Boşanmak istiyorum,haksız mıyım ?

Belkide mutsuz bir evlilikte hergün üzülmektense bir defa üzülmek daha iyi olur.

3 haftalık evli idim eski eşim altınlarımı seninki gibi çalıp satmış, bana da hep yalan söyledi çalıştığım yere borçlarımdan dolayı rehin verdim diye.
4,5 yıl evli kaldım onunla, hep söz verdi ama altınları asla geri vermedi de. Boşanırken de protokole eklettim ama yine ödemedi. Kaçtı gitti. Allah'ından bulsun, yine de icra takibi için peşindeyim. Sanmıyorum alabileceğimi hakkımı ama mazlumun ahı indirir şahı, değil mi. İnancım olmazsa yaşayamam ki !
Daha da kötüsünü yaşarsın beklersen. Hiç düşünme boşan !

düğünde takılan ziynet eşyaları kadınındır.
mahkemeye bunu fotoğraf , cd. ile ispatlarsınız ve de eşinizin bunu sizden habersiz bozdurup harcadığını şahitle ispatladığınız an zaten mahkeme lehinizde karar verecektir.

Allah sabır versin. Ne kadar kötü bir his dimi bu?
Sorumsuzluk diz boyu, geleceğine yani eşine güvenememek çok acı..
Borçların sebebi bir borcu başka bir bankadan çekilen krediyle kapatmak..
Elde tutulur birşey yok maalesef

Benim hazmedemdiğim nokta bu işte. Benden gizli saklı işler çevirmesi. Beni aptal yerine koyması..
Düzelicem diyor da ben inanmıyorum artık, hala ödenecek borçlar var ve benim kredi çekmemi istiyor

Sakın çekme sakın ! Aynısını yaşadım inan krediyi ödemek için bana dükkanındaki makineyi kefil gösterdi şimdi de kaçtı gitti kredi başıma kaldı. Bak söylüyorum kardeşim sakın! Beni uyaran olmadı yine sen şanslısın..

Ya allahım şu kk yı okudukça çok şaşırıyorum, "karı" parası yemekten gocunmayan ne çok erkek varmış.
Ben de konduramamıştım ailemden yoktur ki böyle şeyler?
Olur şey değil cidden

Boşanırken altınlar için ayrıyetten tazminat davası açtın mı peki ?
Mahkeme kararıyla geri ödemek zorunda kalmadı mı?
Mahkeme onaylarsa mecbur ödemek zorunda

Evlenirken bu adamlara neden para harcatmıyorsunuz anlamadım ? Çatır ,çatır harcatmak gerek adama kolay sunmuşsun evliliği bunun devamı gelmiş ,''altınları satmak''gibi bir adam evlenme esnasında elini cebine atmıyorsa bilin ki sorumsuzun teki geçimide yarın sizin üstünüze yıkacak ,
çoğu yeni nesil kızlarımız gelinliği dahi kendileri alıyorlar burdan yuh diyorum adam rengini belli etmiş ama sen anlamamışsın ,

sanırım tel,kira,yiyecek bunlarıda sen ödüyorsun böyleyse hemen boşan ona anası bakmaya devam etsin , yetiştirememiş oğluşunu,
eğer birde çocuğun olduğunda şartlar daha da kötüleşir tekmeyi bas buna!

Canım dava açacaksın, maddi-manevi taleplerini dilekçeye yazacak avukat. Eşinin boşanma konusunda anlaşmaya yanaşmamasını ve seni tehdit ettiğini ekleyecek. Can güvenliğinin olmadığını belirterek, eşin için evden uzaklaştırma, ve kendin için polis koruması talep edeceksin. Eşini eşyalarıyla gönderdikten sonra taşırsın evini ordan.

Bu tip adamlar korkak olur, cesareti olsa geçer karşına dürüstçe borcum var derdi. İçini ferah tut ve bayramı beklemeden git bir avukatla görüş. Sen bu adamı kambur gibi taşıyorsun sırtında, mecbur musun da çekiyorsun bu sıkıntıları.

Altınlar için ayrı dava açmayacaksın. Hepsini tek dilekçeye ilave edip, maddi-manevi tazminat talep edeceksin. Avukat sana adamakıllı anlatır hepsini.

Sonuna kadar haklısın eşinin hiç elde tutulur biryanı yok maalesef. Maddi manevi tazminat da alma hakkın var diyebiliyorum ispatın da varsa. Yıpratma kendini sen kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayansın anladığım kadarıyla onsuz çok daha iyi yaşarsın.

Tüm delillerim var arkadaşım. Allah yardımcım olsun ne diyeyim

bu adamdan boşanılır kısa ve net.
hukuksal sorularınıza cevap verebılırım.bıraz daha acarak sorarsanız

Boşanırken altınlar için ayrıyetten tazminat davası açtın mı peki ?
Mahkeme kararıyla geri ödemek zorunda kalmadı mı?
Mahkeme onaylarsa mecbur ödemek zorunda

Anlaşmalı boşandık biz, tüm borçları kabul etti, herşeyi istedim epey yekun tutuyor.
8 taksitte ödemeyi hem kabul etti hem de mahkemede kabul ve ikrar etti ve heryerde imzası ve mahkeme tutanakları var.
1 taksiti bile ödemedi, hepsini üstüme yıkıp sırra kadem bastı. Taksitler birikince icra takibi başlattım 1 ay önce.
Uzun bir süreç diyor avukatım, üstünde bi mal var mı yok mu onu da bilmiyorum, o kadar yalancıydı ki ! Bir de bana servet avcısı demişti bu şeref yoksunu erkek müsveddesi.

Tüm delillerim var arkadaşım. Allah yardımcım olsun ne diyeyim

amin..
iyi bir avukat bul önce..
o zaten yönlendirecektir.
boşanma davasını ayrı , maddi manevi tazminat davasını ayrı da açabilir, tek dava da açabilir.
arkadaşımın boşanmasına hükmedildikten sonra maddi tazminat davası halen sürdü.. hakim davaları ayırdı.
ama aldı sonunda hakkını.
biraz yıpratıcı bir süreç ama ömür boyu çekmekten iyidir.

Şimdi korkum bana zarar vermesi arkadaşlar çünkü kesinlikle boşanmak istemiyor
Napıcağımı bilmiyorum
O zaman sana yaşattıklarına karşı bir yaptırımı olmalı. Tamam boşanmayacağım, ama 1 sene ayrı kalmak istiyorum diyin mesela, bu süreçte de seni gerçekten seviyorsa çaba göstersin; hem bu borçları tamamen kapatsın, hem de senin altınlarını yerine koymaya başlasın yavaştan.

aynı benim abi kaçın kurtulun asla değişmez ömrünüzü yer lütfen dinleyin

Dünya kadar borcu olduğunu duysam evlenmezdim biz kim evlilik kim diye
ama itiraf ettiği için belki kıyamazdım yine destekçisi olabilirdim nişanlıyken bilemiyorum.
Sağol arkadaşım amin

Durumun tamamını olmasa da annesine söyledim 1 ay önce, çok fena oldu
ama yine sen yaparsın sen idare edersin kızım kızım diye diye verdi gazı, artık yemezler..

Kafamdaki net arkadaşım sadece endişelerim var ama herşeye hazırım ne olacaksa olsun
Çevremdekiler ne demiş ne düşünmüş kendi huzurumdan başka hiç birşey umrumda değil : (
Ev benim üzerime değil maalesef

çocuk filan yokken uygula kararını
kesinlikle böyle bir güvensizlikte aile olunmaz
daha fazla harcama ömrünü emeğini sabrını sinirini

hayatta değecek birileri vardır
Bende öyle diyorum bu dünyaya bir kere geldim kahır çekmek için mi
İyiki çoçuk olmamış iyiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…