Bosanmadan sonraki yasayacaklarimdan cok korkuyorum. Nasil atlattınız?

Boşandim şükür hayatumu kurdum saolun destekleriniz icin

Anlıyorum sizi benim bitti ıns sizde kurtulursunuz

Cinselliği hiç tatmamışsınızki unutasınız. İnanılmaz üzüldüm ya böyle hödük insanlara denk geldiğiniz için. Asla sizi yıldırmalarına izin vermeyin birkaç sene daha kalsanız delirirsiniz. Neden boşandığınızda size laf gelecekte ona gelmicek sanıyorlar??? Sizi kimse almadı diyelim o kalkmayan şeyiyle onu kim alacak. Bence sağda solda herkese anlatın iktidarsızlığını haketmiş. Düzgün insan olsa açık vermeyin derdimde bütün çevresine şeyinin kalkmadığını o yüzden boşandığınızı şeyi kalkmadıkçada sinirini sizden çıkardığını anlatın. Ayy sinirlerim bozuldu

Aslında erkekler herzaman hazır zaten

Hic adım atmadı. Annen hemen avukata mı götürdü dedi bisey demedim kac aydır ayrıydık zaten, koye gelmek istemiyor demiş avukata boşandik daha iyiyim. Niye böyle birini hayatıma aldım göremedim diye kendime kızıyorum. Onun ailesi gibi bulamazmışım, birde ilerleyen zamanlarda beni arayıp bisey deme dedi. Herkes kendi hayatı kuracak dedi. Cevap bile vermedim adamın egosu çok yüksek. En son mesajida istediğin her şey olurdu dedi. Köye gelseymisim , dünyaları önüme gerçekmiş. Adamın evlilikten anladığı sadece köy. Bitti ,gitti.

Laflarını dinlemeyin. Kendi içinde olmasını temenni ettiklerini ortaya sermiş sadece. Kurtulduğunuza şükredin. Ve enerjinizi yüksek tutun. İşiniz var mı? Yoksa bir işe girin çalışın. Sosyal olun. Yalnızlığa çekilmeyin. Sizi mutlu eden neler varsa yapın. Ve bu süreçte mutlaka psikolojik destek alın. Yenge denen yaşam formunu da karşınızda konuşturmayın

Hshdjdhd kendi yaşayacaklarını anlatıyor. Kendinden emin olan insan; dönüp dönüp "bak bak böyle olacaktı yaaa, sen uslu kız olmadığın için şirinleri göremeyeceksin" diye hava atmaz.
Buraya yazıyorum, elini attığı elinde kaldığı sürecin sonunda "tülay geri dön" diye ağlarken sümüğünü koluna sürdüğü bir sahneyi izleyeceksiniz.

Isim var , annemlerden ayri eve geçtim. Ehliyet aldım. Ama psikolojik destek almak istiyorum arada kötü oluyorum. Yengemin kardeşi benden önce boşandı, hic beklemiyorlardi o onun sokunda insan büyük konuştuğunu yaşıyormuş. Yengem onla uğraşıyor. Ama dersini aldı. Tepkileri biraz da olsa düzeldi.

Konuyu acalı 2 ay oldu su an boşandim. Işe girdim. Kendim ayrı bir evde yaşıyorum arada annemler geliyor. Şu yazıyı yazanla, simdiki ben arasındaki çok fark var su an. Teskkur ederim burdaki herkese

Konuyu acalı 2 ay oldu su an boşandim. Işe girdim. Kendim ayrı bir evde yaşıyorum arada annemler geliyor. Şu yazıyı yazanla, simdiki ben arasındaki çok fark var su an. Teskkur ederim burdaki herkese
Alnınızdan öpmek istedim sizi sizin adınıza o kadar mutlu oldum ki başlığı öyle dolaşırken gördüm okudum ve içime oturdu yazdıklarınız. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

AYY.biraz ağlıyacaksın ama sene az sende ..dul olmak mı)))karşına çok iyi insanlar çıkaçak...ama önce işe gir ve çalış

Herkes boşanıyor hicbir sey olmuyor siz ölçülü olduktan sonra kim size ne diyecek.Dul deseler de nolcak ki evet dulum napayim yani adam bana eziyet etti ayrildim dersiniz olur biter.Büyütcek bi sey yok..

Cesaretiniz ve gücünüz için tebrik ederim.
Esas o sizin gibisini bulamayacak ve çok pişman olacak.

Kesinlikle manipule edilmissin, burası kesin. Noluyormus dullara? Hem dul ne demek ya, gencecik kadinsin, sadece bosanmis olacaksin. 1,5 yillik evlilikte 1 2 kere cinsellik, korku filmi gibi. Adamda problem varda tüm suçu sana atmaya calisiyor gibi gibi. Bosver, gitsin anasiyla nikah kiysin. İğreniyorum böyle anakuzusu heriflerden ya, siz gidin önce bi evriminizi tamamlayin.

Başlıgı görünce okumak istedim. Ah su kvlideler bende boşanma aşamasındayım, benide bundan sonrası çok korkutuyor. Bazen içim öyle sıkılıyor ki birine tekrar nasıl güvenecegim, nasıl asık olup birini sevebilcem hiç bilmiyorum… ama yıllarımızı böyle insanlarla geçirmekte bizim kendi kul hakkımıza girmemiz degil mi? En güzel zamanlarımızı malesef değmeyecek insanlara harcamışız. Bazen gerekirse evlenmem kendi ayaklarım üzerinde dururum ama bu adamı çekemem diyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah bundan sonrası kendi hayatını kuran her kadın icin çok çok güzel olur

Ben sizi anlıyorum. Ben de nasil guvenecegim birine bilmiyorum. Ama acısı geçiyor. Sadece neden böyle biriyle oldum ki diyorsun. Hırs yapıyorsunuz. Pisman olsun falan istiyorsunuz. Kaynanalar başlı başına bela gelen gideni aratır dediler. Ama bir kadın çok zor boşanır. Boşanırsaki illaki bir sebebi vardır. Gelen gideni aratirmi bilmem, ama en azından hayatimizin daha iyi olma umudu var. Korkmayın. Zamanla her şey geçiyor. Şu an kafamı dinliyorum. En azından ne istediğimi biliyorum. Çocuk yok benim. O yüzden hic bir bağım kalmadı. Ins sizinde her sey hakkınızda hayirlisi olsun. Hayat kısa ve değmeyecek ınsanlara vakit harcasan bile değmiyorKı. Ins her sey sizin icinde güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…