• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum,haksız mıyım ?

Benim hazmedemdiğim nokta bu işte. Benden gizli saklı işler çevirmesi. Beni aptal yerine koyması..
Düzelicem diyor da ben inanmıyorum artık, hala ödenecek borçlar var ve benim kredi çekmemi istiyor

sakın çekeyim deme. benden de takıları söz verdikleri halde istediler. sadece onlardan erken davranıp takıları evden çıkardım hiç ulaşamayacakları bir yere koydum. çekişmeli şekilde 2 yıl sürdü davam reddedildi sonra anlaşmalı boşanmaya zorladım ve boşandık.

evi terkedersen seni suçlar mahkeme. bir de üstüne yalancı şahitler getirecek, mahkemede de canını sıkacak. her şeyin kanıtını topla. takılarını mahkemede geri alabilirsin fotoğraflarla filan kanıtlarsan. şiddete filan başvurmaya da kalkarsa hemen darp raporu al. mahkemede tazminatı da dayarsın anlar dünyanın kaç bucak olduğunu. ama dikkatli ol yine de. o kadar borç üstüne bir de boşanma masrafları tazminatı nafakası eklenirse iyice çıldırabilir.

Dava çekişmeli olacak..
Bu şekilde boşanan ya da boşanma sürecinde olan arkadaşlar tecrüblerini yazsın ltf
cekismeli bosanma duruma gore uzun surebilir. Ama avukata basvurmussunuz zaten,islemleri avukatiniz halleder. Maddi manevi tazminat istemeyi unutmayin avukatiniz bunu atlamaz ama hayat bu avukat bile atlitabiliyor bu hususu. Mahkemelere gidin bizzat hakimin karsisinda durun. Cevrenizde bu olaylara sahit kisiler varsa tanik olarak kullanin. Umarim cok uzamadan biter davaniz. Uzuldum ama bundan sonra cok guzel guner yasayin insallah.

Arkadaslar yeni konu acmak istemedim bende sorunumu burdan yazmak istedim umarim görürsünüz.
Esimle severek evlendik. Basta esyalari alacagini soyleyen ailesi sonradan yan cizdi. Esyalarimizi kendimiz aldik sorun da yapmadim cunku odeyebilecek durumdaydik. Dugunden bir hafta sonra düğün borclari diyerek bir miktar altinimi istediler tamam dedim onu da verdim. Bir süre sonra biraz daha istediler.bu sefer kavga dogus de olsa vermek zorunda kaldim. Iki yil gecti ev yaptirip borcun altina girdiler ve bizden kredi cekmemizi istediler. Yine kavga dovus onu da kabul ettim hatta kendim cektim krediyi. Ama bu olaylar fazlasiyla yipratti evliligimizi. Cocugunun dugunu icin borcun altına giren aileleri gordukce benim canim sikilio. Esimin ailesi onlardan olmadigi icin. Esimde babasina asla yok diyemiyor kendi borcunu yatiramiyor ama babasina yok diyemiyor. Bu konular acildikca hep geriliyoruz. Esim calisan biriyle evlendigi icin pisman olduğunu soyledi. Sorun benim para kazanmam olarak görüyor. Bu sozu de beni oldukca kirdi acikcasi. En başından biliyordu calisan oldugumu. Ne demek calisanla evlendgim icin pismanim.demekki benle evlendigine pisman. Simdi ben dusunuyorum acaba ben kotu gelin miyim de bunları sorun yapiyorum. Evlendigime pismanim diyen esime bosanalim desem yeri degil mi

Son düzenleme:
Son durumlar ne? Barışmadınız değil mi?

Tekrar merhaba hanımlar...
Dün avukatla anlaştım boşanma işlemlerini başlatıyoruz..
İnanın hiç bişey hissetmiyorum ne iyi ne kötü..
Tek bildiğim kendimden önce ona üzülüyorum,
böyle olmamalıydı aptal yerine koymamalıydı beni....
Şimdi ben napıcam düşüncesi başladı, herşey sil baştan. (İş,şehir,insanlar,umutlar)
Allahım benden şuanki gücümü almasın..

Back