- 11 Eylül 2023
- 631
- 73
-
- Konu Sahibi Kleopatra11
Çocuktan dolayı ve tayinimizden dolayı işten ayrıldım fakat mesleğim var çok şükürHöööösst yavaş gel deseydin.
Çocuk sizde bi kere korkmayın o konuda.
Çalışıyorsanız iş daha kolay açarsın dava paşa paşa gelir mahkemeye.
Malesef öyle kusura bakmayınEvet sinir hastası olmalık konu. Direkt çıkıyorum forumdan sinirlerim bozulmadan
Ya öyle yazmayın daha çok üzüldüm şimdi ben niye kusura bakayımMalesef öyle kusura bakmayın
Evet az önce annem ile konuştum kızım senin arkandayiz dediler o yüzden için rahatailenizle meseleyi paylaştınız mı? çalışmıyor olsanız bile avukat tutacak kadar bir birikiminiz var mı?
Ruh hastası yanında hafif kalır oğlum var bu aradaİyi bir avukat bulun ve bunları anlatın. Kızınızı sizden alamaz ruh hastası herif.
Amin inşAllah bir an önce kurtulmak istiyorumYa öyle yazmayın daha çok üzüldüm şimdi ben niye kusura bakayımumarım kurtulursunuz evladınızla Allah yardımcınız olsun
Evet az önce annem ile konuştum kızım senin arkandayiz dediler o yüzden için rahat
Sana sarılmak istiyorum şuandaBak aynısı benim kocam 6 yıldır birlikteyiz 2018 den bu yana geçen yıl temmuzda evlendik çocuk istememize rağmen yaklaşık 3 aylik hamileyim az önce işten geldim beyefendi evden çalışıyor 10 dk uzandım diye ben açım diye bağırmaya başladı ben cevap verince yuzumu sıktı kolumdan sürükledi hakaretleri saymıyorum bile hala ağlıyorum o sinirle bende kavanozu yere fırlattım elim kesildi çok üzgünüm anneme gidemiyorum kalp hastası ama çok yalnızım kac lütfen sen hemen
Ben ailemden biraz uzaktayım 500 km kadar acaba polise mı gitsem yada kadese mi bassam diye düşünüyorumharika. o zaman bir avukat araştırmaya başlayın ama bu sırada eşinize hiçbir şey söylemeyin ya da sezdirmeyin güvenliğiniz için. avukat bu tehditleri nasıl belgeleyeceğinizi ya da evden ayrılmanız gereken zamanı size söyleyecektir.
Asla katlanmayi düşünmüyorum artık canıma tak etti gerçekten yoruldum.Allah yardımcın olsun. Çocuk için katlanmayı düşünme. Bu kişi çocuğuna da babalık yapmaz. Bazı insanların yokluğu varlığından daha çok işe yarıyor. Aileniz destek olur mu?