- Konu Sahibi gaslightmagduru
-
Kimsenin bize tesekkur etmesine de biseyleri görmesine de ihtiyacımız yok inanınBende dahil ara ara kendimizi kötü hissetmemiz normal manipüle ediliyoruz çoğu zman ve hepimiz bunu yapıyoruz ama gerçekten hem anne hem eş hem ev kadını hem iş kadını hemde kendimize yetiyoruz bir çok şeyi aynı anda yapiyoruz gercekten kadınlar bu dünyaya mucize inanim hepimizle cok gurur duyuyorum.
Yediği haltları biliyor. Aldattığınızı kurmuyor.Kuruyormuş gibi yapmaktan başka çaresi yok şu an. Psikopatlar salak değil aksine şeytani bir zekası var bunu da. Tanıklarınız haricinde delil toplayın. Herhangi bir mesajı silmeyin. Hatta bu tehditlerini mesajla tekrarlamasını sağlayın derim. Ama hissettirmeden.teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinben hiç çekişme taraftarı değilim en kısa zamanda hayatımdan çıkarmak istiyorum onu aslında. ama olay boşanmaya gelince agresifleşiyor, hemen kızımı ortaya sürüyor. senin eline bırakmayacağım, velayetini alacağım sen bakamazsın ona diye. bir de kafasında kurmuş ben onu aldatıyormuşum sevgilim varmış, dışarı onu görmeye çıkıyormuşum. tabi biri yetmedi ikinciyi aldım. hey allahım ya
evet o kadar haklısınız ki. ona kalsa ben hiçbir şey yapmıyorum çocuğa da bakmıyorum, kendi keyfimi sürüyorum..Bende dahil ara ara kendimizi kötü hissetmemiz normal manipüle ediliyoruz çoğu zman ve hepimiz bunu yapıyoruz ama gerçekten hem anne hem eş hem ev kadını hem iş kadını hemde kendimize yetiyoruz bir çok şeyi aynı anda yapiyoruz gercekten kadınlar bu dünyaya mucize inanim hepimizle cok gurur duyuyorum.
evet çok kurnazdır zaten. boşanmama sebebi de zaten babasının yanında rahat edemeyeceğini bilmesi ve bana ve kızıma karşı maddi yükümlülüğü olmasını istememesiYediği haltları biliyor. Aldattığınızı kurmuyor.Kuruyormuş gibi yapmaktan başka çaresi yok şu an. Psikopatlar salak değil aksine şeytani bir zekası var bunu da. Tanıklarınız haricinde delil toplayın. Herhangi bir mesajı silmeyin. Hatta bu tehditlerini mesajla tekrarlamasını sağlayın derim. Ama hissettirmeden.
Allahın izniyle kurtulursunuz inşallah bu beladan.
Merhaba .herkese merhabalar eşimle 2 yıldır evliyiz bir kızımız var ve ben boşanmak istiyorum. üniversiteye geç başladım son sınıf öğrencisiyim ders bırakmazsam mezun olacağım boşanmayı diploma aldıktan sonra yapmak istiyordum ancak mutlu olmadığım bir evde yüzüne bakmaya tahammül edemediğim bir adamla kalmak çok zor. boşanmaya kalkışırsam beni bekleyen şeyler nedir bunları sormak istiyorum. nikahta takılan 30 bin liralık altın var bir de , eşim onunla araba almıştı. bildiğim kadarıyla bana geri vermesi gerekecek. umarım okursunuz
Meslekte değilim su an .. Bu Yargitay kararı dir . yıllardır nisan ve düğün takilari kadınındir. Ne zaman kalkmış ? Çok şaşırdım doğruysa .Düğünde takılan altınlar kadınındır hükmü kalkmış zaten. Kime takıldıysa, onun oluyormuş. O yüzden ordan gelecek paraya çok güvenmeyin.
Diploma değiştirebilinir diye biliyorum… çünkü TC kimlik no ile veriliyorBoyle bir niyetiniz varsa bosanin ki diplomada onun soyadi yazmasin demeye geldim.
Bende şuan boşanma asamasindayim ailemin yanına geldim acaba ortak mı karar verdiniz evde sizin kalmanıza benim de kızım var bakıcım var düzenimi bozmak daha zor gelecek fakat ne yapmam gerek bilmiyorum eşim asla evden çıkmaz nasıl bir yol izlemeliyimbu beni yıktı şu an
evden o gidecek ben şehir dışına çıkamam zaten okulum var çünkü, çocuğa bakacak yakınım var herhangi bir boşanma durumunda. maddi konuda da ailem destek olacak ben düzenli işe girene kadar ama yanımıza gel diye diretebilirler de
psikolojik ve cinsel şiddet, hakaretler küfürler çocuğun yanında hem de. özetlemek gerekirse böyle
yukarıdaki hanımefendiye yazdım okuyun isterseniz
O kadar çok aynı süreçten geçmişiz ki bana da etmediği hakaret küfür kalmadı bide haklı gibi hep küser giderdi çalıştığım halde paramı harcatcaz bütün paranın birikimin de üstüne coreklendi bende dayanamadım ailemin yanına geldim şimdi tam 2 sene sabrettim kucağımda çocukla çenemi de sıktı tokat attı koluma yumruk vurdu hep ailem üzülmesin diye sustum sabrettim evet şuan çok üzgünüz ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum bekliyorum bakalım ailemin yanında ama evimi de eşime bırakmak istemiyorum bizimki baya çirkef evden çıkmazbaşka kadınların bana karşı empati kurması bana o kadar güç veriyor ki. çocuğun yanında bana etmediği küfür hakaret kalmadı. gece çocuk uyanır mı umursamaz kavga eder eşyaları vurur. bir kere masadan kalkarken kaynar çay çocuğun üzerine geldi nasıl ağladı çocuğum. ilgi alaka desen zaten sıfır. çocuk kucağımdayken itip kaktı beni kaç kere vs boşanırsam çocuğu göremezsin dedim e görmiyim dedi. böyle güzel bir baba
Valla ben hiç meslekte değilim. Ama okuduklarım anladığım bunlar. Ama hala tartışmaya açık galiba. Hata şöyle birşey buldum.Meslekte değilim su an .. Bu Yargitay kararı dir . yıllardır nisan ve düğün takilari kadınındir. Ne zaman kalkmış ? Çok şaşırdım doğruysa .
bunu arastiracagim ama sanirim burada soylenilmek istenen şu, bilezik,kolye,yüzük,künye vb kadının kullanacağı zinet her türlü kadının ayrıca kadının yakin çevresinin taktiği da , fakat diğerleri duruma göre değişiyor. Hem doğru hem yanlış olmusValla ben hiç meslekte değilim. Ama okuduklarım anladığım bunlar. Ama hala tartışmaya açık galiba. Hata şöyle birşey buldum.
(Y.H.G.K., 2017/3-1040 E., 2020/240 K. ve 04.03.2020 T.)
ziynet eşyalarının kime ait olacağının tespitinde “özgülenme” kriteri getirilmiştir. Bu kapsamda ziynet eşyasının kime ait olduğunun tespitinde önemli olan söz konusu ziynet eşyasının kadına özgülenip özgülenmediğidir.
——
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'nun bu kararını sosyal medya hesabında paylaşan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı;
- Kadına takılan takıların ve paraların yine kadına ait olduğu,
- Erkeğe takılan ziynet eşyaların kadına ait kabul edilirken artık, kadına özgü olanların kadına ait olacağı kadına özgü olmayan Cumhuriyet altını, yarım altın, çeyrek altın, gram altın vb gibi ziynet eşyaları ile nakit paraların erkeğe ait olacağına ilişkin kişisel değerlendirmelerde bulunmuştur.
benım tanıdıgım bır avukat var arkadasımın davasına bakmıştı ceren fındıkcı yakın zamanda ayrıldılar olayı aynen anlatıyorum. düğünde takılan herhangı bır zıynet esyası takı altın para vs. hepsi kadının hakkı ıkıyede bolunmuyor bılgınız olsun devlet burda kadının yanında ıstedıklerı tek sey duğun cd si. orda damat aılesı de taksa sızın hakkınız svev seve vermesse farklı sekılde gerı vermke zorunda bılgınız olsun ıcınız rahat olsunMerhaba .
Yargitay, altınları her şekilde kadına verdiği için, elinizden aldığını belirtirseniz
Kabul etmez ise düğünde ki bilezik ile çekilmiş bir resim herşeyi halleder.
Kadını kötü yoldan korumak içindir bu ...
Eşinizin o an gücü yoksa taksitle de ödeme olabilir..
Ama bu şekilde para parca parça geleceği için maalesef degersizlesiyor..
Okulu bitirin .. İdare edin . ev arkadaşı gibi .
Kavga gurultu etmeyin ..
Dereyi gecene kadar.
Umarım hemen bir is bulursunuz .
damat ailesı tarafından damada takılan da kadının hakkı hanımlar bızzat duydumbunu arastiracagim ama sanirim burada soylenilmek istenen şu, bilezik,kolye,yüzük,künye vb kadının kullanacağı zinet her türlü kadının ayrıca kadının yakin çevresinin taktiği da , fakat diğerleri duruma göre değişiyor. Hem doğru hem yanlış olmus
Merhaba. Biliyorum zaten bende avukatim.benım tanıdıgım bır avukat var arkadasımın davasına bakmıştı ceren fındıkcı yakın zamanda ayrıldılar olayı aynen anlatıyorum. düğünde takılan herhangı bır zıynet esyası takı altın para vs. hepsi kadının hakkı ıkıyede bolunmuyor bılgınız olsun devlet burda kadının yanında ıstedıklerı tek sey duğun cd si. orda damat aılesı de taksa sızın hakkınız svev seve vermesse farklı sekılde gerı vermke zorunda bılgınız olsun ıcınız rahat olsun
çok üzüldüm umarım en kısa sürede kurtulursunuz bu adamdanO kadar çok aynı süreçten geçmişiz ki bana da etmediği hakaret küfür kalmadı bide haklı gibi hep küser giderdi çalıştığım halde paramı harcatcaz bütün paranın birikimin de üstüne coreklendi bende dayanamadım ailemin yanına geldim şimdi tam 2 sene sabrettim kucağımda çocukla çenemi de sıktı tokat attı koluma yumruk vurdu hep ailem üzülmesin diye sustum sabrettim evet şuan çok üzgünüz ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum bekliyorum bakalım ailemin yanında ama evimi de eşime bırakmak istemiyorum bizimki baya çirkef evden çıkmaz
1-2 ay sonra gidecek en geç, oradaki sistemde aylığı türkiye’de eş veya anne babanın hesabına yatıyormuş kendisine de misal olarak 200 $ gibi bir para veriliyormuşBurada hukuki süreçle ilgili olarak, hiç alakası olmayan kişilerden yanıltıcı bilgiler alıyorsunuz. Kendinize düzgün bi avukat bulup detaylıca danışın, bilgi alın.
Onun dışında yurtdışına gitme durumu için para biriktirmenize olanak sağlayacağını düşünüyorsunuz. Peki bu gitme durumu yakın zamanda mı olacak? Gittiği zaman size birikim yapacak kadar para göndereceğinden emin misiniz?
video yok ama fotoğraflar var geçerli olur mu yine de?benım tanıdıgım bır avukat var arkadasımın davasına bakmıştı ceren fındıkcı yakın zamanda ayrıldılar olayı aynen anlatıyorum. düğünde takılan herhangı bır zıynet esyası takı altın para vs. hepsi kadının hakkı ıkıyede bolunmuyor bılgınız olsun devlet burda kadının yanında ıstedıklerı tek sey duğun cd si. orda damat aılesı de taksa sızın hakkınız svev seve vermesse farklı sekılde gerı vermke zorunda bılgınız olsun ıcınız rahat olsun
evet olurvideo yok ama fotoğraflar var geçerli olur mu yine de?
Tek tek inceliyorlar hanımlar ama hesabınızda para altın vs varsa anneniz yada babanızın hesabina aktarın derim evlendikten sonra yapılan birikim ikiye bölünüyor kimin hesabında olursa olsun bilginiz olsunvideo yok ama fotoğraflar var geçerli olur mu yine de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?