- 20 Temmuz 2019
- 1.477
- 2.668
- 37
Bu anlattıklarınızdan daha korkunç olamaz yaşayacaklarınız bu ne böyle
Adam eşcinsel ablacım görmüyor musun hala ne bebeği ne çocuğu. Paravan evlilik yapmış boşanma diye etekleri tutuşuyor çünkü boşadığında yeni birini bulup eşcinselliğini örtbas etme telaşına düşecek yine. Ailen arkandaymış gerisini boşver gitsin artık boşanan bir sürü kadın var hepsi de paşalar gibi yaşıyor. Abuk subuk birinin kahrını çekme zaten şiddet bile uygulamış pislik. Boşanırsan başkası bakmaz diyip manipüle ediyor, gelme bu oyunlara. Gitsin anasının dizinin dibinde otursun.
Aynen , çocuğu ondan istemiyorum olma ihtimalide zaten yokta işte bana sen boşanırsan anne olma hakkınıda kaydedeceksin gibi şeyler söylüyor, çok psikolojik baskı yedim. Ondan uzaklasinca neyin doğru olduğunu anladım.Adam eşcinsel ablacım görmüyor musun hala ne bebeği ne çocuğu. Paravan evlilik yapmış boşanma diye etekleri tutuşuyor çünkü boşadığında yeni birini bulup eşcinselliğini örtbas etme telaşına düşecek yine. Ailen arkandaymış gerisini boşver gitsin artık boşanan bir sürü kadın var hepsi de paşalar gibi yaşıyor. Abuk subuk birinin kahrını çekme zaten şiddet bile uygulamış pislik. Boşanırsan başkası bakmaz diyip manipüle ediyor, gelme bu oyunlara. Gitsin anasının dizinin dibinde otursun.
Dilerim bu cibilliyetsiz heriften tez zamanda kurtulup kendinize çok güzel bir hayat kurarsınız, aman geri adım atmayınAynen , çocuğu ondan istemiyorum olma ihtimalide zaten yokta işte bana sen boşanırsan anne olma hakkınıda kaydedeceksin gibi şeyler söylüyor, çok psikolojik baskı yedim. Ondan uzaklasinca neyin doğru olduğunu anladım.
Ailem de sorun yok, yengem çok yaptı. Işte 6ay köye gidiver ne olmuş, tek kişiyi idare edemiyor musun , cinsellik içinde hap atsın basit diyor ama anlamadığı şey zaten adamın evlilikte cinselliğe önem vermemesi.Evliliğin temeli cinsellik. O olmadan ev arkadaşı olunur ancak. Adama bak ya kadın her zaman hazır olurmuş da erkek olamazmış. 1.5 yılda 2 kere hazır olabilmesini de ne güzel açıklıyor utanmadan. Şiddet de var diyorsun sakın arkana bakma. Şimdiden de başkası ile evlenemez miyim diye düşünme. Ne bu böyle evli olmadan durulamıyor mu? Evlilik sevgi,saygı bir arada olursa güzel. Yoksa cehennem azabı. Ailen de biraz tuhaf düşünceli. Boşanınca evlen diye baskı yapabilirler sakın önüne çıkan kişiden emin olmadan evlenme. İşin varmış çalış kendine zaman ayır istediğin şeyleri yap, gez dolaş.
Asla allah kimseyi psikolojik baskıya sokmasın insanı kendinden bile süphelendiriyor .Dilerim bu cibilliyetsiz heriften tez zamanda kurtulup kendinize çok güzel bir hayat kurarsınız, aman geri adım atmayın
Yok ben hemen 2. Evlilik yapmayacam zaten ama o eşim olcak kisi ve akrabaları asla evlenemeyecksin gibi sözler söylüyorlar.Ya siz resmen cehennemden kurtulmuşsunuz ne pişman olması ? Bu mümkün değil . Dul olacaksin seni almayacaklar klasik odunların tepkisi sizi korkutmak için . Bu arada seçiminiz gerçekten yanlış lütfen hemen ikinci evliliği yapmayın imkanınız yoksa terapi alacak en azından you tube Dan videolar izleyin farkındalığa çok ihtiyacınız var öz sevgi ve öz saygı konularında . Kurban kesseniz yeri
Gayet evleneceksiniz hiçte zor olmayacak ama lütfen önce kendinizi sevin kendinize değer verin bu adamla bir buçuk yıl nasıl kaldınız ?Yok ben hemen 2. Evlilik yapmayacam zaten ama o eşim olcak kisi ve akrabaları asla evlenemeyecksin gibi sözler söylüyorlar.
5aydir ayrıyız zatn 1 yıl kaldım son zamanlar cinselliği bende unuttum. Dedimki bari iyi bir insan ama çok çabaladım psikologa falan da gittim. Ama hepsi eşinin kabul etmesi gerek önce dedi. Kendi hayatıma bakıyordum, ehliyete falan yayılmıştım, dikis nakis kursuna yazıldım sonrasinda köy baskısı cok yedim. Nasil desem iyi bir ev arkadasi gibi görüyordum, yeter nenene bakmak istemiyorum, annenin hizmetcisimiyim dedim ve siddet gördüm. Yani iyi bir ev arkadasi da olmadı. Zatn hemen siddet görünce de evi terk ettim. Ilk siddetimdi kaynanam ilk zamanlar olur hem bir kere olmus dedi. Bir kere vuran el hep kalkar zaten bende evi terkettim.Gayet evleneceksiniz hiçte zor olmayacak ama lütfen önce kendinizi sevin kendinize değer verin bu adamla bir buçuk yıl nasıl kaldınız ?
Annesi sürekli diyorki, sende evlenemezsin oğlumda. Eşim olcak kişide ayrılmış olcaz ya 2 mizinde asla evlenemeyecegini söylüyor hep.Asil kocaniz kalkmayan çüküyle bidaha evlenemez bu yuzden size psikolojik baski yapiyorlar. Sakin onlari dinlemeyin. En buyuk sansiniz cocugunuzun olmamasi. Cocugunuz olsaydi bunlarla iletisim kurmaya devam etmek zorunda kalacaktiniz. Bundan sonra sizi daha guzel bir hayat bekliyor, onlara kulak asmayin
Herkes sana yazacak çünkü dulsun muya kendisi hareketsiz bide gelmiş size saçma saçma konuşuyor tövbe estağfurullah ya. Gitsin anasıyla yaşasın bir daha da kimseyle