- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.049
-
- Konu Sahibi Kleopatra11
Sen neden kurtarmıyorsun kendini? Hamile hamile şiddet mi görüyorsun gerçektenBende sana narsist bunlar bence benimde işim var gücüm var ama hep yetersiz olduğumu söylüyor hiç mutlu olmuyor ağlamaktan bunaldım artık ne olur kac kurtul ben depresyon tedavisi görüyordum o da yarım kaldı hiç toplayamıyorum kafamı
Ben ailemden biraz uzaktayım 500 km kadar acaba polise mı gitsem yada kadese mi bassam diye düşünüyorum
Ailene yaz tatili için gidiyormuşsun gibi yap git ve dönmeBen ailemden biraz uzaktayım 500 km kadar acaba polise mı gitsem yada kadese mi bassam diye düşünüyorum
Neden ayrılmıyorsun?Evet sinirlenince hemen iter yuzumu sıkar eliyle 2 gün sonra d.gunum 30 olacağım ama beynim durmuş gibi artık eskiden güçlü bir karakterim vardı şimdi bataklıkta gibiyim
Bilmiyorum belki düzelir diye konfor alanından çıkamıyorum galiba alışmışım artık sanırım çok utanıyorum bunları söylerken çokSen neden kurtarmıyorsun kendini? Hamile hamile şiddet mi görüyorsun gerçekten
Sen bu durumu o kadar içselleştirmişsin ki kullanıcı adını bile eşinin seni gördüğü gibi yazmışsın. Neden yahu? Neden konfor alanın olarak belirliyorsun bunu? Neden güçlenmiyorsun, kendine güvenmiyorsun?Bilmiyorum belki düzelir diye konfor alanından çıkamıyorum galiba alışmışım artık sanırım çok utanıyorum bunları söylerken çok
Depresyonum buna izin vermiyormuş doktorum demişti narsist tarafından istismar edilmisim ve bunu asamiyormusum karar mekanizmam dengeli değilmişSen bu durumu o kadar içselleştirmişsin ki kullanıcı adını bile eşinin seni gördüğü gibi yazmışsın. Neden yahu? Neden konfor alanın olarak belirliyorsun bunu? Neden güçlenmiyorsun, kendine güvenmiyorsun?
Eee doktorun bunun nasıl düzeleceğiyle ilgili yardımcı olmadı mı? Hep böyle mi olacak?Depresyonum buna izin vermiyormuş doktorum demişti narsist tarafından istismar edilmisim ve bunu asamiyormusum karar mekanizmam dengeli değilmiş
Ay lütfen ya illa ilaçla değil terapiyle de aşamalar kaydedilir. Emdr tedavisini araştırın. Bir şekilde çıkın bu döngüden kimse kimseye şiddet uygulayamaz bunu kabullendiğiniz bütün döngüleri kırmalısınızTedavi olamıyorum hamileyim ayrılmak doğru olan biliyorum ama gücüm yok mental olarak
mesleğiniz nedir?Çocuktan dolayı ve tayinimizden dolayı işten ayrıldım fakat mesleğim var çok şükür
Kafes yüklü canım yarın sabah gitmeyi planlıyorum ailemle de konuştumKadesi yükle telefonuna varsa paran sakla bi yere o yokken kac kurtul o pislikten
İnsan kaynakları yönetimi okudum üniversitede Vestel müşteri hizmetlerinde çalışıyordummesleğiniz nedir?
Heh işte bende haberli gidip peşime takilmasin diye öyle mi yapsam diye düşündümAilene yaz tatili için gidiyormuşsun gibi yap git ve dönme
En güvenli yöntem bu. Ben bütün kadınlara bunu öneriyorum. Birçok erkek ayrılmayı bilmiyor. En temizi uzakta güvendeyken telefonla haber vermekHeh işte bende haberli gidip peşime takilmasin diye öyle mi yapsam diye düşündüm
Heh işte bende haberli gidip peşime takilmasin diye öyle mi yapsam diye düşündüm