- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
tabi cocugun olmasini engelleyecek istisna durumlar var buna bir sey diyemem bende pkonun dibini gormus bir insanim cok dr gezdim cok ilac kullandim kullandigim ilaclarla yumurta olusmamasina sasiran dr lar gordum okadar direncliydi yani drlar hep nasil olmaz ya dediklerinde biraz daha dibe battim bir yandanda icimden artik erkekleri bile dogurtuyorlar bugun degilse yarin diye teselli ettim kendimi drlarin sen doguramazsin dedikleri cok insanin hamile kaldigini sende bisey yok kolay hamile kalirsin dedikleri insanlarin cocuklarinin olmayisina sahit oldum hastanelerde cevremde ama bana gore kadin bunyesi cok farkli bu ay hayatta senden bisey olmaz dedikleri bunye bir sonraki ay mumkun olsa her ay bir tane doguracak dereceye geliyor arkadasinizda bunun en basit ornegiPkonun en agir derecesiymis yani.asla yumurtlama olmuyomus.kac doktora gitmis 1 tane deil hepsi ayni seyi demis.tüp bebekle bile olmaz demis.sonuncu cocuguna korunurken hamile kalmis ve 3 ay adet olmus hamile olduguni 3 aylikken ögrenmis.Rabbim verecekse hertürlü veriyo yani.nasip