• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

Iliski tipi ne olursa olsun , bizim toplumumuzdaki erkeklerden saygi gormeyi beklememek gerekiyor bence, zira 3000 yil once magarada yasayan atalariyla ayni zihniyetteler. Toplumsal zihniyetimiz gercekten hasta. Insanlar dur sakin sevisme, kendini kirletme vs vs demisler, gordugunuz gibi ayni eylem erkeklerin elinin kiri, kadinlar icin alcalmak, kirlenmek ve degrsizlesmek. Yazacak cok sey var ama bosverin, Cherry nin kalemi tukenir, toplumumuzdaki zirvalar tukenmez.
Ben oğlum olsa döverim . Bir kıza o gözle baksa . İnsanın gelişmesi iyide toplumun aynı oranda gelişememesi sıkıntı

o kadar şikayet edıyoruz peki düzeltmek için neler yapıyoruz

Valla sekerim, bence once kadinlarin zihniyeti degismeli, kendilerini mal olarak gormeyi birakmali. Insan kendini ezdirince ezeni cok olur biliyorsunuz, kadinlar ezilmeyi ve 2.ci cinsiyet olmayi bu kadar kabullenmeseydi, bu toplum boyle olmazdi.

Kiziniza mal olmadigini, birey oldugunu ogretin mesela. Insanlar degismez ama toplumlar degisir, su anda icinde oldugumuz kusak bu kafada olsa da, 2 kusak sonrasinin daha akilli olmamasi icin bir sebep yok. Sokaktaki teyzenin fikri degismez, ama cocuklarimizin fikirleri degisebilir.

çok iyi durum tespiti yapmışsınız çok teşekkürler :KK24:dedikleriniz çok doğru tekrar tekrar okuyacağım..o_O

ben de duyulmasını istemem..:KK14:

ben de onu kullanmış olacağım böyle bir durumda, böyle bir adamla evlenme niyetim yok zaten..:KK16:

ben de üflerim artık diyordum da bir yerde hormonlar ağır basıyor galiba..:KK64:

Doğru diyorsunuz ben de mantık evliliğinden yanayım böyle olması gerektiğini yaşayarak öğrenenlerdenim. Değişeceğini zaten düşünmüyorum olsa da bikaç ay olur bence değiştirmeye uğraşamam zaten..:KK14:

İnşallah ben de temiz olsun isterim hem onun da vaktini çalmış olacağım düşününce..:KK16:

Böyle bir şeyi birisinin diyeceğini biliyordum. ben güzelim demedim ki. kendimi anlattım suç mu? ve bu özelliklerim çevremde takdir toplayan şeyler. o zaman kısacık yazsaydım siz sorsaydınız bunu mu istiyorsunuz? ve eleştirmek için mi yazdınız yani? size göre cinsel bir şeyler yaşamak istemem de uygun olmayabilir o halde herkes sizin kafa yapınıza göre mi yazmak zorunda? asıl sizin şu yaptığınız mantıklı mı? tartışmak için yazmayın lütfen burda bir sürü konu var kendinize uygun birilerine yazın lütfen.:KK12:

anlayabiliyorum ben 2 aydır kuduruyorum :27:
ama erkek çok ille de bu mu olmak zorunda :110:

saglıklı bır bayansın tabıkkı duygu ve cınsellık anlamında eksıgını gıdermek ısteyeceksın ama esın gıbı bırı ıle tekrar yakınlasma,gunah falan sozerıne kulak asma kadınlıgını yaşa derim ben

bir de soyle dusun..bosver yat diwn arkadaslar olmus da.Bu sekilde davrananlar yuzunden her bosanmisi musait gorenleri destekliyor bu davranis..sen temiz niyetlerle yaklassan da adam alismis ya seni de oyle olacak saniyor..lutfe. fifenle kendini...

Ben de tam bunu diyecektim, simdi konu sahibesi, siz esiniz ve bu herif gibi sorumsuz, serserilerden hoslaniyorsunuz anladigim kadariyla. Lakin bu adamlarla uygun olsaydiniz, zaten evliliginiz bitmezdi. Esinizin kopyasina gitmeyin bence.

ne güzel kurtarmışsın paçayı
tövbe bidaha aynı tip birini istemem ben :110:

eski eşime benziyor derken ben benzetiyorum tamam kötü şeyler yaşadık da zebani değildi ki bu adam iyi anlamda da bazı özelliklerini benzetiyorum tarz olarak diyeyim mesela çok titiz falan yoksa bu öbürüne göre daha mantıklı. işi belli iş değişikliği bekliyor haber gelirse benden de iyi bir pozisyonda olacak ve maaşı da bana denk olacak. ama ikisinin de bekar hayatı gece hayatıyla geçmiş :KK12: bu hepsinde mi böyle olur onu da bilmiyorum belli bir yaşa gelmiş adam sonuçta..

Ozaman beni meta gordu evlenmedi diye gelip dertlenmeyin burda..bu degil de duzgun biri olur boyke bosaninca ozgur cinsel hayattan hoslanmax ozaman uxulursunuz..

Cinsel hayatni tatmin ediyor olursun guzel ama karsiya meta olmaktam kurtulamazsin basedemezsiniz erkeklerle..onlar herzaman bu davranista meta gorurler .evlilik bekliyorsan bu oran duser.kendini kandirmaktan oteye gitmezsin..

kendını frenle derken saglıklı bır bayan bosandı dıye cınsel hayatını bır koseye mı atacak,cınsellık mutluluk hormonu salgılıyor ve omru uzatıyor bılımsel arastırmalara göre
kenara atılamıyormuş zaten..

Ondan herkesi oyle olacak saniyorlar..bu firsati vermeyin lutfen..Temiz erkekler bile bosanmislari boyle gorebiliyorlar bu xavranislar yuzunden..oyuzde. evlilik dusuyor iste ...az sabir..farkli oldugunu goster cumle aleme...
cümle alem kim? kim bu insanlar? hani nerdeler? hangisi yanımda oldu? hangisi kapımı yokladı o kadar sıkıntı yaşadığım halde? ilk zamanlar bir ekmeğe bile muhtaç olduğum gün oldu borç para istediğim halde borç dediğim halde ah şekerim kuaföre gideceğim gibi saçma bir sebep sunan elalemin önlünü mü etmeye çalışacağım? kim bu insanlar? ve kim bu erkekler gözlerine her zaman iyi iffetli görünelim? kıymet mi biliyorlar? evlendiğimde elimi bile başkası tutmamıştı, kıymete mi bindim? karşımdaki adam iffetli miydi? beni ilgilendirir miydi?

Şimdi şu yorumuma beni yuhlayacak 1 milyon kadın çıkar . Ama erkek gibi yaşayıp erkek gibi sorumlulukları aldığımız yaşamda , söz konusu cinsel öZgürlük oldumu ! Bizden kadınlık bekleniyor . Sevişeceğinizi devlete duyurup yasallaştırmadan , ilişki kuramıyoruz . Ben kurmuyorum yapamayacağımdan yada toplumu iplediğimden veya kendimi suçlama korkusundan değil , böyle bir ilişkide erkek tarafından saygı görmeyeceğimi bildiğim için ! Ortada öyle donanımlı erkek görmediğim için .
Ortada çok donanımlı erkekler de var. benim çevrem farklı galiba. erkek tarafı saygısızsa her şekilde bunu yapıyor bu erkeklerden çok bizim takıntımız bence onlara bu kozu biz veriyoruz..

Iliski tipi ne olursa olsun , bizim toplumumuzdaki erkeklerden saygi gormeyi beklememek gerekiyor bence, zira 3000 yil once magarada yasayan atalariyla ayni zihniyetteler. Toplumsal zihniyetimiz gercekten hasta. Insanlar dur sakin sevisme, kendini kirletme vs vs demisler, gordugunuz gibi ayni eylem erkeklerin elinin kiri, kadinlar icin alcalmak, kirlenmek ve degrsizlesmek. Yazacak cok sey var ama bosverin, Cherry nin kalemi tukenir, toplumumuzdaki zirvalar tukenmez.
doğru söylüyorsunuz:KK52: kadın her zaman 2. sınıf onların gözünde..

anlayabiliyorum ben 2 aydır kuduruyorum :KK53:
ama erkek çok ille de bu mu olmak zorunda :110:
ama elimizde bu var:KK51:
düzenli cinsel hayata alışınca
pat diye kesilince öyle oluyorsun :110:
aynen öyle şu an tam da yaşadığım:oops:

kenara atılamıyormuş zaten..

cümle alem kim? kim bu insanlar? hani nerdeler? hangisi yanımda oldu? hangisi kapımı yokladı o kadar sıkıntı yaşadığım halde? ilk zamanlar bir ekmeğe bile muhtaç olduğum gün oldu borç para istediğim halde borç dediğim halde ah şekerim kuaföre gideceğim gibi saçma bir sebep sunan elalemin önlünü mü etmeye çalışacağım? kim bu insanlar? ve kim bu erkekler gözlerine her zaman iyi iffetli görünelim? kıymet mi biliyorlar? evlendiğimde elimi bile başkası tutmamıştı, kıymete mi bindim? karşımdaki adam iffetli miydi? beni ilgilendirir miydi?

Ortada çok donanımlı erkekler de var. benim çevrem farklı galiba. erkek tarafı saygısızsa her şekilde bunu yapıyor bu erkeklerden çok bizim takıntımız bence onlara bu kozu biz veriyoruz..

doğru söylüyorsunuz:KK52: kadın her zaman 2. sınıf onların gözünde..

ama elimizde bu var:KK51:
aynen öyle şu an tam da yaşadığım:oops:

1.5 sene iyi sabretmişsin :27:
yani bence iki yetişkin insan birbirlerine saygı duyarak cinsel amaçla da bir araya gelebilirler
ama saygılı olacak
hem anladığım kadarıyla senin de istediğin bu
ayrıca şu elalem lafına katılıyorum
ben de çok dokunulmamış gittim ama bi poha yaramadı :KK45:

Hele ayni is yerindenmis.cocugun var rtmr rylemr;)ben bile derdine dustum burdan.ya bize sormayacan yada sordun dinleyecen.ben yapma diyom.;)

Sap seymanin s si ;)tlf dan yaziyorum o harf yok;)

Back