Bosanmak istiyorum

Siz bosanmazsiniz, blöf de yapmayın.

Bosver kimseye anlatma bence sen bosanmazsin bana kalırsa eşin seni ikna eder

Konustugu kisi cevresinden tanidigi birisiydi
Aramızda ne var diye eşinize mesaj attırmak duyduğum en saçma şey. Eşinizden canım nasılsın vs yazsanoz kadonom cevabondan çıkarım yapardınız. Karım kıskanıyor aramızda ne var demek karım beni yakaladı bozuntuya verme demektir. Bu aklı kim verdi size

Ben icimi bosaltmak istedim size neden lincliyorsunuz ki? Koy yerinde bosanmak hic kolay bir sey degil, kadinsan eyer hakliyken haksiz duruma duse biliyorsun malesef, ustune anneniz babanizda sizden taraf olmuyor
Yahu çalısan kadınsınız tutum ev çık8n. Aldatan eşle kv kp ile yasayam onlar mı. İki çocuk olmuş hala elalem ne der kafasındaysanız da pes yani

Bir zaman sonra telefona sifre koyduysa kesin bir pislik vardir

Kafayi yiyeceğim yine yeminler ediyor oyle icten ki birde iki cocugum ölsün ki o kizla bir iliskim yok hic bir zaman olmadi, numarasinida hic bir zaman bilmiyordum diyor ama ben kararimi verdim bosanicam

Eşiniz ne iş yapıyor. İnstagram fln tamam da tıkyok bana çok leş gelıyor. Zaten erkekler onlara soru sorulduğunda ve doğru olduğunda şunu söylerler. Hastamısın, psıkolojın mı bozuk, sen hastasın, tedavi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…