• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istiyorum ancak

İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş diyorum kendime..
Ne yaşadığınızı bilmiyorum elbette ama evleneyim de olmazsa bosarim nafakami alırım tamam..
50 senelik evlilikler nasıl yürümüş hayret cidden..
Şahsınıza değil esasen bu sözlerim sizin gibi çok konu açan var 1,2 senelik evliliklerde..
Annem babam 45. Yıllarını kutlayacak, kavga oldu küslük oldu sıkıntılar çoktu 6 çocuk ile..
Maddi konulara girmiyorum bile lakin annem ya da babam onca Zorluk içinde kolayı boşanma dememişler..
Allah herkesin yuvasına huzur versin, saygı versin merhamet versin eşlere ki esasen kalbinde merhamet olan kişi huzur için evvela saygı ve sevgi noktasına dikkat eder sanıyorum.
Bilhassa hem cinslerim en ufak bi anlasmazlikta bosarim, bosanalim diye telaffuz ediyor erkeğin böyle bir düşüncesi yok oysa..boşanmak için evleniyor günümüz gençleri ne acı..
Cünkü eski kadinlarin ekonomik özgürlükleri yoktu. Annemde teyzemde zamaninda aileleri arkalarinda dursaydi ayrilmişti coktan. Özellikle annemi yurtdişina götürüp hapis hayati yaşatmişlar aylarca annesiyle konuşamamiş gizli mektup gönderene kadar.
Şimdi öylemi kizlarimiz kadinlarimiz calişiyor kendi paralarini kazaniyor niye ceksin böyle bi herifi? Eskiden kadinlarimiz okuyabiliyormuydu.

herkese merhabalar eşimle 2 yıldır evliyiz bir kızımız var ve ben boşanmak istiyorum. üniversiteye geç başladım son sınıf öğrencisiyim ders bırakmazsam mezun olacağım boşanmayı diploma aldıktan sonra yapmak istiyordum ancak mutlu olmadığım bir evde yüzüne bakmaya tahammül edemediğim bir adamla kalmak çok zor. boşanmaya kalkışırsam beni bekleyen şeyler nedir bunları sormak istiyorum. nikahta takılan 30 bin liralık altın var bir de , eşim onunla araba almıştı. bildiğim kadarıyla bana geri vermesi gerekecek. umarım okursunuz
Cok üzgünüm gencecik yaşta bunlari yaşamak zorunda kaldigin icin. Eminim senin icin bundan sonra herşey cok daha güzel olucak 🌸

herkese merhabalar eşimle 2 yıldır evliyiz bir kızımız var ve ben boşanmak istiyorum. üniversiteye geç başladım son sınıf öğrencisiyim ders bırakmazsam mezun olacağım boşanmayı diploma aldıktan sonra yapmak istiyordum ancak mutlu olmadığım bir evde yüzüne bakmaya tahammül edemediğim bir adamla kalmak çok zor. boşanmaya kalkışırsam beni bekleyen şeyler nedir bunları sormak istiyorum. nikahta takılan 30 bin liralık altın var bir de , eşim onunla araba almıştı. bildiğim kadarıyla bana geri vermesi gerekecek. umarım okursunuz
Sevmediğiniz bir adama çocuk yapmayı neden düşündünüz?Eğitimizi dahi tamamlamadan keşke evlenmeye ve çocuk yapmaya acele etmeseydiniz.Altınlarını vermeniz kötü olmuş.Genç yaşta aceleyle yapılan bir evlilik ve sevgisiz bir ortamda büyüyen bir bebek ,en çokta ona üzüldüm açıkçası .

Cok üzgünüm gencecik yaşta bunlari yaşamak zorunda kaldigin icin. Eminim senin icin bundan sonra herşey cok daha güzel olucak 🌸
çok teşekkür ederim o günler geldiğinde ağlayarak yazacağım buraya 🥺
Umarım hayat size hep güzelliklerini sunar bundan sonra. Çok üzüldüm size. İnşallah kızınızla çok mutlu olursunuz, allah yardımcınız olsun. :KK200:
ne güzel söylüyorsunuz teşekkür ederim, amin 💜

Sevmediğiniz bir adama çocuk yapmayı neden düşündünüz?Eğitimizi dahi tamamlamadan keşke evlenmeye ve çocuk yapmaya acele etmeseydiniz.Altınlarını vermeniz kötü olmuş.Genç yaşta aceleyle yapılan bir evlilik ve sevgisiz bir ortamda büyüyen bir bebek ,en çokta ona üzüldüm açıkçası .
haklısınız, ben erken evliliği hatta çocuğu asla istemeyen bir insandım ama şimdi de nasip diyorum belki de şimdi olmasa sonra hiç çocuğum olmayacaktı. yani bir şekilde kendimi avutmaya çalışıyorum yoksa hiç ayakta duramam. kendimi suçladığım dönem de oldu işte o zaman çok verimsiz bir insana dönüştüm. ama farkındayım dediğiniz her şeyin 🎈

ailemin maddi durumu çok iyi bakarsanız, ama boşanmak istediğimde bana başka seçenek sunmazlar diye endişe ediyorum. desteklerini çekeceklerini sanmam yine de ama işte insanın cesareti kırılıyor. onlarla yaşamam imkansız çünkü. nafaka kesinlikle isteyeceğim zaten, bir de manevi tazminat davası açma şansım var mı? beni 10 yıl yaşlandırdı çünkü son 6 ayda, sağlık sorunlarım var şimdiden

umarım dua edin benim için lütfen 🙏🏽
Insallah kolaylikla, az hasarla kurtulursunuz 🙏

İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş diyorum kendime..
Ne yaşadığınızı bilmiyorum elbette ama evleneyim de olmazsa bosarim nafakami alırım tamam..
50 senelik evlilikler nasıl yürümüş hayret cidden..
Şahsınıza değil esasen bu sözlerim sizin gibi çok konu açan var 1,2 senelik evliliklerde..
Annem babam 45. Yıllarını kutlayacak, kavga oldu küslük oldu sıkıntılar çoktu 6 çocuk ile..
Maddi konulara girmiyorum bile lakin annem ya da babam onca Zorluk içinde kolayı boşanma dememişler..
Allah herkesin yuvasına huzur versin, saygı versin merhamet versin eşlere ki esasen kalbinde merhamet olan kişi huzur için evvela saygı ve sevgi noktasına dikkat eder sanıyorum.
Bilhassa hem cinslerim en ufak bi anlasmazlikta bosarim, bosanalim diye telaffuz ediyor erkeğin böyle bir düşüncesi yok oysa..boşanmak için evleniyor günümüz gençleri ne acı..
Konuyu okudunuz da mi bu yorumu yazdiniz?

şahidim var, delil olarak da ses kaydı whatsapp konuşmaları kabul edilmiyor özel hayatın gizliliğinden dolayı diye biliyorum ama?
şahitler son anda cayabilir dikkatli olun
şahit yazdırmazlar kendilerini

bu arada yavruya çay onun yüzünden mi döküldü
Adi.. pislik!!

Eskiden tahammül çokmuş evet ama çevrenizde 30 yılın üstünde evli olup da hala egzersiz yapmaya, kitap okumaya, gezmeye dolaşmaya, temizlik yapmaya, yeni lezzetleri denemeye, kendine bakmaya, film izlemeye, eşiyle yeni yerler gezmeye hevesli kaç kadın var. Benim 30-35 senelik evli tanıdıklarımın çoğu evden çıkmak istemeyen, tek eğlencesi kadın programı olan, en büyük lüksü saçını boyatmak olan onu da özel günlerde filan yapan, kocası evden gitsin diye gözünün içine bakan vs vs kadınlar. Sinir, tansiyon, şeker ilacı kullanarak günü geçiren, geçmişte çektiklerini gelinden, torundan, damattan, çocuğundan çıkaran kadınlar. İlla ki böyle olmayan da vardır benim de tanıdığım bir çift var böyle. Ama tek bir çift. Anne babam dahil imrendiğim bir tek o evlilik var maaşallah. O zaman çile çekmek kutsalmış, çile çekenin yaşlanınca mükafat alacağı düşünülüyormuş ama görüyoruz ki çektiğin çile yanına kalıyor. Şimdi zamam değişti; kimse sorumsuz, evde bir işe elini sürmeyen, çocuğunun bür kez altını değişmemiş, eşinin yanına cinsellik için gelen onda da zorlayan, kişisel hijyenine dikkat etmeyen, tartışmadan oturup 2 laf edilemeyen, para kazanmadığı gibi kazanılan parayı kumara vs harcayan, eşini değil arkadaşını dışarı çıkaran, aldatan birini istemiyor haklı olarak. Bir kez geldiğimiz dünyada çile çekmek zorunda değiliz. İsteyen buyursun.

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🎈ben hiç çekişme taraftarı değilim en kısa zamanda hayatımdan çıkarmak istiyorum onu aslında. ama olay boşanmaya gelince agresifleşiyor, hemen kızımı ortaya sürüyor. senin eline bırakmayacağım, velayetini alacağım sen bakamazsın ona diye. bir de kafasında kurmuş ben onu aldatıyormuşum sevgilim varmış, dışarı onu görmeye çıkıyormuşum. tabi biri yetmedi ikinciyi aldım. hey allahım
Sayfadaki bütün kadınlardan ozur dileyerek küfür etmeye geldim
Böyle adamın ben karakterini s......
Her kadın güçlüdür her zaman söylerim hatta hepimiz erkeklerden daha güçlüyüz hem yapı hem karakter olarak eminim buna
Sakin arkanıza bakmayın mükemmel bir annesiniz okuduklarım arasında dikkatimi çeken şey hep çocuğunuzu dusunuyosunuz böyle pislik bi adama katlanmayin biz kadınlar herseyin üstesinden geliriz size ve yavrunuza bundan sonra mutlu huzurlu güzel bir hayat diliyorum 🙏

ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştık aynı ortamlarda bulunduk. sonra bu açılmıştı bana görüştük bir süre öyle öyle ilerledi evlilik oldu. cahillik tamamen ama asla hata diyemiyorum kızımı getirecekmiş işte bana. her insanın diğer insanın hayatında tamamlaması gereken bir görev vardır ben buna inanıyorum. görevi bitti ve gidecek…
Düşünceleriniz ne kadar güzel cok taktir ettim sizi

Cünkü eski kadinlarin ekonomik özgürlükleri yoktu. Annemde teyzemde zamaninda aileleri arkalarinda dursaydi ayrilmişti coktan. Özellikle annemi yurtdişina götürüp hapis hayati yaşatmişlar aylarca annesiyle konuşamamiş gizli mektup gönderene kadar.
Şimdi öylemi kizlarimiz kadinlarimiz calişiyor kendi paralarini kazaniyor niye ceksin böyle bi herifi? Eskiden kadinlarimiz okuyabiliyormuydu.
HEPİMİZ GÜÇLÜYÜZ HANIMLAR BIR VASIFSIZA MUHTAÇ DEGILIZ HEPİMİZ HERSEYI YAPABILECEK GUÇTEYİZ VE KADIN OLARAK HEPIMIZLE GURUR DUYUYORUM

Sayfadaki bütün kadınlardan ozur dileyerek küfür etmeye geldim
Böyle adamın ben karakterini s......
Her kadın güçlüdür her zaman söylerim hatta hepimiz erkeklerden daha güçlüyüz hem yapı hem karakter olarak eminim buna
Sakin arkanıza bakmayın mükemmel bir annesiniz okuduklarım arasında dikkatimi çeken şey hep çocuğunuzu dusunuyosunuz böyle pislik bi adama katlanmayin biz kadınlar herseyin üstesinden geliriz size ve yavrunuza bundan sonra mutlu huzurlu güzel bir hayat diliyorum 🙏

Düşünceleriniz ne kadar güzel cok taktir ettim sizi

HEPİMİZ GÜÇLÜYÜZ HANIMLAR BIR VASIFSIZA MUHTAÇ DEGILIZ HEPİMİZ HERSEYI YAPABILECEK GUÇTEYİZ VE KADIN OLARAK HEPIMIZLE GURUR DUYUYORUM
çok çok teşekkür ederim nasıl gülümseyerek okudum mesajlarınızı görebilseydiniz keşke 💜

çok çok teşekkür ederim nasıl gülümseyerek okudum mesajlarınızı görebilseydiniz keşke 💜
Bende dahil ara ara kendimizi kötü hissetmemiz normal manipüle ediliyoruz çoğu zman ve hepimiz bunu yapıyoruz ama gerçekten hem anne hem eş hem ev kadını hem iş kadını hemde kendimize yetiyoruz bir çok şeyi aynı anda yapiyoruz gercekten kadınlar bu dünyaya mucize inanim hepimizle cok gurur duyuyorum.

Back
X