boşanmak mı ceza karşı tarafa boşanmamak mı?

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
boşanarak ödüllendirmek mi
boşanmayarak cezalandırmak mı..
herkesin durumu düzeni yaşadığı farklı ama sonuç herkes (ya da benim çevremdekiler ) bu düşüncede
boşananlar özellikle .

düşünceleri ne anlamadım boşanma mı diyorlar, karşı tarafa ödül veya ceza olması değil mesele, senin çıkarın önemli

Boşanacak duruma gelmişseniz ve boşanmıyorsan en büyük cezayı, yeni bir hayata başlamayı reddederek, hayatını birini cezalandırmak için erteleyerek kendine vermez misin?
Bu durumlarda hırs, öfke, intikam duygularını bir kenara bırakıp, en az zararla kendini kurtarmaya bakmalı diye düşünüyorum.

boşanmamak ,huzursuz mutsuz yaşamak kim için ödül olabilir ki? karşısındaki ceza vermek adına boşanmayan kadın,kendisi mutlu olabilecek mi o evliilikte ,çok saçma...

düşünceleri ne anlamadım boşanma mı diyorlar, karşı tarafa ödül veya ceza olması değil mesele, senin çıkarın önemli
boşanan arkadaşlarım şu anda boşanarak onu ödüllendirdim diyor. sorumluluktan kurtardım onu diyor. ve o çocuğuyla hayat mücadelesi verirken boşanan eş gezip tozup gününü gün ediyor. çocuğunu arayıp sorduğu yok .ilgi babalık sıfır. hem anne hem baba oluyor kız.

o tıynetteki adam evlilik içinde de çocukla ilgilenmiyodur zaten

Boşanma noktasina kadar geldiyseniz bence bir kere daha dusunun kimi ne icin cezalandiracaksiniz
Bosanmak istediginiz insan zaten size yeterince zaman kaybettirmis insandir
Daha fazla uğraşmayın. Boşanın.

evli kalsaydı,mutsuz bir evlilkte mi hayat mücadelesi verecekti? ya çocuklar? onlar için daha mı iyi olacaktı?
ayrıca kimin daha mutlu olduğu tartışılır ki,dışardan ne kadar güzel görünen hayatlar ne kadar berbat biliyor musunuz?

yeni başladığı hayat boşanmadan önceki halinden daha kötü ...
bu tamamen kişi ile alakalı bir durum..eski eşininin gezip tozduğunu bildiğine göre,hala eskiye takılı kalmış demektir.yeni bir hayata başaldığını düşünmüyorum..
elbetteki çocukla beraber yalnız olmak zordur ama mutsuz evlilikten daha iyidir bence..

yeni başladığı hayat boşanmadan önceki halinden daha kötü ...
Neden daha kötü? Evli kalsa ne değişecekti? Hem çocuk ile hem o adam ile uğraşacaktı. Hiç sanmıyorum ki o adam evliyim diye çocuğuyla ilgilensin. Maddi açıdan kötü diyorsanız onu bilemem. Ben yinede mutlu olmadığım bir adamla aynı evde yaşamak istemezdim.

boşanmadan önce oda öyle diyordu benim annem babam sürekli kavga ediyordu daha kötüsü olamaz. en azından çocuğum huzurlu bir ortamda olur...
ama şuan tamamen farklı çocuk hasta oluyor kız gece gündüz koşturuyor gücü yettiği kadar ama eski eşinin ruhu bile duymuyor. kendi çok yıpranmış yorulmuş. keşke boşanmasaydım da böyle bi düzenim olmasaydı diyor.

boşanarak ödüllendirmek mi
boşanmayarak cezalandırmak mı..
herkesin durumu düzeni yaşadığı farklı ama sonuç herkes (ya da benim çevremdekiler ) bu düşüncede
boşananlar özellikle .
bir kadına yakışmayacak bir soru sormuşsunuz .
karşı tarafı cezalandırmak ancak kültürsüz kişilere has bir davranıştır.
boşanmak isteyenden tabiki boşanacaksınız .
Asalet bunu gerektirir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…