boşanmak istiyorum ancak

Kimsenin bize tesekkur etmesine de biseyleri görmesine de ihtiyacımız yok inanın

Yediği haltları biliyor. Aldattığınızı kurmuyor.Kuruyormuş gibi yapmaktan başka çaresi yok şu an. Psikopatlar salak değil aksine şeytani bir zekası var bunu da. Tanıklarınız haricinde delil toplayın. Herhangi bir mesajı silmeyin. Hatta bu tehditlerini mesajla tekrarlamasını sağlayın derim. Ama hissettirmeden.
Allahın izniyle kurtulursunuz inşallah bu beladan.

evet o kadar haklısınız ki. ona kalsa ben hiçbir şey yapmıyorum çocuğa da bakmıyorum, kendi keyfimi sürüyorum..
evet çok kurnazdır zaten. boşanmama sebebi de zaten babasının yanında rahat edemeyeceğini bilmesi ve bana ve kızıma karşı maddi yükümlülüğü olmasını istememesi

Merhaba .
Yargitay, altınları her şekilde kadına verdiği için, elinizden aldığını belirtirseniz
Kabul etmez ise düğünde ki bilezik ile çekilmiş bir resim herşeyi halleder.
Kadını kötü yoldan korumak içindir bu ...
Eşinizin o an gücü yoksa taksitle de ödeme olabilir..
Ama bu şekilde para parca parça geleceği için maalesef degersizlesiyor..
Okulu bitirin .. İdare edin . ev arkadaşı gibi .
Kavga gurultu etmeyin ..
Dereyi gecene kadar.
Umarım hemen bir is bulursunuz .

Düğünde takılan altınlar kadınındır hükmü kalkmış zaten. Kime takıldıysa, onun oluyormuş. O yüzden ordan gelecek paraya çok güvenmeyin.
Meslekte değilim su an .. Bu Yargitay kararı dir . yıllardır nisan ve düğün takilari kadınındir. Ne zaman kalkmış ? Çok şaşırdım doğruysa .

Bende şuan boşanma asamasindayim ailemin yanına geldim acaba ortak mı karar verdiniz evde sizin kalmanıza benim de kızım var bakıcım var düzenimi bozmak daha zor gelecek fakat ne yapmam gerek bilmiyorum eşim asla evden çıkmaz nasıl bir yol izlemeliyim

O kadar çok aynı süreçten geçmişiz ki bana da etmediği hakaret küfür kalmadı bide haklı gibi hep küser giderdi çalıştığım halde paramı harcatcaz bütün paranın birikimin de üstüne coreklendi bende dayanamadım ailemin yanına geldim şimdi tam 2 sene sabrettim kucağımda çocukla çenemi de sıktı tokat attı koluma yumruk vurdu hep ailem üzülmesin diye sustum sabrettim evet şuan çok üzgünüz ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum bekliyorum bakalım ailemin yanında ama evimi de eşime bırakmak istemiyorum bizimki baya çirkef evden çıkmaz

Meslekte değilim su an .. Bu Yargitay kararı dir . yıllardır nisan ve düğün takilari kadınındir. Ne zaman kalkmış ? Çok şaşırdım doğruysa .
Valla ben hiç meslekte değilim. Ama okuduklarım anladığım bunlar. Ama hala tartışmaya açık galiba. Hata şöyle birşey buldum.

(Y.H.G.K., 2017/3-1040 E., 2020/240 K. ve 04.03.2020 T.)

ziynet eşyalarının kime ait olacağının tespitinde “özgülenme” kriteri getirilmiştir. Bu kapsamda ziynet eşyasının kime ait olduğunun tespitinde önemli olan söz konusu ziynet eşyasının kadına özgülenip özgülenmediğidir.
——
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'nun bu kararını sosyal medya hesabında paylaşan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı;

- Kadına takılan takıların ve paraların yine kadına ait olduğu,

- Erkeğe takılan ziynet eşyaların kadına ait kabul edilirken artık, kadına özgü olanların kadına ait olacağı kadına özgü olmayan Cumhuriyet altını, yarım altın, çeyrek altın, gram altın vb gibi ziynet eşyaları ile nakit paraların erkeğe ait olacağına ilişkin kişisel değerlendirmelerde bulunmuştur.

bunu arastiracagim ama sanirim burada soylenilmek istenen şu, bilezik,kolye,yüzük,künye vb kadının kullanacağı zinet her türlü kadının ayrıca kadının yakin çevresinin taktiği da , fakat diğerleri duruma göre değişiyor. Hem doğru hem yanlış olmus

benım tanıdıgım bır avukat var arkadasımın davasına bakmıştı ceren fındıkcı yakın zamanda ayrıldılar olayı aynen anlatıyorum. düğünde takılan herhangı bır zıynet esyası takı altın para vs. hepsi kadının hakkı ıkıyede bolunmuyor bılgınız olsun devlet burda kadının yanında ıstedıklerı tek sey duğun cd si. orda damat aılesı de taksa sızın hakkınız svev seve vermesse farklı sekılde gerı vermke zorunda bılgınız olsun ıcınız rahat olsun

damat ailesı tarafından damada takılan da kadının hakkı hanımlar bızzat duydum
eğer altınlar satıldıysa düğün cd sine bakılıyor. ve o mebla altın olarak gelıne gerı verılıyor.
yanı artık devlette bızım arkamızda bam bam bam hanımlar kımseye eyvallah etmeyın

Burada hukuki süreçle ilgili olarak, hiç alakası olmayan kişilerden yanıltıcı bilgiler alıyorsunuz. Kendinize düzgün bi avukat bulup detaylıca danışın, bilgi alın.

Onun dışında yurtdışına gitme durumu için para biriktirmenize olanak sağlayacağını düşünüyorsunuz. Peki bu gitme durumu yakın zamanda mı olacak? Gittiği zaman size birikim yapacak kadar para göndereceğinden emin misiniz?

Merhaba. Biliyorum zaten bende avukatim.
Ancak mesleğimi yapmıyorum uzun süredir . bu yüzden şaşırdım ...
Bu konular derya denizdir.
Meslekten uzaklaştıginiz an mesleki deformasyon ile karşı karşıya kalırsınız ...
Konu sahibi ben degilim zaten . kendisi umarım okur .

çok üzüldüm umarım en kısa sürede kurtulursunuz bu adamdan

1-2 ay sonra gidecek en geç, oradaki sistemde aylığı türkiye’de eş veya anne babanın hesabına yatıyormuş kendisine de misal olarak 200 $ gibi bir para veriliyormuş

video yok ama fotoğraflar var geçerli olur mu yine de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…