- 14 Şubat 2022
- 245
- 464
- 18
- Konu Sahibi gaslightmagduru
Cünkü eski kadinlarin ekonomik özgürlükleri yoktu. Annemde teyzemde zamaninda aileleri arkalarinda dursaydi ayrilmişti coktan. Özellikle annemi yurtdişina götürüp hapis hayati yaşatmişlar aylarca annesiyle konuşamamiş gizli mektup gönderene kadar.İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş diyorum kendime..
Ne yaşadığınızı bilmiyorum elbette ama evleneyim de olmazsa bosarim nafakami alırım tamam..
50 senelik evlilikler nasıl yürümüş hayret cidden..
Şahsınıza değil esasen bu sözlerim sizin gibi çok konu açan var 1,2 senelik evliliklerde..
Annem babam 45. Yıllarını kutlayacak, kavga oldu küslük oldu sıkıntılar çoktu 6 çocuk ile..
Maddi konulara girmiyorum bile lakin annem ya da babam onca Zorluk içinde kolayı boşanma dememişler..
Allah herkesin yuvasına huzur versin, saygı versin merhamet versin eşlere ki esasen kalbinde merhamet olan kişi huzur için evvela saygı ve sevgi noktasına dikkat eder sanıyorum.
Bilhassa hem cinslerim en ufak bi anlasmazlikta bosarim, bosanalim diye telaffuz ediyor erkeğin böyle bir düşüncesi yok oysa..boşanmak için evleniyor günümüz gençleri ne acı..
Şimdi öylemi kizlarimiz kadinlarimiz calişiyor kendi paralarini kazaniyor niye ceksin böyle bi herifi? Eskiden kadinlarimiz okuyabiliyormuydu.