Boşanmak istemiyorum

Huzunluyuva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
8
9
28
Boşanmak istemiyorum sadece 3 ay evli kaldım eşimin ailesi tarafından zorla boşandı rılıyoruz eşim dolduruş a geldiği için bana şiddet gösterdi ve darp raporum var darp raporu ile beraber boşanmak istemediğimi söylersem boşanma davası red olur mu

Biraz daha dayak yemek mi istiyorsunuz?
O adam anadının babasının sözünden çıkar mı sanıyorsunuz?
Canınızın kıymeti yok mu?
Kaçın, kurtulun lütfen böyle adamlarda koca olmaz.
Sürünsunler geri dönmem ona surunsunki canı yansın bir müddet nikahı vermeyeyim evime de giremezler kaynanam olacak kadın çatlar nikah vermenin evlenemesin

Sürünsunler geri dönmem ona surunsunki canı yansın bir müddet nikahı vermeyeyim evime de giremezler kaynanam olacak kadın çatlar nikah vermenin evlenemesin
Biraz daha dayak yemek mi istiyorsunuz?
O adam anadının babasının sözünden çıkar mı sanıyorsunuz?
Canınızın kıymeti yok mu?
Kaçın, kurtulun lütfen böyle adamlarda koca olmaz.
Siz olsanız süründür mez misiniz

Arkadaşm aynı konudan 5 gün evli kaldm kaynana cadisindan dolayı ama darp yokdu açtım çekişmeli dava altın larımı almış lardı ve evime yerleşmişti dava 5 yıl sürtüşmeli geçti kazandm ama bu 5 yıl kimlim değişmedi soyadı kaldı bende heryerde evli bilindim açıklayınca da dul bilindim 5 gün için hemen bitse hayatıma hemen olmasada başlardım ama dava yüzünden sürekli 5 yıl karşıma biri çıksada kimlikte evliydm hayatım küs geçti 20 yaşındaydım demem o ki bende sen gibi düşündm nikah vermicem die ama erkeğe bişe olmuyor inan yaşadm sakın yapma ve hayatına devam et insanlar a açıklema yapmak zor bu sürec çok zor

Ya öylemi çok üzüldüm ya ama düşünüyorum da bu 5 yıl ona yeter davayı düşürsem onlar evime giremez artık yasak ceza yerler onların amacı zaten bir an önce nikahı verim babası benle boşicam diye inatlasti ben bulmadım onlar beni istedi kaynım evlenirse salak kocamın aklı başına gelir belki

Ya şuan sanada çok üzüldü m

Ser
üzülme canm çünkü bn onlarla dursam mutsuz psikoloji bozuk leş biri olurdum şuan 2. Evlilik ettm bekar bi erkekle hemde arkadaşım hayatını mahvetme inat uğruna bosver aynı ben gibi kaynm bekardı demiştim ki Sen bana bunları yaptın senin diğer oğlun asla evlenemeyecek başka bir gelinin sana hiç dayanmayacak sen şimdi öfkelisin anlıyorum birebir ama düşün sen 3 yıl sora seveceksn birini evlenemeyeksn hastanı gidince kimlik evli yazdı için reçete verken gebe misin soracaklar iş basvurusu için bile dul evli oldun bilinecek hayatnı hemen 0 dan kurmaya bak sen ben kuramadm 20 yaşına dul oluruk başka gözle bana bakıldı keşke hemen boşansaydm bilinmeseydi bi ontamde tekrar tekrar konu bana gelirdi sen çikme bu süreç tek sn değil aileni de yıpratr sen bişe istiysn önce altn bohçaların hemen al ve nafaka bağlat darp içinde şikayet ci ol siciline işlensn 5 yıla keder haps die biliyorum

Benim başlığım gibi olmuş benimde böyle bi konum var aynı senin gibi daha yeni evliyim 6 aydır baba evindeyim canım buraya konu açtım arkadaşlardan destek aldim saolsunlar Allah yardımcın olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…