Boşanmak istiyorum,haksız mıyım ?

Kredi bildiğim kadarı ile beraber çekilmiyor ya o çekti krediyi ya siz.
Umarım bir daha yalan söylemez ama o güven bir gittimi geri gelmiyor maalesef. Bir kere senden habersiz almış, tabiri caiz ise benim eski eşim gibi çalmış altınları..

Ya bana ya kendisine zarar vereceğini söylüyor kazasız belasız atlatmak istiyorum bu dönemi
Kurtulmak istiyorum var mı daha ötesi. İlk zamanlarımız da bende bilerek çalışmadım bebek fikrinden caydık böylelikle, kafaları aynı çalışıyor bunların

Bir yıl, iki yıl... Sürenin ne önemi var, bir ömür çekmekten iyidir.
Kaçın, kendinizi kurtarın...
Aynen öyle..

Bende biteceğini sanmıyorum artık farkındayım herşeyin.
Neden sorumsuz eşinden ayrılmıyorsun arkadaşım?

dakka bi gol bir, evlenir evlenmez geline böyle kazık atılmaz, bence haklısın, o konuda şüphen olmasın, bence de boşuna yıllarını heba etme

Hangi emekten bahsediyor esiniz? Anlittiklariniza göre hep siz emek vermissiniz... Yok düzelmeyede caba göstermiyor anladigim kadariyla, daha ne vicdanindan bahsediyor...
Ben niye hangi sebeple suçlandığımı bilmiyorum asıl.. Ayrılmak istemem büyük suç

Allah yardımcım olsun eşinin yaptığı hırsızlıktır...
Amin inşallah canım

Sonuna kadar haklısın.Ben genelde boşanma konularında uzlaşmacı ve şans verilmesi taraftarıyım ancak sana yaşattıkları bu evliliğin yürümeyeceğini alenen ortaya koymaktadır.Gerçekten sizin adınıza üzüldüm ama alacağınız karar ile daha mutlu olacağınıza eminim.Kararınızı sonuna kadar destekliyorum.Kumar vs borcu ve eşten habersiz yapılan bu şeyler ve de sizin bu zamana kadar ki iyiniyet ile çabanız bu evlilik için yeterde artar bile.

Duygu sömürüsü yapacaktır , dediğiniz gibi vicdansızlık ile suçlanacaksınız ancak bu asla sizi caydırmasın.Çünkü kendince suçunuı örtüyor.Keşke herkes sizin gibi mücadeleci olsa ama siz elinizden geleni yapmışsınız.

Çekişmeli boşanmada verirsiniz dilekçenizi dava başlar.Altınlar kadında olmak zorunda bunu resim video kaydı ve şahitlerle -aile harici tabiiki- ispatladığınız şekilde alırsınız.

Ayrıca bu konularda konusunda uzman bir avukat ile çalışırsanız daha faydalı olur.Ve bayan olduğunuz için davaya,4-0 önde başlıyorsunuz

Rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin.

Kesinlikle yaşayacağım şehir de iyi olacağımı biliyorum tek sıkıntı orada iş bulabilmek.
Çocuğum olsaydı bu kadar kararlı olabilir miydim bilmiyorum

hayır tazmınat davası daha gec sonuçlanır genelde. ıkısını aynı davadada talep edebılırsınız boşanmayı gecıktırmek ıstemıyorsanız ayrı davada
Anladım. Peki dilekçe eline geçtiğinde evden kim gitmeli ?

Siz yanlış anlamışsınız, benden habersiz almadı, beraber çektik krediyi.Eşim kendi adına çekti ama evet güven sarsılması konusunda haklısınız. Sonuçta kredi bitmedi biraz daha kaldı diyebilirdi

Ay aynı model yahu !
oda intihar edeceğini filanda söylemişti, boş laflar bunlar . bırak verecekse kendine zararı versin sana dokunmasın da zararı.
dedenden kalan bileziği satması ne demek ya. benim de ailemin taktığı altınları çalıp sattı, ne kendisi ne kendi tarafı hiçbirşey takmadığı halde..

Ne mutlu sana babacığın sana destek olmuş, benim babam hayatta değil maalesef : (
Eşimi çok severdi, bilseydi bu huylarını belki hissediyordur oralardan...
Annem boşanma kararımı destekliyor asla onaylamıyor onun bu yaptıklarını..
Sende inşallah babana olan mahçubiyet borcunu ödersin canım..
Boşanma sürecinde nasıldın psikolojik olarak ?

Ben paraya bağımlılık olarak görüyorum bir açıklama bulamıyorum yaptıklarına

1 gün daha geçirirsen bu adamla, hiç gücenme akılsızsın.

Her şeyi geçtim, dede yadigarı takını bozdurmuş utanmadan. Allah sabır versin.

evet bende en çok o kısma takıldım hatıra olan bir şeyi nasıl bozdurur. birde konu sahibi yokken nasıl cesaret etmiş hayret

Allah eşine ve sizlere sabır versin

Herseyi talep etmelisiniz zaten.bende ederdim.sadece denemek icin soylerdim yani bunu.
Ben ne desem kabul eder şu an boşanma dışında

dakka bi gol bir, evlenir evlenmez geline böyle kazık atılmaz, bence haklısın, o konuda şüphen olmasın, bence de boşuna yıllarını heba etme
Şu an başım sızlıyor sinirden varın siz düşünün bu süreçte nasıl yıprandığımı

Çok haklısınız, ben yine de evliliktir dedim ikimizin arasında kalması gereken bir sır gibi taşıdım
Onun annesine de benim anneme de yeni söyledim, rezil olmasın onu kötü bilmesinler diye
ama artık gücüm kalmadı bu yükü taşımaktan yoruldum.
Bilgilendirme için teşekkürler elimde fotoğraflar mevcut, düğün cdsini evde bulamadım ama ailemde var.
İnşallah sorunsuz bir şekilde kazanırım davayı..

Siz ne kadar süre evli kaldınız? Merak ediyorum boşandıktan sonra nasıl hayatına devam etti eşin?
Ölürüm diyen insandan eser kalıyor mu

Allah rahmet eylesin canım belki de bu olanları görmemiş olması daha iyidir. En azından üzülmedi.
Psikolojim kısmen daha rahattı ama zorlukları da olmadı değil ..

Davayı muhakkak kazanırsın ancak biraz sancılı olur.Lakin buna da birazcık katlanmak lazım ki kurtulduğunda ohhh!! diyesin.

Buı genelleme yalnızca kendi fikrim,konu sahibini tenzih ederim.İnsanları anlamak mümkün değil...Evlenmek ve tadını çıkartmak varken neden atraksiyona girilir ki anlamadım...İnsanlara rahatlık batıyor gerçekten.Yiyin için yatın sevişin ....Lan evlisiniz neden bu saçmalıklar....

üste çıkması hayret verici...
kumar borcu için evinin eşyasını satan insanlar var..
iflah olmazlar sanırm kolay gelsin arkadaşım boşanmak istemekle haklısın kahrını çekmeye değmez..

Ne istediğini gerçekten bildikten sonra hayatta herşey daha kolay .. Sana yaşadığın şehir iyi geliyorsa orda kal .. Elinde mesleğin var çocuğun yok yeniden başlaman çok daha kolay şu durumda .. Boşanmak kolay bir süreç değil elbette ama gitmek için çok sebebin var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…