Bosanmadan sonraki yasayacaklarimdan cok korkuyorum. Nasil atlattınız?

Siz 'hanım hanım oğlun erkeklik görevini yapamıyor ne diyorsun sen? Evlenirim evlenmem sen oğlunu bence evlendirme zaten, kimsenin hakkına girmesin. Eğer benim orada burada konuşmamı rezil etmemi istemiyorsanız susup oturursunuz, en ufak laf duyarsam yayarım rezilliğinizi sizin' diyebilirsiniz. Yengeniz de az b.k yemesin. Kendi yeğenini versin

Siz yeterince bu insanlara sabretmissiniz bundan sonra ne yapacağım nasıl hayata tutuncam diye kendinizi psikolojik bir buhrana itmeyin. En önemli şey kendi aileniz sizi destekliyorsa yolunuza bakin. Er yada gec adalet yerini bulur. İnsanlar size dul gözüyle bakmasıda bizim yüzümüzden çünkü biz kendi değerimizi kendimiz belirliyoruz. Ben Ocak ayında boşanma davası açtım halada sürüyor hemen kurtulmak isterdim ama çekişmeli davam beni süründürduler onlarda sürünsün şuan anlıyorum ki bende paravan evlilik yapmışım yazıklar olsun o insana.. çevremde benimle birlikte 5 kişi daha boşandi çok sürmedi evlilik çünkü sevgidenn önce saygı gelmeliymis. İnsanlar kendilerine köle arıyor eş değil hizmetçi aradada yatağıma girsin yeter gözüyle bakıyor. Birde şu anasını gözü olanlar varya anasının memesinden eteğinden ayrilamamis sümsükler Allah belasını versin o tiplerin. Bizim Türk toplumunda iki kişi gelin damat haricinde herkes evleniyorlar.. biraz dolmusum bende

Gencecik kadınsın.
Cinsellik yok, ayrı ev yok, birlikte paylaşım yaptığınız gün sayısı zaten az.
El alem ne der diye düşünme, boşan madem.

Şimdi boşanamazsan, ilerdeki yıllarda boşanmak daha zor gelecek. Çünkü yaşın ilerleyecek, yeni bir hayat kurmak zorlaşacak. Yaş ilerledikçe gerçekten iş bulmak bile çok zor oluyor. Çocuğun da yokmuş zaten şuan.

Kenardan boşan demek kolay, eminim her kadın için çok zor bir karar ama zaman da çabuk geçiyor inan. İlerde bu kadar cesaretin bile olmayabilir.

Klasik, yetersiz ana kuzusu yurdum erkek manipülasyonları ya. Artık 5 km öteden anlar hale geldik çok şükür.
Boşanmış olduğunuz için size yazan sayısı artıyorsa bunu insan eleme konusunda turnusol olarak kullanın. Mis gibi fırsat. Boşanmış kadınlara böyle yaklaşan tiplerden "efendi, insana saygılı" erkek çık maz. Ayrıca emin olun seksin ulaşılabilirliği artık kolay halde. Bunun için aranan kriter boşanmış olmanız değil. Hiç evlenmemiş olsanız da, 3 kere boşanmış olsanız da, hatta evli bile olsanız yazanlar illa olacak.
Yemeyin artık şu amiplerin taktiklerini. Kendisi evlenemeyecek çünkü sorunlu olan siz değilsiniz.

İki yıl önce boşandım. 3 yaşında kızım da var. Hayatımın en doğru kararıydi. 2 senede 1 sene süren bir ilişkim oldu. Anlaşamadık ayrıldık. Şu an başka biri var hayatımda bana aşık, mutluyuz. Hiç evlenmemiş insanlar var çevremde yıllardır yanlizlar. Tekrar biri neden olmasın anlamadım. Ne ilgisi var ? Sende cocukda yok. Neyiz yani biz boşandık diye ikimci el eşya mıyız değerimiz düşsün! Böyle bir adamdan neden özür diledin. Annesinde neden kalasın. Önüne altın halı serse evli kalmaman gerekirken...

Bu adamdan çocuk yapmadığına dua et..işin gücün varsa ailen de arkandaysa hiç korkma..ayrıca tekrar evlenmek zorunda değilsin,işine gidip gelip huzurla yaşarsın, karşına temiz biri çıkarsa o zaman düşünürsün..

Senin adına çok sevimdim
Hayatın daha güzel oldu demi boşandıktan sonra
Konunu okuduğumda şunu düşşndğm
Ailesinde kalmanızın sebebi
Seni buna zorlamasının sebebi cinsellik yaşamamak İçin bahane, seni oraya götürüyor ki beklentin olmasın
Yazıklar olsun ona
Sen dilekçe verdiğinde falan barışalım diye adım atmadı Mı hiç
Hiç bişey demedi mi

KUL OLMAKTANSA DUL OLMAYI TERCİH EDERİM
bırak anakuzusu yobazı
2.kez boşanıyorum zerre pişman değilim
mahkemeye suratımda pis bir sırıtmayla çıkacağım hihihi
diyeceklerim bu kadar

Çocuk var mı
Boşanma sebebin ne
cocuğum yok
ilk eşim kendisinden 12 yaş büyük bir kadın için beni bıraktı anlaşmalı boşandığım için çok pişmanım

2.eşim anasına danasına hizmet ettirmek için evlenmiş benimle..ali cengiz oyunlarıyla kayınvalidem evime yerleşmeye kalktı
her akşam annesiyle yemek yiyorduk
aynı yatakta yatırmıyordu annesi
bir yere gitmeye kalksak eve döndüğümüzde annesi eve geç geldik diye (yazın akşam 8) kıyameti koparırdi
evime anahtar bastirmış eşim benden habersiz sokağa direk olamayacak pasif koltuk minderi sünepe kocam olan zavallı anahtar bastırmış herkese kayınvalidem eve istediği saatte girip çıkıyordu ve evimde yatakodam dahil heryeri karıştırıyordu eşyaların yerini kirli kutusunu boşalttı kurcaladı

CİNNET GEÇİRDİM

bana dava açtı

boşanmıyorum uzatacağım süreci
dügünde takılan altınları da kv almıştı

bugun çağlayan adliyesinin orada avukatımla buluştum evden de çıkmıyorum evin tüm giderlerini de o ödeyecek tedbir nafakası da bağlandı

bana deli diyordu dava dilekçesinde ahanda tertemiz delirdim

ocağına incir ağacını dikip öyle boşanacağım

ben artık kabullendim bir yuvam eşim evlatlarım olmayacak

iktidarsız ve şiddet eğilimli adamla bir de barışmaya çalışmanıza inanamıyorum.belli ki çok değişik kafalar yaşayan bir insansınız.şu devirde dulluk mu kaldı allah aşkına.şu konuları ağzım açik okuyorum valla.şimdi bizden sonraki kuşağa dul ne desen bilmezler.kimse sizin şu saçma evliliğinizle ilgilenmeyecek bile.kendi kafanızda kurduğunuz küçük ve yobaz dünyaya kendinizi inandırmayın.ülke sizin kafanızdaki ve yobaz çevrenizdeki hâlinden farklılaşalı çok oldu.gönlün rahat olsun.ne yaşayacaksın allah aşkına boşandımtan sonra ? 1,5 sene önceki hayatına 1 günde geri dönüp, kaldığın yerden devam edeceksin olay bu.bu kafayı güncelle.gez, toz biraz ufkun açılsın.belli ki gerilerde kalmışsın.

Boşanmış olduğunu kim nereden bilecek? Köyde mi yaşıyoruz.şu muhabbetleri hiç anlamıyorum.alnında yazıyla mı geziyorlar.

Bu tabloda da zor değil şimdi ? Neden kadınlar şuboşanmayı bu ladar büyütür bir türlü anlamam.haa hem eksi hem artı taraflar vardır, güzel anilar da vardir anlarim da bu şekil bir ilişkide boşanmak neden zor olsun ki.1 tane bile olumlu durum yok.

Boşanmış olduğunu kim nereden bilecek? Köyde mi yaşıyoruz.şu muhabbetleri hiç anlamıyorum.alnında yazıyla mı geziyorlar.
Yılların kodlamaları bunlar. Boşanmış olmam utanılacak bir şey olmadığı gibi söylemek zorunda olduğum bir şey de değil. İnsanlarla mesafeli olmak iyidir.

Yok annen hemen avukatami götürdü seni dedi barışma olmasın diye, bisey demedim kaç aydır ayrıydık zaten beklemek daha kötüydü. Avukatımada koye gelmek istemiyor, bir kere vurdum abarttı demeye getirmiş avukat pek anlatmadı moralim bozulmasin diye hehrlde bosanman en hayırlısı dedi bitti gitti su an iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…