başkası yüzünden zaten tüm hayatı değişiyor o başkası yüzünden çocuğunu babasız büyütüyor....
boşanmadan önce oda öyle diyordu benim annem babam sürekli kavga ediyordu daha kötüsü olamaz. en azından çocuğum huzurlu bir ortamda olur...
ama şuan tamamen farklı çocuk hasta oluyor kız gece gündüz koşturuyor gücü yettiği kadar ama eski eşinin ruhu bile duymuyor. kendi çok yıpranmış yorulmuş. keşke boşanmasaydım da böyle bi düzenim olmasaydı diyor.
eski eş çocukla irtibatta değil mi ?bu onun kendi hödüklüğü...bu mantıkta bir adam evliyken de çocuğuyla pek iligli olduğunu sanmıyorum..peki boşanma sebepleri nedir?boşanmadan önce oda öyle diyordu benim annem babam sürekli kavga ediyordu daha kötüsü olamaz. en azından çocuğum huzurlu bir ortamda olur...
ama şuan tamamen farklı çocuk hasta oluyor kız gece gündüz koşturuyor gücü yettiği kadar ama eski eşinin ruhu bile duymuyor. kendi çok yıpranmış yorulmuş. keşke boşanmasaydım da böyle bi düzenim olmasaydı diyor.
boşanan arkadaşlarım şu anda boşanarak onu ödüllendirdim diyor. sorumluluktan kurtardım onu diyor. ve o çocuğuyla hayat mücadelesi verirken boşanan eş gezip tozup gününü gün ediyor. çocuğunu arayıp sorduğu yok .ilgi babalık sıfır. hem anne hem baba oluyor kız.
boşanmak demek çocuğun babasız olması demek değil,eşlerin ayrıllması demektir..eğer babası olarak ayrıyken sorumluluk almıyorsa,evliyken de almıyordur bana göre..başkası yüzünden zaten tüm hayatı değişiyor o başkası yüzünden çocuğunu babasız büyütüyor....
tam tersi kültürlü üst düzey bir bayan... çevresindeki evliliklerin hepsi mutsuz yerli yerinde mutlu giden bişeyler yok.bir kadına yakışmayacak bir soru sormuşsunuz .
karşı tarafı cezalandırmak ancak kültürsüz kişilere has bir davranıştır.
boşanmak isteyenden tabiki boşanacaksınız .
Asalet bunu gerektirir .
çalışan güçlü kendi ayakları üzerinde duran bir bayan. güç çatışması ve ev içi şiddetli geçimsizlik tartışmaeski eş çocukla irtibatta değil mi ?bu onun kendi hödüklüğü...bu mantıkta bir adam evliyken de çocuğuyla pek iligli olduğunu sanmıyorum..peki boşanma sebepleri nedir?
tek başına sorumluluk zor ama huzursuzluktan ve mutsuzluktan iyidir bana göe.
tam tersi kültürlü üst düzey bir bayan... çevresindeki evliliklerin hepsi mutsuz yerli yerinde mutlu giden bişeyler yok.
idare edilebilir bi hayat yaşamak varken o adamın özgürlüğünü eline verdim gitti hem kızımı babasız bıraktım hem de zor bi yükün altına girdim dedi. ve ekledi yaşanabilir durumdayken inat edip boşandım ama şimdi daha mutsuzum
niye hep adama takılmış durumda,tam da bu yüzden mutsuz işte...kendi özgürlüğünü de eline aldı böyle bakın olaya..tam tersi kültürlü üst düzey bir bayan... çevresindeki evliliklerin hepsi mutsuz yerli yerinde mutlu giden bişeyler yok.
idare edilebilir bi hayat yaşamak varken o adamın özgürlüğünü eline verdim gitti hem kızımı babasız bıraktım hem de zor bi yükün altına girdim dedi. ve ekledi yaşanabilir durumdayken inat edip boşandım ama şimdi daha mutsuzum
canım saırım şöyle oluyor..kadın bakıyor ki adam devamlı yiyip içip geziyor..kendine bakıyor..çocuğun ateşiydi,okuluydu,bakıcıysıydı vs herşeyine koşturuyor..eeee diyor,adamdaki keyfe bak bi de benim halime bak..ayrılmasaydım keşke,iyi kötü bir düzenim vardı diyor..e gitsin yalvarsın madem adama beni geri al diye
maddi durumu iyi diyosun, nafaka da alıyodur maddi sıkıntı yok çocuk fazla geliyo desem evlilikte nasıldı baba mı bakıyodu çocuğa
canım saırım şöyle oluyor..kadın bakıyor ki adam devamlı yiyip içip geziyor..kendine bakıyor..çocuğun ateşiydi,okuluydu,bakıcıysıydı vs herşeyine koşturuyor..eeee diyor,adamdaki keyfe bak bi de benim halime bak..ayrılmasaydım keşke,iyi kötü bir düzenim vardı diyor..
bana aykırı bir mantık..
bence de...ama en azından babası gezip tozamayacaktı..mantık bu olunca boaşanmak babaya ödül gibi gçrünüyormantıksız bi mantık
evli de olsa çocuğun ateşi yemesi içmesi okulu vs anneyi gerecekti gene
bence de...ama en azından babası gezip tozamayacaktı..mantık bu olunca boaşanmak babaya ödül gibi gçrünüyor
onunla konuşmadan önce farklı düşünüyordum. o böyle anlatınca bakış açım değişti... onun bu düşüncesini benim de fikirlerimi değiştirdisiz arkadaşınız için mi konu açtınız yoksa benzer bir durumunuz var da o yüzden mi??
aynencanım saırım şöyle oluyor..kadın bakıyor ki adam devamlı yiyip içip geziyor..kendine bakıyor..çocuğun ateşiydi,okuluydu,bakıcıysıydı vs herşeyine koşturuyor..eeee diyor,adamdaki keyfe bak bi de benim halime bak..ayrılmasaydım keşke,iyi kötü bir düzenim vardı diyor..
bana aykırı bir mantık..
boşanırken inatlaşşma o kızımı vermem bu kızımı bırakmam.boşandıktan sonra baştan haftada bir sonra ayda iki bir derken yıl oldu çocuğu görmedi.adam tekrar evlendi. evlilikten sonra da çocuktan iyice uzaklaştı.idare edilebilir hayat nedir, ben çok uzağım böyle kafalara o yüzden ne desem bilemiyorum
adam kızını sevse boşansa da ilgilenirdi zaten