Siz ne kadar süre evli kaldınız? Merak ediyorum boşandıktan sonra nasıl hayatına devam etti eşin?
Ölürüm diyen insandan eser kalıyor mu
Ne mutlu sana babacığın sana destek olmuş, benim babam hayatta değil maalesef : (
Eşimi çok severdi, bilseydi bu huylarını belki hissediyordur oralardan...
Annem boşanma kararımı destekliyor asla onaylamıyor onun bu yaptıklarını..
Sende inşallah babana olan mahçubiyet borcunu ödersin canım..
Boşanma sürecinde nasıldın psikolojik olarak ?
Ben paraya bağımlılık olarak görüyorum bir açıklama bulamıyorum yaptıklarına
Ben olsaydım para altın vs. Umrumda olmazdı.
Ama güvenimi kırmıs olmasi çok yaralardi..
Evlilikte para da çok önemli ne yazik ki, bebek olsaydı ne olacaktı halimiz..
bazı adamların sadece "altın" için evlendiğini düşünüyorum
Hmm sorunlar var ama bosanilacak bi durum gormedim, duzelebilir zamanla
Turk kizlarinin altin sevdasindan da illallah
Yok turk asilliyim hanimefendi ama altin maltin bozamaz benim yuvami, altin takintililarindan degilim yani, anlayabildin mi? Acayim mi daha?Bence haklisiniz size danismadan boyle bir sey yapmasi yanlis ustelik yanlisini savunuyor hic hos degil
Kusura bakmayin ama olaya cok cok dar bir acidan bakmissiniz biraz ayip etmissiniz bence, bir de sormadan gecemeyecegim fransiz misiniz?
Yok turk asilliyim hanimefendi ama altin maltin bozamaz benim yuvami, altin takintililarindan degilim yani, anlayabildin mi? Acayim mi daha?
Yok turk asilliyim hanimefendi ama altin maltin bozamaz benim yuvami, altin takintililarindan degilim yani, anlayabildin mi? Acayim mi daha?
Yo acmaniza gerek yok ben sizi anladim ama siz ben anlamamissiniz konu altin degil konu esin arkasindan is cevirmek diyorum ben de o yuzden insanlari altin icin boyle davraniyor diye yaftalamak hatta altin meraklisi demek biraz ayip geldi bana ama siz nasil isterseniz oyle dusunmekte ozgursunuz ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?