boşanmak istiyorum ancak

yani ben kendi isteğimle harcamış oluyorum o halde
Kendi isteğinizle olmasa bile, aile birliği içinde harcanmış oluyor sanki.

Bi de bu elinizdeki kanıtların, belirli bir geçerlilik süresi var mı onu kontrol edin derim. Yani mesela kanıtı bulduktan 6 ay içinde dava açılması gerekir de, siz mezun olmayı beklerken kanıtı sunamaz hale gelirsiniz, yazık olur.

Bebek ne kadarlık. Bu erkklere noluyor böyle. Anlasmi bosanma hzli olur tazmint yazarsaniz alirsiniz iki tarafin istegi ve sartlar uygunsa olur cekismeli dede surec cok uzun avikt olmak zorunda teknik konu cok.ordada tazminat istenir ama hakime delillere taniklara cs vs ondan sonra tazminati verir nafakayida hakim karar veriyor cekismelide en iyisi anlasmalida bitirin gitsin yipranmayin . Ailenizin durimu iyise sadecw yüksek nafaka cocuga talep edin maddi manevi tazminatta belki yokusa sürer meseleyi uzar gider sabrim vaktim var derseniz cekismeli acin en iyisi avikt yonlendirmesi

Bu kadar ağır ne yaşadınız? Çok üzüldüm size ve
gençliğinize.
başka kadınların bana karşı empati kurması bana o kadar güç veriyor ki. çocuğun yanında bana etmediği küfür hakaret kalmadı. gece çocuk uyanır mı umursamaz kavga eder eşyaları vurur. bir kere masadan kalkarken kaynar çay çocuğun üzerine geldi nasıl ağladı çocuğum. ilgi alaka desen zaten sıfır. çocuk kucağımdayken itip kaktı beni kaç kere vs boşanırsam çocuğu göremezsin dedim e görmiyim dedi. böyle güzel bir baba

Kendi isteğinizle olmasa bile, aile birliği içinde harcanmış oluyor sanki.

1,5 yaşında henüz bebeğim. tazminat ne kadara kadar istenebilir? bir de yurtdışına gitme durumu var iş için. giderse türk lirasıyla 30.000 lira alacak aşağı yukarı. gitmeden boşanırsam yararlanamam o paradan diye düşünüyorum. en azında kenara biriktiririm boşanmadan sonrası için

kanıttan kastım yaptıklarına şahit insanlar var en az 3-4 kişi

Keşke korunsaydin. Cinsel şiddet dedin içim yandı zaten. Çocuk olmasaydi daha kolay olurdu. Simdi birden iyi babaya donusecek, velayet davasi, ben evladimsiz yapamam tripleri... ona vermezler tabi rahat ol. Ama cocuk olmasa daha kolay olurdu her sey.

kesinlikle. inanın çocuk olmasa 5dk durmazdım çok bile durdum. cinsel şiddet beni dayanamayacak hale getirdi lotus. bunları bana yaşatıp pişkin pişkin onu istemiyorum diye tavır yapıyor bana. cehennemin dibine.

çok teşekkür ederim umarım bu güzel enerjilere karşı evren bana bir mükafat sunar
Yavrunuza verdiğiniz güzel mutluluklar eminim ki hayatta size misli ile sunacaktır. Güzel gözlerinizden karanlıkları çekip atin , arkadaşlar çok güzel yönlendirme yapmış eğer işi yokuşa sürmek gibi birşey varsa bence de uzatmayın anlaşmalı boşanmanın yollarını deneyin derim . Okuldan geç mezun olacağınızı söylüyorsunuz,bu süreç zarfında aileden maddi manevi desteği kendinize ve çocuğunuza alırsanız çok çok daha iyi olur herşey sizin için ,bazı şeyler içinde ailenizle sürtüşmeyin derim hiç olmazsa mesleğinizi alana dek sabredin birlikte oturma vs konularini diyorum.

Ben de adama hakaret etmeye geldim. Ahlaksız herif ne demek cinsel şiddet kufür bilmem ne cocugun yanında… haysiyetsiz baba mı şimdi bu… Allah yardımcınız olsun kayıt filan yapın rezil olsun mahkemede

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ben hiç çekişme taraftarı değilim en kısa zamanda hayatımdan çıkarmak istiyorum onu aslında. ama olay boşanmaya gelince agresifleşiyor, hemen kızımı ortaya sürüyor. senin eline bırakmayacağım, velayetini alacağım sen bakamazsın ona diye. bir de kafasında kurmuş ben onu aldatıyormuşum sevgilim varmış, dışarı onu görmeye çıkıyormuşum. tabi biri yetmedi ikinciyi aldım. hey allahım ya

Ben de adama hakaret etmeye geldim. Ahlaksız herif ne demek cinsel şiddet kufür bilmem ne cocugun yanında… haysiyetsiz baba mı şimdi bu… Allah yardımcınız olsun kayıt filan yapın rezil olsun mahkemede
ağzınıza sağlık ne diyeyim… psikolojik bir rahatsızlığı olduğundan eminim ama götürsem doktorun teşhisini bile sallamaz öyle mankafalı bir adam. değmiyor. bir psikolog psikiyatrist denk gelirse belirtileri söylerim belki fikir sunar

kesinlikle. inanın çocuk olmasa 5dk durmazdım çok bile durdum. cinsel şiddet beni dayanamayacak hale getirdi lotus. bunları bana yaşatıp pişkin pişkin onu istemiyorum diye tavır yapıyor bana. cehennemin dibine.
Çok üzüldüm.. aslında burada demeniz gereken "çocuk olmasaydı belki biraz daha çekerdim" değil mi? (Hoş kimsenin çekmesinden yana değilim) Çocuğunuz için asla katlanmamalısınız. Annesini döven, sinirlenince kontrolünü kaybeden ve çocuğuna da zarar vermiş bu baba müsveddesine ihtiyacı yok. Allah yardımcınız olsun.

Standart 100 bin maddiyaziyorlar 100 bin manevi ama hakim karar veriyor dedigim gibi deliller sartlar taniklar vs vs bu süreçte küfürlü hakaretli konuşmayın ilerde basiniz agrir cocugu gostermicem demeyin onuda mahkemede sunabilir cok cirkeflesen es gördük vala.
nafaka oyle istedigjn gibi baglanmiyor haberin ola
burda baglananlar cok yazdıkları tedbir nafakasi 500 . durusma bitince max 1500 yazani okudum .benim avukat da enfazla 1500 alirisn dedi Maasi 11 bin .burda 5000 6 bin nafaka bağlanan yok okumadim da yurt disina gidicek askermi geri dondugunde maasi dusecek ama hakim herseye dikkat ediyor eger hakime kaldiysa 1500 bence alirsin . anlasmaliya uzlasin orda yuksek talep et .

Elinizden velayeti alamaz ,sadece içimden zırlamış demek geldi . Şizofrenik cümleler kuran beyfendi delilde sunmayı akıl eder umarım . Siz kendi ve çocuğunuzun ruhsal ve fiziksel sağlığını yabana atmadan bu kadar herşey netken iyi bir avukat bulup beklemeyin ama araştırın öncelikle olur da boşanma sonrası yurt dışı vs olur avukatla tüm detayları görüşün yani yurt dışından gelecek para evlilik içinde mi süre babında daha iyi tazminatta yararlı olur yoksa boşanma sonrasında da yeterli miktar alabilir misiniz ona göre öğrenirsiniz .

Ayrilin nafaka alırsınız maaşına göre.Tazminat için sadece beyan yetmez sanırım şahit ve delil sunmanız gerekir.

bunu söylememin sebebi biliyorsunuz çocukla hareket etmek tek tabanca hareket etmekten çok daha zor. çocuk olmasa basar giderdim misal çocukla onu yapamıyor insan. düzen var günlük bir rutin var vs vs… çok teşekkür ederim amin…
evet anlaşmalıda nafakayı yüksek isteyeceğim. kendi mal varlığı yoksa aileden alınıyormuş diye biliyorum bir de
avukatla şimdiden görüşmeli miyim peki yoksa boşanma zamanı netleşince mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…