Bosanmadan sonraki yasayacaklarimdan cok korkuyorum. Nasil atlattınız?

iktidarsız ve şiddet eğilimli adamla bir de barışmaya çalışmanıza inanamıyorum.belli ki çok değişik kafalar yaşayan bir insansınız.şu devirde dulluk mu kaldı allah aşkına.şu konuları ağzım açik okuyorum valla.şimdi bizden sonraki kuşağa dul ne desen bilmezler.kimse sizin şu saçma evliliğinizle ilgilenmeyecek bile.kendi kafanızda kurduğunuz küçük ve yobaz dünyaya kendinizi inandırmayın.ülke sizin kafanızdaki ve yobaz çevrenizdeki hâlinden farklılaşalı çok oldu.gönlün rahat olsun.ne yaşayacaksın allah aşkına boşandımtan sonra ? 1,5 sene önceki hayatına 1 günde geri dönüp, kaldığın yerden devam edeceksin olay bu.bu kafayı güncelle.gez, toz biraz ufkun açılsın.belli ki gerilerde kalmışsın.
Boşandim şükür hayatumu kurdum saolun destekleriniz icin

Siz yeterince bu insanlara sabretmissiniz bundan sonra ne yapacağım nasıl hayata tutuncam diye kendinizi psikolojik bir buhrana itmeyin. En önemli şey kendi aileniz sizi destekliyorsa yolunuza bakin. Er yada gec adalet yerini bulur. İnsanlar size dul gözüyle bakmasıda bizim yüzümüzden çünkü biz kendi değerimizi kendimiz belirliyoruz. Ben Ocak ayında boşanma davası açtım halada sürüyor hemen kurtulmak isterdim ama çekişmeli davam beni süründürduler onlarda sürünsün şuan anlıyorum ki bende paravan evlilik yapmışım yazıklar olsun o insana.. çevremde benimle birlikte 5 kişi daha boşandi çok sürmedi evlilik çünkü sevgidenn önce saygı gelmeliymis. İnsanlar kendilerine köle arıyor eş değil hizmetçi aradada yatağıma girsin yeter gözüyle bakıyor. Birde şu anasını gözü olanlar varya anasının memesinden eteğinden ayrilamamis sümsükler Allah belasını versin o tiplerin. Bizim Türk toplumunda iki kişi gelin damat haricinde herkes evleniyorlar.. biraz dolmusum bende 😒🙎
Anlıyorum sizi benim bitti ıns sizde kurtulursunuz😊

5aydir ayrıyız zatn 1 yıl kaldım son zamanlar cinselliği bende unuttum. Dedimki bari iyi bir insan ama çok çabaladım psikologa falan da gittim. Ama hepsi eşinin kabul etmesi gerek önce dedi. Kendi hayatıma bakıyordum, ehliyete falan yayılmıştım, dikis nakis kursuna yazıldım sonrasinda köy baskısı cok yedim. Nasil desem iyi bir ev arkadasi gibi görüyordum, yeter nenene bakmak istemiyorum, annenin hizmetcisimiyim dedim ve siddet gördüm. Yani iyi bir ev arkadasi da olmadı. Zatn hemen siddet görünce de evi terk ettim. Ilk siddetimdi kaynanam ilk zamanlar olur hem bir kere olmus dedi. Bir kere vuran el hep kalkar zaten bende evi terkettim.
Cinselliği hiç tatmamışsınızki unutasınız. İnanılmaz üzüldüm ya böyle hödük insanlara denk geldiğiniz için. Asla sizi yıldırmalarına izin vermeyin birkaç sene daha kalsanız delirirsiniz. Neden boşandığınızda size laf gelecekte ona gelmicek sanıyorlar??? Sizi kimse almadı diyelim o kalkmayan şeyiyle onu kim alacak. Bence sağda solda herkese anlatın iktidarsızlığını haketmiş. Düzgün insan olsa açık vermeyin derdimde bütün çevresine şeyinin kalkmadığını o yüzden boşandığınızı şeyi kalkmadıkçada sinirini sizden çıkardığını anlatın. Ayy sinirlerim bozuldu

Adama bak “kadınlar her zman hazırmış da erkekler hazır olmazmış” ben yapamıyorum demiyor da deli midir nedir 🤭 adamın elle tutulur hiçbir yanı yok.ailen de arkanda bu adamı sakın çekme. yengenin de manipülasyonuna gelme kadın sana düşman mıdır nedir?
Aslında erkekler herzaman hazır zaten 🙊

Senin adına çok sevimdim
Hayatın daha güzel oldu demi boşandıktan sonra
Konunu okuduğumda şunu düşşndğm
Ailesinde kalmanızın sebebi
Seni buna zorlamasının sebebi cinsellik yaşamamak İçin bahane, seni oraya götürüyor ki beklentin olmasın
Yazıklar olsun ona
Sen dilekçe verdiğinde falan barışalım diye adım atmadı Mı hiç
Hiç bişey demedi mi
Hic adım atmadı. Annen hemen avukata mı götürdü dedi bisey demedim kac aydır ayrıydık zaten, koye gelmek istemiyor demiş avukata boşandik daha iyiyim. Niye böyle birini hayatıma aldım göremedim diye kendime kızıyorum. Onun ailesi gibi bulamazmışım, birde ilerleyen zamanlarda beni arayıp bisey deme dedi. Herkes kendi hayatı kuracak dedi. Cevap bile vermedim adamın egosu çok yüksek. En son mesajida istediğin her şey olurdu dedi. Köye gelseymisim , dünyaları önüme gerçekmiş. Adamın evlilikten anladığı sadece köy. Bitti ,gitti.

Laflarını dinlemeyin. Kendi içinde olmasını temenni ettiklerini ortaya sermiş sadece. Kurtulduğunuza şükredin. Ve enerjinizi yüksek tutun. İşiniz var mı? Yoksa bir işe girin çalışın. Sosyal olun. Yalnızlığa çekilmeyin. Sizi mutlu eden neler varsa yapın. Ve bu süreçte mutlaka psikolojik destek alın. Yenge denen yaşam formunu da karşınızda konuşturmayın

Hic adım atmadı. Annen hemen avukata mı götürdü dedi bisey demedim kac aydır ayrıydık zaten, koye gelmek istemiyor demiş avukata boşandik daha iyiyim. Niye böyle birini hayatıma aldım göremedim diye kendime kızıyorum. Onun ailesi gibi bulamazmışım, birde ilerleyen zamanlarda beni arayıp bisey deme dedi. Herkes kendi hayatı kuracak dedi. Cevap bile vermedim adamın egosu çok yüksek. En son mesajida istediğin her şey olurdu dedi. Köye gelseymisim , dünyaları önüme gerçekmiş. Adamın evlilikten anladığı sadece köy. Bitti ,gitti.
Hshdjdhd kendi yaşayacaklarını anlatıyor. Kendinden emin olan insan; dönüp dönüp "bak bak böyle olacaktı yaaa, sen uslu kız olmadığın için şirinleri göremeyeceksin" diye hava atmaz.
Buraya yazıyorum, elini attığı elinde kaldığı sürecin sonunda "tülay geri dön" diye ağlarken sümüğünü koluna sürdüğü bir sahneyi izleyeceksiniz.

Laflarını dinlemeyin. Kendi içinde olmasını temenni ettiklerini ortaya sermiş sadece. Kurtulduğunuza şükredin. Ve enerjinizi yüksek tutun. İşiniz var mı? Yoksa bir işe girin çalışın. Sosyal olun. Yalnızlığa çekilmeyin. Sizi mutlu eden neler varsa yapın. Ve bu süreçte mutlaka psikolojik destek alın. Yenge denen yaşam formunu da karşınızda konuşturmayın
Isim var , annemlerden ayri eve geçtim. Ehliyet aldım. Ama psikolojik destek almak istiyorum arada kötü oluyorum. Yengemin kardeşi benden önce boşandı, hic beklemiyorlardi o onun sokunda😊 insan büyük konuştuğunu yaşıyormuş. Yengem onla uğraşıyor. Ama dersini aldı. Tepkileri biraz da olsa düzeldi.

Ben bosanali 3 yıl oldu. Evet saçma sapan insanlarda çıktı karşıma düzgün insalarda.
Hatta hemen evlenmek isteyenler bile çıktı.
Hiç evlilik yapmamış biriyle birlikteyim 1 yıldır( hani güya duluz ya o bakımdan vurguluyorum)

Konu sahibi hayattan korkma.Ama oku ve kendini gelistir.Disardan da okuyabilirsin.
Çalışma imkanın varsa çalış mutlaka kimsenin eline bakma.
Hayatı bir erkekle evli olmak guzellsetirmiyor sadece unutma hayat zaten güzel.
Bu günler geçecek.
Yengen gibi insanları dinleme muhatap olma o tarz insanlarla zircahil bu tipler.
Konuyu acalı 2 ay oldu su an boşandim. Işe girdim. Kendim ayrı bir evde yaşıyorum arada annemler geliyor. Şu yazıyı yazanla, simdiki ben arasındaki çok fark var su an. Teskkur ederim burdaki herkese

Konuyu acalı 2 ay oldu su an boşandim. Işe girdim. Kendim ayrı bir evde yaşıyorum arada annemler geliyor. Şu yazıyı yazanla, simdiki ben arasındaki çok fark var su an. Teskkur ederim burdaki herkese
Alnınızdan öpmek istedim sizi🤗😬 sizin adınıza o kadar mutlu oldum ki🌺 başlığı öyle dolaşırken gördüm okudum ve içime oturdu yazdıklarınız. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
AYY.biraz ağlıyacaksın ama sene az sende ..dul olmak mı)))karşına çok iyi insanlar çıkaçak...ama önce işe gir ve çalış

1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi
Herkes boşanıyor hicbir sey olmuyor siz ölçülü olduktan sonra kim size ne diyecek.Dul deseler de nolcak ki evet dulum napayim yani adam bana eziyet etti ayrildim dersiniz olur biter.Büyütcek bi sey yok..

Cesaretiniz ve gücünüz için tebrik ederim.
Esas o sizin gibisini bulamayacak ve çok pişman olacak.

1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
Kesinlikle manipule edilmissin, burası kesin. Noluyormus dullara? Hem dul ne demek ya, gencecik kadinsin, sadece bosanmis olacaksin. 1,5 yillik evlilikte 1 2 kere cinsellik, korku filmi gibi. Adamda problem varda tüm suçu sana atmaya calisiyor gibi gibi. Bosver, gitsin anasiyla nikah kiysin. İğreniyorum böyle anakuzusu heriflerden ya, siz gidin önce bi evriminizi tamamlayin.

Başlıgı görünce okumak istedim. Ah su kvlideler 😡 bende boşanma aşamasındayım, benide bundan sonrası çok korkutuyor. Bazen içim öyle sıkılıyor ki birine tekrar nasıl güvenecegim, nasıl asık olup birini sevebilcem hiç bilmiyorum… ama yıllarımızı böyle insanlarla geçirmekte bizim kendi kul hakkımıza girmemiz degil mi? En güzel zamanlarımızı malesef değmeyecek insanlara harcamışız. Bazen gerekirse evlenmem kendi ayaklarım üzerinde dururum ama bu adamı çekemem diyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah bundan sonrası kendi hayatını kuran her kadın icin çok çok güzel olur🙏

Başlıgı görünce okumak istedim. Ah su kvlideler 😡 bende boşanma aşamasındayım, benide bundan sonrası çok korkutuyor. Bazen içim öyle sıkılıyor ki birine tekrar nasıl güvenecegim, nasıl asık olup birini sevebilcem hiç bilmiyorum… ama yıllarımızı böyle insanlarla geçirmekte bizim kendi kul hakkımıza girmemiz degil mi? En güzel zamanlarımızı malesef değmeyecek insanlara harcamışız. Bazen gerekirse evlenmem kendi ayaklarım üzerinde dururum ama bu adamı çekemem diyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah bundan sonrası kendi hayatını kuran her kadın icin çok

Başlıgı görünce okumak istedim. Ah su kvlideler 😡 bende boşanma aşamasındayım, benide bundan sonrası çok korkutuyor. Bazen içim öyle sıkılıyor ki birine tekrar nasıl güvenecegim, nasıl asık olup birini sevebilcem hiç bilmiyorum… ama yıllarımızı böyle insanlarla geçirmekte bizim kendi kul hakkımıza girmemiz degil mi? En güzel zamanlarımızı malesef değmeyecek insanlara harcamışız. Bazen gerekirse evlenmem kendi ayaklarım üzerinde dururum ama bu adamı çekemem diyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah bundan sonrası kendi hayatını kuran her kadın icin çok çok güzel olur🙏
Ben sizi anlıyorum. Ben de nasil guvenecegim birine bilmiyorum. Ama acısı geçiyor. Sadece neden böyle biriyle oldum ki diyorsun. Hırs yapıyorsunuz. Pisman olsun falan istiyorsunuz. Kaynanalar başlı başına bela😊 gelen gideni aratır dediler. Ama bir kadın çok zor boşanır. Boşanırsaki illaki bir sebebi vardır. Gelen gideni aratirmi bilmem, ama en azından hayatimizin daha iyi olma umudu var. Korkmayın. Zamanla her şey geçiyor. Şu an kafamı dinliyorum. En azından ne istediğimi biliyorum. Çocuk yok benim. O yüzden hic bir bağım kalmadı. Ins sizinde her sey hakkınızda hayirlisi olsun. Hayat kısa ve değmeyecek ınsanlara vakit harcasan bile değmiyorKı. Ins her sey sizin icinde güzel olur.

X