Asla kredi çekmeyi düşünmüyorum, benden hala bunu istemesine şaşırıyorum..
Bayram öncesi ya da bayram sonrası dava açmayı düşünüyorum
çekişmeli davalar çok uzun sürüyor mu ?
Merak etme bu tür erkek müsveddeleri korkak olur benimki de istemiyordu hatta boşanacağımız gün arabayı duvara sürdü ikimizi de öldüreceğim diye tehdit etti ama sonunda mecbur kaldı boşanmaya.Şimdi korkum bana zarar vermesi arkadaşlar çünkü kesinlikle boşanmak istemiyor
Napıcağımı bilmiyorum
Benim de eşime bitmeyen kredi borçlarından dolayı sinirim var 2 tane de konu açmıştım, sizin yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu çok sinirliyim ya. Bizimki en azından defalarca özür diledi,ağladı pişmanlıktan yerin dibine girdi; sizinki tam bir şe...sizmiş. Borçların sebebi ne acaba, araştırdınız mı hiç, nasıl açıklama yapıyor?
Kambur gibi taşıyorsun sırtında lafı ne kadar doğru, çok üzülüyorum çok..Canım dava açacaksın, maddi-manevi taleplerini dilekçeye yazacak avukat. Eşinin boşanma konusunda anlaşmaya yanaşmamasını ve seni tehdit ettiğini ekleyecek. Can güvenliğinin olmadığını belirterek, eşin için evden uzaklaştırma, ve kendin için polis koruması talep edeceksin. Eşini eşyalarıyla gönderdikten sonra taşırsın evini ordan.
Bu tip adamlar korkak olur, cesareti olsa geçer karşına dürüstçe borcum var derdi. İçini ferah tut ve bayramı beklemeden git bir avukatla görüş. Sen bu adamı kambur gibi taşıyorsun sırtında, mecbur musun da çekiyorsun bu sıkıntıları.
Altınlar için ayrı dava açmayacaksın. Hepsini tek dilekçeye ilave edip, maddi-manevi tazminat talep edeceksin. Avukat sana adamakıllı anlatır hepsini.
Şu an kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum evet ama boşanma durumunda il değiştiripSonuna kadar haklısın eşinin hiç elde tutulur biryanı yok maalesef. Maddi manevi tazminat da alma hakkın var diyebiliyorum ispatın da varsa. Yıpratma kendini sen kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayansın anladığım kadarıyla onsuz çok daha iyi yaşarsın.
sanki benim hikayemi yazmışsınDertleşmeye fikir almaya çok ihtiyacım var,
uzun zamandır düşündüğüm ve son 1-2 aydır iyice kafama koyduğum bir karar ; Boşanmak!
Kendimi yedim bitirdim, son 1 aydır kafam da saç kalmadı düşünmekten, ya sonrası demekten..
2 buçuk yıldır evliyiz çocuk yok. Kısaca konumu anlatmak isitiyorum.
Nişanlıyken maddi anlamda durumu iyi olan dolayısıyla evle ilgili ve çeyizle ilgili dünya kadar masraf yapan yine bendim ama bundan hiç gocunmamıştım bizim yuvamızdı ne fark ederdi ha o ha ben ?
Evlendik, düğünde takılan altınları kasaya benim adıma koyarız diye anlaştık birbirimize söz verdik.
O süreçte altınlar evdeydi, benim akrabalarımın düğün dernek nedeniyle il dışına çıkmam gerekiyordu birkaç gün sonra döndüğümde takı kutumdaki günlük altınlarımın olmadığını farkettim,
o an bile yok ya olamaz ben başka yere koydum dedim..
Küçükken dedemin bana taktığı bilezik yoktu, işte o zaman beynimden vurulmuşa döndüm
maddi anlamda değeri önemli değildi, o benim çok sevdiğim rahmetli dedemin yadigarıydı : (
Kıyametler koptu tabi evde, bozdurdum yarın alıcam dendi, bu yarınlar hiç gelmedi, ben ağlamakla yetindim.
Sonra öğreniyorum ki düğünde takılan evdeki altınlar da yerinde yok!
Benim il dışında olduğum sürede altınları alıp kendi adına banka kasasına yatırdığını söyledi
tabi ki inanmıyorum artık ona, bozdurduğunu bal gibi biliyorum ama bir umut işte..
O benim eşim niye yalan söylesin ki ?
Sonra aylarca oyalamalar başlıyor, olan bana oluyor güven müven hiç birşey kalmıyor sürekli tartışıyoruz..
Aylar sonra itiraf ediyor tüm altınları bozdurup,
evlenmeden önce yaptığı ve benim hiç birinden haberim olmadığı borçlarına ödemiş.
Hayır diyorum ki hem benden gizli yapıyorsun bana anlatmıyorsun hem de ben senin kumar ve faiz borçlarının acısını yine ben çekiyorum. Neden ? Evlilik bunun için miydi ?
Az buz bir para değil üstelik. Şu an hala borçlar var.. Ve ben kafayı yemek üzereyim..
Bütün bunların çilesini neden ben çekiyorum? Kendi ailemde asla böyle bir şey yaşamadım, şimdi nasıl zoruma gidiyor başkasının eline muhtaç olmak ve eşim tarafından kandırılmak..
Bunları öğrendiğim dönem depresyona girdim o anki psikolojiyle boşanmaya cesaret edemedim
şimdi durum değişti artık kaldıramıyorum yaptıklarını ve gücümün farkındayım tek başına da yaparım diyorum.
Bu anlattıklarım 1. boşanma sebebim bir de ailesine düşkünlüğü, ilgisizlik ve internete bağımlılığı var
Arkadaşlar söyleyin şimdi bana, ben bu adamdan ayrılsam müstehak değil mi?
Ayrılmam diyor.Kendini suçlu görmüyor bile, boşanacağımı söylediğim için beni vicdansızlıkla suçluyor.
Ne saygım, ne sevgim ne de güvenim kalmadı.
Çekişmeli dava hakkında bilgisi olanlar beni bilgilendirin lütfen
Kim evden gitmeli, kesinlikle boşanmak istemeyen birini nasıl uzaklaştırmalı
bana zarar vermesinden korkuyorum.
Kambur gibi taşıyorsun sırtında lafı ne kadar doğru, çok üzülüyorum çok..
Bir avukat buldum sadece telefonda konuştuk kısaca, herşeyi detaylıca anlattıktan sonra bana bir yol sunacaktır
Tazminat davası boşanma davasından önce sonuçlanır mı ?bu adamdan boşanılır kısa ve net.
hukuksal sorularınıza cevap verebılırım.bıraz daha acarak sorarsanız
Sana nerde yaşamak iyi gelecekse o şekilde davran .. Ayrıca yeni bir başlangıç için il değiştirmek belki çok daha iyi gelebilir sana.. Emek sevgi karşıklı güzeldir arkadaşım çocuğun yokken herşey daha kolay emin ol ..Şu an kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum evet ama boşanma durumunda il değiştirip
başka bir şehir de hayatıma devam etmek korkutmuyor değil..
Tazminat davası boşanma davasından önce sonuçlanır mı ?
Bizimkisi anlaşmalı olmayacak çünkü ayrılmak istemiyorAnlaşmalı boşandık biz, tüm borçları kabul etti, herşeyi istedim epey yekun tutuyor.
8 taksitte ödemeyi hem kabul etti hem de mahkemede kabul ve ikrar etti ve heryerde imzası ve mahkeme tutanakları var.
1 taksiti bile ödemedi, hepsini üstüme yıkıp sırra kadem bastı. Taksitler birikince icra takibi başlattım 1 ay önce.
Uzun bir süreç diyor avukatım, üstünde bi mal var mı yok mu onu da bilmiyorum, o kadar yalancıydı ki ! Bir de bana servet avcısı demişti bu şeref yoksunu erkek müsveddesi.
Avukat buldum sayılır haftaya yüzyüze görüşeceğiz. Telefonda konuştuk şimdilik.amin..
iyi bir avukat bul önce..
o zaten yönlendirecektir.
boşanma davasını ayrı , maddi manevi tazminat davasını ayrı da açabilir, tek dava da açabilir.
arkadaşımın boşanmasına hükmedildikten sonra maddi tazminat davası halen sürdü.. hakim davaları ayırdı.
ama aldı sonunda hakkını.
biraz yıpratıcı bir süreç ama ömür boyu çekmekten iyidir.
Kambur gibi taşıyorsun sırtında lafı ne kadar doğru, çok üzülüyorum çok..
Bir avukat buldum sadece telefonda konuştuk kısaca, herşeyi detaylıca anlattıktan sonra bana bir yol sunacaktır
Güzel bir fikir ama ben artık onunla bir gelecek kurmak istemiyorum ki sevgim kalmadıO zaman sana yaşattıklarına karşı bir yaptırımı olmalı. Tamam boşanmayacağım, ama 1 sene ayrı kalmak istiyorum diyin mesela, bu süreçte de seni gerçekten seviyorsa çaba göstersin; hem bu borçları tamamen kapatsın, hem de senin altınlarını yerine koymaya başlasın yavaştan.
Siz de mi bu sebeple boşandınız ?aynı benim abi kaçın kurtulun asla değişmez ömrünüzü yer lütfen dinleyin
Güzel bir fikir ama ben artık onunla bir gelecek kurmak istemiyorum ki sevgim kalmadı
Siz de mi bu sebeple boşandınız ?
Ağlaması özür dilemesi zaten fiks. Peki o paraları size ödedi mi yoksa siz ödemeye devam mı ediyorsunuz kredileri?
Bizimkisi anlaşmalı olmayacak çünkü ayrılmak istemiyor
istese de benim taleplerimi kabul etmez o nedenle çekişmeli dava olacak.
Bu konuyla avukatınızın ilgilenmesi gerekmiyor mu, fizana da kaçsa hakkınız olanı ödemeli
Allah sizin de yardımcınız olsun (
Herseyi talep etmelisiniz zaten.bende ederdim.sadece denemek icin soylerdim yani bunu.Bak o zaman kabul edebilir bende emin değilim cevabından..
Ama ben hakkım olanları da istiyorum, ben maddi olarak çok zorlandım nişanlıyken
tüm birikimimi düğünümüze evimize harcadım. Bana benim tarafımdan takılan altınlar ne zorluklarla takıldı
ne hayallerle, hiç birinin onda kalmasını istemiyorum ki..
Amin arkadaşım sağol hayırlısı olsun, kendime üzülmekten çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?