Boşanmak istiyorum ama sonrasında nasıl yapacağım çok önemli fikir verin lütfen

Bu arada Almanca dilini öğrenirim gibi bir şey daha önce hiç yazmadım tercümanlık yaparım düşüncesiyle ingilizce ve Fransızca çalışıyorum dedim

Arsanın miras kaldığını söylediniz ne yazık ki mirasa siz ortak olamazsınız evlilik sonrasında edinilmiş bile olsa. Arsaya pay biçmekten vazgeçin ancak arsayı satar ev araba alırsa ortak olursunuz.

Evet millet eleştirmek için savaş halinde benim erkenden evlenmiş olmam boşanma hakkını elinden alır gibi bir tavır içindeler. Yani istersen herşey olur sanki ben şimdi kalkıp ev tutup hemen işe giriyorum demişim gibi yok beceremezsin yok çocukca bir istek saçmaladilar iyice teşekkür ederim yorumunuz için

Arkadaşım bu sizi niye bu kadar rahatsız etti acaba hiç hayatınızda iltifat almadınız belki de ondan. Ben kendi kendime güzel olduğuma emin olmasam niye böyle söylim farkındaysan ben birden 19 yaşıma gelmedim ondan önce de bı hayatım vardı benim evet beni ilk gören yabancı biriyle tanıştığım da bile kalemle çizilmiş gibi bir yüzün var derler. Ve evet farklı gorunmemin sebebi Tatar Türküyüm bu konuda fazla konuşmak istemiyorum konu bu değil. Ama şunu söylemek istiyorum mankenlik teklifi de aldığım oldu daha bi çok şey şimdi buna mı takıldın sen bunca yazılan şeylerden

Rica ederim gençken çocukken hepimiz hatalar yaptık önemli olan hatlarımızdan ders çıkarıp bir daha yapmamak çocuğun olsaydı bu pahalilikta bu kadar net konusamazdım ama kendine güvenip cabalarsan ilaki başarırsın ya önce kendine iş bul sonra o ise yakın bir ev kirala öyle düzenini kur yada kadın sığınma evine git orda sana iş bulmanda yardımcı olurlar sosyal ve psikolojik anlamda da destek olurlar düzenini yaparsın tek oldugun için iyi kötü geçimini saglarsın Allah yardımcın olsun yolun açık olsun

Arsanın miras kaldığını söylediniz ne yazık ki mirasa siz ortak olamazsınız evlilik sonrasında edinilmiş bile olsa. Arsaya pay biçmekten vazgeçin ancak arsayı satar ev araba alırsa ortak olursunuz.
Arsaya pay bicmiyorum canım arsanın parasıyla ev alacak araba alınacak onların yarısı benim oluyor

Iltifati cocuklugumdan beri alirim. Bi yanimda Slav köklerim oldugu icin Turkiyedeki genel gorunusten farkli gorunuyordum ama hic cook dikkat cekiyorum disarda herkesin dikkati bende ben cok farkliyimm kafasina girmedim öyle bir sey oldugu da yok. O kafaya girenler her hareketi ustune almaya meyilli oluyor is cevresinde olsun arkadas cevresinde olsun bu yuzden soyluyorum. Began diye bi üye var acin konularini okuyun o da bosanmisti.
Hic calismamis biri ici iki iş birden yapmak cidden zor. Bence mankenlik yapin derim butun olay cozulur.

Yatılı işlerde çalışmak istemediğinizi söylemişsiniz. Sertifikalı işler uzun vadede mantıklı olsa da boşandığınız ilk birkaç ay için mantıklı değil bence. Çünkü boşanıp eve çıkmak için dahi depozito ve ilk ayın kira parası gerekiyor. Sertifikayı boşanmadan alma şansınız olsa mantıklı olurdu. Evden internet üzerinden alınabilecek sertifikalar veya çalışılabilecek işlere bakıp eşinizden gizli para biriktirmek en mantıklısı bence

Ben gece yazılanları hep düşündüm kendime bir plan yapmam gerekiyor. Öncelikle evden çıkmadan paraya ihtiyacım var. Eşimden nakit alamam ama evde bütün gün bana ait. Ben de yemek sepetini araştırdım. Evdeyken üye olunabilir mi diye. Üyelik ücretsiz ve evden kurye hizmetlerini alabildigimi gördüm. Evdeyken sarma sarıp ,tatlı,kuru patlıcan dolması,içli köfte yapıp satâbilirim. Hem kendi işim olur hem evden çalışmış olurum hemde eşim buna izin verir. Çünkü o bu işi toptan yapıp satıyor. Yani dolma iç malzemesi falan bunları o bana getirir. Bı masrafim olmaz. Bu yolla paramı kazanırım . Sonrasında psikolojik tedavi almak istiyorum insanlara hayatımda doğru sınırları cizmeyi öğrenmek için. Para ev ve eşya alanilecek kadar birikince arsa satışı da olmuş olursa ev ve arabanin yarısını almış olurum. Boşanır evimi tutar yemek sektöründe sertifika için kursa girerim. Bu şekilde herşey yavaş yavaş oluşur.

Bu konuda daha fazla şey yazmak istemiyorum siz nasıl yorumlarsanız öyle yorumlayın. Mankenlik dediğin iş herkesin içinde sana her istediklerini giydiriyorlar. Bedenimi göstermekten rahatsız olurum. Şimdi diyecekler senin seçim şansın yok ne iş olsa yapmalısın

Aşağıda nasıl bir yol çizerim biraz anlattım. Öneriniz için teşekkür ederim. Evet boşanmadan nakit ihtiyacı olacak haklısınız

Vucut mankenligi yapmak zorunda degilsiniz. Manken oldunuz diye hemen sizi VS meleği yapmayacaklar herhalde. Sadece yüz modelleri de var. Manken oldunuz diye her şeyi yapmak zorunlu degil.
Biraz arastirin bence bu konuyu. Secici olabilirsiniz.
Tesettur, gelinlik icin modellik yapanlar var. Ufak tefek butiklerin modelligini yapanlar var getirisi nedir kucuk islerin bilmiyorum ama ek iş olarak bile belki ise yarar.

Yalnız planlarınızı ev araba üzerinden yapıyorsunuz ancak o satılacak arsa eşinize miras yolu ile kalmış ise alınacak ev ve araba ordan gelecek para ile alınır ise eşiniz bunu kanıtlar. Bildiğim kadarı ile miras ile edinilen yatırım kanıtlandığı takdirde paylaşılamaz.(evlilik birliği içinde edinilse dahi, çünkü miras da bir katkınız yok)Hukukçu değilim ama bu şekilde aklımda kalan bir bilgi var.

Evet yüz için makyaj mankenliği , veya küçük butikler olabilir. Bu gayet mantıklı hemde yorucu olmayan bir iş teşekkür ederim

Siz evliyken mi alındı bu arsa? Ne demek istediğimi anlamamışsınız. Bu adam gerekirse 40 kişinin üstüne geçirir yine de size vermez. Ev bile almamış kiradasınız. Normal bir adamdan mı bahsediyoruz? Resmen efendi köle ilişkisi. Evden dışarı çıkartmıyormuş neyi nasıl yaptığını biliyor musunuz? İşyeri ne kadar kazanıyor ne kadar vergi ödüyor, vergi levhasında zarar gösteriyor mu ya da gelir gider hemen hemen başa baş mı görünüyor? Çizdiğiniz profile göre asla soru soramayan, banka hesabı olmayan, evden çıkamayan, kargocuya bile kapıyı açamayan birisiniz. Adam gelirken ekmek getirirse yiyebiliyorsunuz. Sizinki normal bir boşanma olmayacak, adam cebinize 5 TL koymuyormuş, yeni hayat kuracak kadar tazminat verir mi?

Kimse sizin kötülüğünüzü istemiyor, hevesinizi kırmak istemiyor. Sadece gerçekçi bakıyoruz. İlk dayakta uzaklaştırma aldığınız zaman boşanma davası açsaydınız tazminat almak daha kolay olurdu. Affedip gitmişsiniz 2. kez hastanelik olmuşsunuz. Çok geç kalmışsınız ama bu imkansız demek değil. Çocuk bakmama fikrinizi destekliyorum, gönülsüz veya tecrübesiz olacak iş değil.
Arsa parasını yedek olarak tutun cebinizde ama sığınma evine gidip meslek öğrenmeniz şart. Çok şanslı olduğunuz iki şey var. Gençsiniz ve çocuğunuz yok. Yolun sonunda değil başındasınız daha ama cesur olmak zorundasınız.

Evet yüz için makyaj mankenliği , veya küçük butikler olabilir. Bu gayet mantıklı hemde yorucu olmayan bir iş teşekkür ederim

Aynen fiziksel olarak yorucu 2. İş uzun sure sürdürebilir değil. Boyle bir seyler ayarlarsaniz super olur. Rica ederim

Yok o öyle değil bunu daha önce araştırdım. Ben onun işi otursun diye o kadar şey yaşadım. Onun işinde geldiği yerde her şeyde benim payım çok büyük. Şimdi bunu da eleştiren arkadaşlar olur şöyle ki eşim önce evden bu işi yapmaya başladı ben de onunla evde çalıştım dolma saracak kimse yoktu sardım. Dükkanında daha eleman yokken ben destekledim sabrettim ve işi büyüttü. Ayriyeten babası ölüm döşeğindeyken ben köyde bir ay kaldım ben baktım. İlaçları iğnesi yemeğini kendim yedirdim. Her şeyiyle ilgilendim. Köy evinde musluktan su bile akmiyordu . Ben bi sürü şeye katlandim o ev ve araba alınacak olursa ben en helalinden hakediyorum .

Sadece farkındaysanız onun ev ve araba almasına kendimi bağlamıyorum her ihtimali düşündüğüm için kendim evden masrafı olmayacak para birikimi yapacağım bi is planım var. Kiralık ev ve eşya parası çıkana kadar zaten idare etmeyi seciyorum tazminat ve mala ortak olmak konuları içinde resmi olarak bilgi almaya gidicem öğrendiklerimi buraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…