Bosanmadan sonraki yasayacaklarimdan cok korkuyorum. Nasil atlattınız?

1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
bikere evlenip boşanan genelde ikinci evliliği kolay kolay istemez. bence doğru bir karar vermişsin.
Ayrıca dul diye seni kimse almaz diyerek senin psikolojini bozmaya çalıışıyor. ben 3 senedir boşandım yazdığın hiç birini yaşamadım. evlenmek istemiyorum kendimle gayet huzurluyum evlilik çok da matrah bişey değil zaten. gördün yaşadın,ikinci evlilik için asla acele etme.
hepsi geçer ayrıca,zamanla herşey gecer ve bu endişelerinin gereksiz olduğunu anlayacaksın.

X