- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
tabi cocugun olmasini engelleyecek istisna durumlar var buna bir sey diyemem bende pkonun dibini gormus bir insanim cok dr gezdim cok ilac kullandim kullandigim ilaclarla yumurta olusmamasina sasiran dr lar gordum okadar direncliydi yani drlar hep nasil olmaz ya dediklerinde biraz daha dibe battim bir yandanda icimden artik erkekleri bile dogurtuyorlar bugun degilse yarin diye teselli ettim kendimi drlarin sen doguramazsin dedikleri cok insanin hamile kaldigini sende bisey yok kolay hamile kalirsin dedikleri insanlarin cocuklarinin olmayisina sahit oldum hastanelerde cevremde ama bana gore kadin bunyesi cok farkli bu ay hayatta senden bisey olmaz dedikleri bunye bir sonraki ay mumkun olsa her ay bir tane doguracak dereceye geliyor arkadasinizda bunun en basit ornegiPkonun en agir derecesiymis yani.asla yumurtlama olmuyomus.kac doktora gitmis 1 tane deil hepsi ayni seyi demis.tüp bebekle bile olmaz demis.sonuncu cocuguna korunurken hamile kalmis ve 3 ay adet olmus hamile olduguni 3 aylikken ögrenmis.Rabbim verecekse hertürlü veriyo yani.nasip
Kesinlikle.umutsuz olmamak lazim.adet oluyorsak yumurtamiz varsa herzaman ihtimal vardir bence :)tabi cocugun olmasini engelleyecek istisna durumlar var buna bir sey diyemem bende pkonun dibini gormus bir insanim cok dr gezdim cok ilac kullandim kullandigim ilaclarla yumurta olusmamasina sasiran dr lar gordum okadar direncliydi yani drlar hep nasil olmaz ya dediklerinde biraz daha dibe battim bir yandanda icimden artik erkekleri bile dogurtuyorlar bugun degilse yarin diye teselli ettim kendimi drlarin sen doguramazsin dedikleri cok insanin hamile kaldigini sende bisey yok kolay hamile kalirsin dedikleri insanlarin cocuklarinin olmayisina sahit oldum hastanelerde cevremde ama bana gore kadin bunyesi cok farkli bu ay hayatta senden bisey olmaz dedikleri bunye bir sonraki ay mumkun olsa her ay bir tane doguracak dereceye geliyor arkadasinizda bunun en basit ornegi
Yani inanamıyorum ben de,aksi durumda bu seçeneği kullanan kadınlar olabileceği de geliyor akla o zaman,inanmak stemiyorum ama bu şekli varsaBenim 10 yilda oldu evladim.
Bosanmadim, evlat edinmek istemedim ya benimseyemezsem ona iyi anne olamazsam diye. Hele ki son secenegi asla dusunmedim, olaki esim boyle bir teklifle gelseydi git cocuk yaptigin kadinla kal derdim. Kocasini baska kadina yollamak sapiklik, midesizlik bana gore.
Sabrettik, dua ettik, tevekkul ettik. Rabbim mukafatini verdi.
Rabbim sizede versin
Çoğu zaman bnde düsünüyorum benim hiç çocuğum olmayacak galiba diyeSanki kendimi bir kısır döngü nün içinde hissediyorum... her ay aynı hüsran her ay aynı umutlar... sanki herkes anne olur bi benden bişey olmaz.. kendimi eksik yapayalniz hissediyorum... başka kadından çocuğu tabiki bende istemem.. Siz olsanız istermiydiniz diye sordum sadece. .
O kadın yıllarca neler yaşamış demekki bunu kabullenmis 10 yaşında çocuk ve ona çok iyi annelik yapıyor ... çaresizlik böyle bişey... evlatlık alıp ikimizden de olmayacaksa çocuk barı birimizden olsun demiş karar vermişler saygı duyuyorum onada...
Kafam bu aralar çok karışık...
Etrafimda ailemde sülalem de herkes hamile. Sanki bu dünyaya bir ben gönderilmişim.. herkesin olur bi benim olamaz düşüncesi var hep içimde...
Bilmiyorum çok karisigim allah yardımcımız olsun ...
Kıbrıs ta yumurta nakli olabilir yazan oldu mu bilmiyorum. Başkasının yumurtası ve eşinizin spermi döllendikten sonra sizin rahme konulacak ve bebeği siz doğuracaksınız.
Soy bağının değiştirilmesi suç değil mi??Merhaba arkadaşlar ...
Uzun yıllardır bebek hasreti ile yaşıyoruz.. 5 yıla yakındır olmuyor şuan da ki durum şöyle...
Benim bir tüpüm kaldı diğeri alındı hastalıktan dolayı ..
Eşim de problem yok hatta 3 erkek değerinde spermleri...
Benim eşim çocukları cok seviyor arkadaşlarının 3. Cu çocuğu bile oldu biliyorum çok üzülüyor..
Ben başkasının çocuğunu kucağına alıp sevebilen bir insan değilim ama eşim çok ilgili çocuklara kimin olursa olsun alır sever...
Eşimi çocuk tan mahrum bırakmak istemiyorum... hani hiç olmazsa çocuğumuz napariz diye düşündük...
Eşim burdan gideriz bizi kimsenin tanımadığı bir yerde evlatlık alır yaşarız kimse çocuğa söyleyemez üzemez sen evlatlıksin diye dedi ...
Ben farklı düşünüyorum ama dedim senin çocuğun olur hemde hemen.
Boşanalım sen yolunu çiz dedim bana bağırmaya başladı... kendi açısından haklı bilemiycem.. ama bende karışık duygular içindeyim...
Burda bir kadının çocuğu olmadı diye kadın kocasına dediki git başlasi ile çocuk yap getir birlikte büyütelim...
Adamın çocuğu oldu başka kadından para karşılığı yapıldı...
Çocuk şuan 10 yaşında kadını annesi biliyor...
Siz olsanız ne yapardınız. .
Evlatlık mi...
Boşanmak mı...
Yada kocanızın başka kadınla çocuk yapmasını kabullenmekmi...
??????
Duygularım düşüncelerim piskolojim çok karışık... biliyorum 5 yıl uzun bir süre değil ama aramızdaki konuşma böyle geçti.. merak ettim siz olsanız ne yapardınız???
E o zaman sorun yok ki ablamın yumurtası yok denecek seviyedeydi doktoru bunu önerdi bir başarısız aşılama 3 başarısız tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldı ablam. Doktor bile mucize bebek demişti. Yeğenim 8 aylıkken ikinciye hamile kaldı sonra da. Ama çok dua ettik umut etmeyi bıraktığı zamanlar da oldu ama Allah in mucizeleri sayısız .Canım yumurtam var çok şükür..
Tüp bebek de denedik tutmadı ...
Ben olsam çocuk fikrinden vazgeçerdim, üstümden de yük kalkardı.Merhaba arkadaşlar ...
Uzun yıllardır bebek hasreti ile yaşıyoruz.. 5 yıla yakındır olmuyor şuan da ki durum şöyle...
Benim eşim çocukları cok seviyor arkadaşlarının 3. Cu çocuğu bile oldu biliyorum çok üzülüyor..
Ben başkasının çocuğunu kucağına alıp sevebilen bir insan değilim ama eşim çok ilgili çocuklara kimin olursa olsun alır sever...
Eşimi çocuk tan mahrum bırakmak istemiyorum... hani hiç olmazsa çocuğumuz napariz diye düşündük...
Eşim burdan gideriz bizi kimsenin tanımadığı bir yerde evlatlık alır yaşarız kimse çocuğa söyleyemez üzemez sen evlatlıksin diye dedi ...
Boşanalım sen yolunu çiz dedim bana bağırmaya başladı... kendi açısından haklı bilemiycem.. ama bende karışık duygular içindeyim...
Burda bir kadının çocuğu olmadı diye kadın kocasına dediki git başlasi ile çocuk yap getir birlikte büyütelim...
Evlatlık mi...
Boşanmak mı...
??????
Duygularım düşüncelerim piskolojim çok karışık... biliyorum 5 yıl uzun bir süre değil ama aramızdaki konuşma böyle geçti.. merak ettim siz olsanız ne yapardınız???
Taşıyıcı annelik ülkemizde yasak ve iğrenç bir şey...Senin esinin cocugu olsada annesi o olmus oluyor.Boyle birseyi at aklindan.Evlatlik edinmekse yurtta kimsesi olmayan bir bebege sahip cikmak anlamina gelmektir.Ayni durumda ben olsam ewlatlık edinmeyi tercih ederdimMerhaba arkadaşlar ...
Evlatlık mi...
Boşanmak mı...
??????
Ekmek değil su değil, çocuksuz da yaşanır. Böyle takıntılar yapıp aklına sokmayın kimsenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?