce akil verdim hani bi kac defa diil de her gun sevismek istiyosazn yapma sabret :KK53::KK53::KK53:

Back