Zamanında 'kafan kadar kistin var, tedavisiz hamile kalamazsin' diyen doktor yüzünden ağlayan arkadaşım evlilik dışı hamile kalmıştı. Doktora güvenmiş,korunmamış. Sonuç,zar zor evlendi karnı burnunda. Yetmedi sütten kesilmeden yanlışlıkla ikinciyi doğurdu.Dün bi arkadasimla gorüstum yilda 2 kere falan adet oluyomus hormon bozuklugunun haddi hesabi yok ve doktorlar senin assla cocugun olmaz demis evlenmeden önce.hemde kac doktor.10 yillik evli ve su an 4 cocugu var.lütfen umudunuzu kesmeyin.benimde 1 senedir olmuyor diyorumki zamani var umudumu asla kesmiyorum..
İyyyy o nasıl iş ya?Sanki kendimi bir kısır döngü nün içinde hissediyorum... her ay aynı hüsran her ay aynı umutlar... sanki herkes anne olur bi benden bişey olmaz.. kendimi eksik yapayalniz hissediyorum... başka kadından çocuğu tabiki bende istemem.. Siz olsanız istermiydiniz diye sordum sadece. .
O kadın yıllarca neler yaşamış demekki bunu kabullenmis 10 yaşında çocuk ve ona çok iyi annelik yapıyor ... çaresizlik böyle bişey... evlatlık alıp ikimizden de olmayacaksa çocuk barı birimizden olsun demiş karar vermişler saygı duyuyorum onada...
Kafam bu aralar çok karışık...
Etrafimda ailemde sülalem de herkes hamile. Sanki bu dünyaya bir ben gönderilmişim.. herkesin olur bi benim olamaz düşüncesi var hep içimde...
Bilmiyorum çok karisigim allah yardımcımız olsun ...
Doktorum bursa acıbadem de şahin zeteroglu..
İyyyy o nasıl iş ya?
İstek buysa bunun da binbir tane yolu var, yapay dollemesi-aşilamasi var. Adamın kadınla zevk dolu geceler geçirmesi gerekmiyor bebek için.
Shameless dizisini hatırlattı bana. Kadının çocuğu olmuyordu,taşıyıcı anne çok pahalli diye erkek , kadının annesiyle sevişmişti, hamile kalana kadar
Dizide izler 'shameless işte' der gecerdik ama ülkemizde de neler varmış...
5 seneye sadece 1 deneme az. Ben 3 senede 3 deneme yaptım ki her birinin 8 ay rahat arası vardı Ayrıca normal yolla hamile kalan cok arkadasım oldu tek tuple, ama siz derdinize derman yerine boyle olumsuz dusunup etrafınıza bu enerjiyi yayarsanız evren size onu verecektırDoktorlar tek tüp le de çocuğumun normal yolla olabileceğini söyledi.
1 tane negatif tüp bebek deneyimim var. .
2 tane 5. Gün dondurulmus embriyolarım var çok iyi kalitede...
Sadece aramızda konuştuk farzetki 15 20 yıl olmadı o zaman ne düşünüyorsun diye sordum eşime ...
Peki birinci neden olmamış
Yani yumurta ve sperm varmış tutunamamasının bir sebebi var mı
Tekrar denersiniz ama önce psikolojik destek alın
Bence bu ilişkide mutlu olmayan kişi sizsiniz. Eşinizin sizden böyle bir talebi yok.Evet bencede çok kötü insan unutamaz adapte olamaz resmen aldattı seni. .
Kim bilir o kadın neler yaşadı da o duruma kadar geldi kabullendi allah korusun..
Bende yapamazdım. .
Benim fikrim boşanmak madem benden olmuyor başkası ile evlensin mutlu olsun fikrindeyim...
Zaten ilkinde olma ihtimali az, deneme yapıldıkca sana artıyor. Birde oyle buyuk bir sorun yok bu kadar kenara sıkısacak ne var, evet anlıyorum belki cok istiyor ama kendim yasadıgım ıcınde tanıyorum bu duyguları. Benim ilk oglum azosperm (tup bebek), ıkıncı oglum ise morjolojı 0 tup bebekten Baska olmaz derken oldu Benim bunlara bedenen bir katkım elbette olmadı, ben sadece ogrendıgım bazı seylerı hayatıma dahil ederek yasadım. Psikolojik destek haricinde akupunktur noral terapi meditasyon gıbı gruplara katılabilir, direk stres noktasına atıs yapıyorlar cok gevserPeki birinci neden olmamış
Yani yumurta ve sperm varmış tutunamamasının bir sebebi var mı
Tekrar denersiniz ama önce psikolojik destek alın
Evlatlık yani bi başkasının çocuğuna annelik yapamazsınız(yazdıklarınınzdan bu hisse kapıldım.) Sakın bi canın günahına girmeyin. Evlatlık çocuk almayın. Tedavilerle çocuk sahibi olmaya bakın.Merhaba arkadaşlar ...
Uzun yıllardır bebek hasreti ile yaşıyoruz.. 5 yıla yakındır olmuyor şuan da ki durum şöyle...
Benim bir tüpüm kaldı diğeri alındı hastalıktan dolayı ..
Eşim de problem yok hatta 3 erkek değerinde spermleri...
Benim eşim çocukları cok seviyor arkadaşlarının 3. Cu çocuğu bile oldu biliyorum çok üzülüyor..
Ben başkasının çocuğunu kucağına alıp sevebilen bir insan değilim ama eşim çok ilgili çocuklara kimin olursa olsun alır sever...
Eşimi çocuk tan mahrum bırakmak istemiyorum... hani hiç olmazsa çocuğumuz napariz diye düşündük...
Eşim burdan gideriz bizi kimsenin tanımadığı bir yerde evlatlık alır yaşarız kimse çocuğa söyleyemez üzemez sen evlatlıksin diye dedi ...
Ben farklı düşünüyorum ama dedim senin çocuğun olur hemde hemen.
Boşanalım sen yolunu çiz dedim bana bağırmaya başladı... kendi açısından haklı bilemiycem.. ama bende karışık duygular içindeyim...
Burda bir kadının çocuğu olmadı diye kadın kocasına dediki git başlasi ile çocuk yap getir birlikte büyütelim...
Adamın çocuğu oldu başka kadından para karşılığı yapıldı...
Çocuk şuan 10 yaşında kadını annesi biliyor...
Siz olsanız ne yapardınız. .
Evlatlık mi...
Boşanmak mı...
Yada kocanızın başka kadınla çocuk yapmasını kabullenmekmi...
??????
Duygularım düşüncelerim piskolojim çok karışık... biliyorum 5 yıl uzun bir süre değil ama aramızdaki konuşma böyle geçti.. merak ettim siz olsanız ne yapardınız???
O "benden boşan"sözü sınamak için gelir bana hep,böyle bir şeyden korkarak öğrenme isteği.Kocaya başkasından çocuk yap demek midesizlik. Bunun hiçbir kabulu ve izahi yok. Adamın boşanma isteği yoksa sizinde boşan demeniz gereksiz.
O kadar çocuk varken yurtlarda neden evlatlığı düşünmeyesiniz ki? Çocuğunuz olsa bile düşünebilirsiniz. Ayrıca çocuktan bunu saklamanızıda hiç tavsiye etmem eğer alırsanız. Yalan üzerine hiçbir ilişki kurulmaz.
Zaten ilkinde olma ihtimali az, deneme yapıldıkca sana artıyor. Birde oyle buyuk bir sorun yok bu kadar kenara sıkısacak ne var, evet anlıyorum belki cok istiyor ama kendim yasadıgım ıcınde tanıyorum bu duyguları. Benim ilk oglum azosperm (tup bebek), ıkıncı oglum ise morjolojı 0 tup bebekten Baska olmaz derken oldu Benim bunlara bedenen bir katkım elbette olmadı, ben sadece ogrendıgım bazı seylerı hayatıma dahil ederek yasadım. Psikolojik destek haricinde akupunktur noral terapi meditasyon gıbı gruplara katılabilir, direk stres noktasına atıs yapıyorlar cok gevser
Ben bu fikri olabilitesi var buldum. Hatta ilişkisiz aşılama tüp bebek vb yöntemle sperm enjeksiyonu sağlanabilir. Bi nevi taşıyıcı annelik. Maddi durumunuz varsa olur benceMerhaba arkadaşlar ...
Uzun yıllardır bebek hasreti ile yaşıyoruz.. 5 yıla yakındır olmuyor şuan da ki durum şöyle...
Benim bir tüpüm kaldı diğeri alındı hastalıktan dolayı ..
Eşim de problem yok hatta 3 erkek değerinde spermleri...
Benim eşim çocukları cok seviyor arkadaşlarının 3. Cu çocuğu bile oldu biliyorum çok üzülüyor..
Ben başkasının çocuğunu kucağına alıp sevebilen bir insan değilim ama eşim çok ilgili çocuklara kimin olursa olsun alır sever...
Eşimi çocuk tan mahrum bırakmak istemiyorum... hani hiç olmazsa çocuğumuz napariz diye düşündük...
Eşim burdan gideriz bizi kimsenin tanımadığı bir yerde evlatlık alır yaşarız kimse çocuğa söyleyemez üzemez sen evlatlıksin diye dedi ...
Ben farklı düşünüyorum ama dedim senin çocuğun olur hemde hemen.
Boşanalım sen yolunu çiz dedim bana bağırmaya başladı... kendi açısından haklı bilemiycem.. ama bende karışık duygular içindeyim...
Burda bir kadının çocuğu olmadı diye kadın kocasına dediki git başlasi ile çocuk yap getir birlikte büyütelim...
Adamın çocuğu oldu başka kadından para karşılığı yapıldı...
Çocuk şuan 10 yaşında kadını annesi biliyor...
Siz olsanız ne yapardınız. .
Evlatlık mi...
Boşanmak mı...
Yada kocanızın başka kadınla çocuk yapmasını kabullenmekmi...
??????
Duygularım düşüncelerim piskolojim çok karışık... biliyorum 5 yıl uzun bir süre değil ama aramızdaki konuşma böyle geçti.. merak ettim siz olsanız ne yapardınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?